Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ezek szerint nem csak az én jó ízlésemet bántotta:

http://jelkft.hu/ope...tent.php?id=151

mekkora egy barmok ezek...meg mostmár minden nyomorék suttyó kijár oda aztán azt képzelik, hogy fú de k menõk...csak találkoznék valamelyikkel...úgy pofon törölném...
legutóbb én is hoztam le onnét szemetet(pedált, "biztos" nem tûnt fel az illetõnek h elhagyta...)de mekkora egy gány VOLT az a hely...
minden elismerés Botondéknak!:)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Hali.
Rg vigyázz magadra az erdõben, mert lassan a vadászok is durrogtatnak majd minden mozgó dologra (pl bringás). :) Még szerencse, hogy nincsenek medvék errefelé. :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
tbDH engem is érdekel! tavaly óta szeretnék rajta indulni.

tegnap majdnem elütöttem egy õzibébit:o úgy 40-45el suhanok erdõben,
(köves út,pattogó(+sistergõ:D)kövek)félfüllel hallom, hogy valami csörtet mellettem a fák között, következõ pillanatban meg dzzzssiiûûû átrohan elõttem, (kb 1,5m). hála az abszolult korrekt fékemnek egy vészfékezéssel megúsztuk, oszt tekertem tovább:)

Ezúton szeretném felhívni az összes erdõlakó figyelmét, hogy fokozottan ügyeljenek az erdõben tekerõ rájderekre!
Köszönöm

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
sorry, szar a gépem, szervízben van, most könyvtárból írok.
nem tudom mikor lesz kész, meg pénteken megyek sopronba.
ha lesz gépem írok újra ;)
jók legyetek!

((jah és köszönöm az aggódást, jól vagyok én is és Maggi is :)))
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Winya

Winya

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
TBDHról tud valaki valamit? Idõpont?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
o-óóóóóóó...

ma bioszfaktos doga közben hallottam, hogy negyed5tõl bringás felvonulás lesz, kicsiknek és nagyoknak:)(mikrofonos néni mondta)de azt nem értettem hogy honnan:opedíg biztosan kritikusan critical tömeg lesz..
de én edzésen leszek!:)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hát igen... ez felháborító!még ilyet... ez példátlan...

biztos rosszul viselkedett az iskolában, és el lett tiltva a fórumozástól, mert biztos rossz hatással van rá...:P

viszont van egy jó hírem:
él.ma láttam:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Az egy dolog, hogy az átlaga csökken, de a topik forgalma is visszaesik a felére.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
persze edzetek csak!kell is az, nem is kicsit!
én 3ig suli, dann Training, 6körül leszek itthon, oszt tanulok tesi érettségire;)

Szilárddal mi van???miért nem ír?már nagyon aggodok miatta, hogy rohamosan csökken a napi hsz átlaga...
?:)

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Holnap egy kis edzés kozma 60-ra?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
:Dbizonyára az összes környékbeli házból az összes jólelkû panellakó csatlakozna , és parasztbájkos népünnepély lenne belõle.(a régi szép idõk emlékére:))
:Dde amugy nem rossz ötlet, lehetne parasztbájkos felvonulás is...öreg nénik, bácsik elõszednék a jó öreg cangákat a pincébõl, jól lepókhálóznák, kisunokák feltuningolnák, oszt gyíííí:Dmekkora lenne...

aber leider sok a köcsög, és nem tudom, hogy nem lehet szeretni egy parasztbájkot, amikor annyira aranyos.és mókás is, és nem is olyan egyszerû vele közlekedni:p...
áhh nem értem én az embereket...

Romboló marad, amíg nem hiányzik gazdinak(oszt.társ grószfaterja)...és amíg lakhatási engedélyt kap a garazsban.

de lehet jönni aktivistáskodásoskodni!:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Akkor skacok lehetõ leghamarabb kell egy parasztbiciklis - hangoskodós aktivistáskodásos bulit csapni RG háza körül!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
HA-HA-HA :rofl:

a lánc lóg, de én még sosem rövidítettem láncot, és lehet, hogy Rombolónak ez lesz az utolsó éjszakája a garázsunkban:icon_cry:

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
rövidítsd a láncot, lóg.
milyen ilyen széles kormánnyal közlekedni? :)

és a Romboló:
(gondolom már mindenki nagyon kiváncsi rá:P)
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

ez tetszik:

de ez hogy van?:chin:

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ez egyszerûen FANTASZTIKUS! köszönöm Neked, hogy megadtad nekem a lehetõséget, hogy egy ilyen hihetetlenül gyönyörû Bringára vethettem pillantást, most már sokkal jobb embernek érzem magam, és ezért örökké hálás leszek Neked.

Na milyen???:D:D:D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szép, csak nem igazán tudnánk kihasználni a képességeit.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

hát... õõõõ... Tamás... ez érdekes...

csak ennyi?Érdekes?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
ja sorry:o nem jöttem rá az összefüggésre...(Mx honnét tudná, hogy te mivel szaggatsz városban..?)na szal én is beleszerettem, csak akkor már lehetne inkább nõi vázas, meg hát az újjá varázsolás is csomó idõ meg péndz, és akkor még fatertõl megkapom, hogy minek hordok ilyen szemeteket a garázsba...(kicsit buta), én minden estre látom benne a szépséget:) oszt lesz ami lesz.kéne egy ilyen városi cirkáló...
hmm...

hát... õõõõ... Tamás... ez érdekes...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
találtam egy csodaszépet!!!
http://www.bmc-racin...achine_TT01.jpg

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
én vagyok :)
jaja enyimé is hasonló (Steyr Puch Waffenrad), de a szervizben le akarták törni a két kezemet amikor mondtam h újra akarom fújatni. Még eredeti állapotban van nagyjából (festés, díszítések, felni, stb.) és állítólag így már ritka. helyette állapotfenntartok erõsen (tisztítás-karbantartás).
Ja és tegnapelõtt pont az ta kis fémlemezt szaggattam le ami a 3. képlinkeden látható, ami odaszorítja a kontrát a láncvillához. Izom-kontrát nyomtam amikor kijött elém egy autó, lemez leszakad, kerék beáll, szkiddelés :) de megúsztam.
városba ideális, merõben más mint a monti.