Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2007. November 05. - 19:01
HOtmaatnak melója is van, de még keres jobbra, elvben megy állásinterjúra egy mûszaki áruházba eladónak... jól érzi magát a térdét sajna még mindig érzi, de nagyobb baj, hogy már pókhálós a tárcsája és nem szedhetem le róla...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2007. November 05. - 18:45
Nekem bármikor jó! Számom megvan neked??? Vagy ha elküldöd privibe Baluét akkor talizok itt vele pesten és átveszem tõle,hogy ne kelljen ezért feljönnõd! Hamegnéztem õket akkor pedig rádcsörgõk és visszajuttatom neked!!
:-)
Szert tettem egy új kis kedvencre:
KTM Ultra Fire tûzpiros 19-es vázra! Nagyon királyul néz ki és hibátlan állapotban van! Élõ kép sajna nincsen a gépemen róla, úgyhogy azt most nem tudok mutatni de a neten találtam:
http://www.testbike....t2.php?pid=1680 csak váz!!!
:-)
Szert tettem egy új kis kedvencre:
KTM Ultra Fire tûzpiros 19-es vázra! Nagyon királyul néz ki és hibátlan állapotban van! Élõ kép sajna nincsen a gépemen róla, úgyhogy azt most nem tudok mutatni de a neten találtam:
http://www.testbike....t2.php?pid=1680 csak váz!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2007. November 05. - 15:42
Hotmaat berendezkedett Sydneyben. Buli képek nálam vannak, egyeztessünk idõpontot és Balázs után megkapod.Hotmaat-rõl tudtok valamit???? Buliról képek????
Posted 2007. November 05. - 12:25
nekem is most lesz egyeztetésem a szakdolgozatommal kapcsolatban a tanárommal,de egyenlõre csak nézek, mint borjú az újkapura! Az a témakör amit én szerettem volna,az sana nem megoldható, mert kevésbé kapcsolódik a faiparhoz, de amit meg õ adott ahhoz meg alig találok valami segédletet a neten!
Gáz lesz már most érzem,de a legszebben majd akkor fogok kinézni mikor megyek a méréseket elvégezni az erdõbe Stihl-el és lap-toppal:-):-)
Tényleg!
Hotmaat-rõl tudtok valamit???? Buliról képek????
Gáz lesz már most érzem,de a legszebben majd akkor fogok kinézni mikor megyek a méréseket elvégezni az erdõbe Stihl-el és lap-toppal:-):-)
Tényleg!
Hotmaat-rõl tudtok valamit???? Buliról képek????
Posted 2007. November 05. - 08:44
az a baj, hogy ez még 1 vh utáni események... de nem lesz gáz, megoldom a problémát
Posted 2007. November 05. - 08:21
Szilárd!
A legjobb témakörök a történelemben a II.vh. utáni események és az ahhoz kapcsolodó dolgok! Menni fog ne izgulj!
A párommal voltunk a hosszú hétvégén Kõszeg-szombathely-csepreg-bükfürdõ túrán és nagyon megfogott.
A kõszegi hg egyszerûen lenyûgözött,úgyhogy oda bringával is vissza fogok térni hamarosan. Kimész a városból és röptibe fogadnak a kb 400-500m-es magasalatok és a szebbnél szebb tájak!
Itt vagyok Komáromnál a vonaton és nézem milyen szép a duna! Eléggé lent van a vízszintje a korábbiakhoz képest! Kb olyan állapotban van, mint RG tavas képe!
A legjobb témakörök a történelemben a II.vh. utáni események és az ahhoz kapcsolodó dolgok! Menni fog ne izgulj!
A párommal voltunk a hosszú hétvégén Kõszeg-szombathely-csepreg-bükfürdõ túrán és nagyon megfogott.
A kõszegi hg egyszerûen lenyûgözött,úgyhogy oda bringával is vissza fogok térni hamarosan. Kimész a városból és röptibe fogadnak a kb 400-500m-es magasalatok és a szebbnél szebb tájak!
Itt vagyok Komáromnál a vonaton és nézem milyen szép a duna! Eléggé lent van a vízszintje a korábbiakhoz képest! Kb olyan állapotban van, mint RG tavas képe!
Posted 2007. November 04. - 21:38
kétszer tette be, valaki (Leslie) vegye ki légyszi
Posted 2007. November 04. - 21:31
Horty rendszer struktúrája, Gömbös Gyula munkássága meg ilyenek.
középkori város=szóbeli tétel lesz érettségin.
és a korai feudalizmus...
középkori város=szóbeli tétel lesz érettségin.
és a korai feudalizmus...
Posted 2007. November 04. - 21:10
Posted 2007. November 04. - 21:10
Posted 2007. November 04. - 21:08
4 téma van, reménykedem, hogy olyant kapok, amit tudok
Posted 2007. November 04. - 21:07
Posted 2007. November 04. - 21:01
Tiggerben nem csalódtunk ((aki nem érti olvasgassa gyakrabban az üzenõfalat))

holnap ki ír helyettem töridogát?
holnap ki ír helyettem töridogát?
Posted 2007. November 04. - 19:38
Posted 2007. November 04. - 18:52
Posted 2007. November 04. - 18:42
hm, de ha netán a pilisbe jöttök, ott alapszabály hogy egységesnek kell lenni a "mezeknek" , úgyhogy senkinek nincs kivételAkkor legyen fekete buzigatya és félmeztelen felsõtest? (Kivéve RG rajta lehet valami hogy, megelõzük a tömeges bukást illetve az autóbaleseteket klub edzéseink alatt)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. November 04. - 18:33
Posted 2007. November 04. - 18:12
Posted 2007. November 04. - 17:04
hát... csak irulok-pirulok...
a bokám már tök jól van:)Molly meggyógyította(HT Monky's name;))
ma is elindultam Gorba körre, csak Tarján után megijesztettek a fõlém+a hegyek fölé magasodó sötét felhõk, ugyhogy inkább hazasprinteltem:(
a váltóm meg mozgáskorlátozott.2-3ban(fogszámot nem tudok) érdekes lett volna hegyet mászni.
jajj még valami!tegnap parazsat szórt a fékem!(Csepel)sötétben baromi jól nézett ki!
a bokám már tök jól van:)Molly meggyógyította(HT Monky's name;))
ma is elindultam Gorba körre, csak Tarján után megijesztettek a fõlém+a hegyek fölé magasodó sötét felhõk, ugyhogy inkább hazasprinteltem:(
a váltóm meg mozgáskorlátozott.2-3ban(fogszámot nem tudok) érdekes lett volna hegyet mászni.
jajj még valami!tegnap parazsat szórt a fékem!(Csepel)sötétben baromi jól nézett ki!
Posted 2007. November 04. - 16:20
Akkor legyen fekete buzigatya és félmeztelen felsõtest? (Kivéve RG rajta lehet valami hogy, megelõzük a tömeges bukást illetve az autóbaleseteket klub edzéseink alatt)

Sign In
Create Account

Back to top