Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Hát gyerekek vigyázzatok magatokra tegnap kizsebelték anyukámat a fõ téri patikában. :( Mondanon se kell, hogy etnikumhoz tartózó "emberek" voltak. :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
hát máshová sem nagyon! :(
Mizu veletek?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
hmm, ma érdekeset tapasztaltam a bringán: hajlik a telóóóóó :) most már kezdek rájönni mit jelent a gyakorlatban az, amikor a tárcsafék hajlítja a sid-et... gondolkodóban vagyok a jövõjérõl :) (a tárcsának)
B

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Üdv Tomi,tényleg rég írtál már ide.

A kérdés:akkor hova írtál eddeig?;)

GT-Atee

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás

inkább lejárok akkor versenyekre.... :D

Grat!12000-ik hsz! :)
Csak mert már rég írtam ide...
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tök szép idõ lenne, ha a fák lombja nem söpörné az utcát, és a szél nem szaggatná le az interspárnál a rúdról a zászlót :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ja nem csúszik-amikor száraz,meg már tök vizes,de amikor épp átnedvesedik akkor bíz a terepgumikkal is jókat lehet driftelgetni.

Ezért jó néha jégen is bringázni,ilyenkor nem ér annyira meglepetés.:)

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én megúsztam az esõt, és befigyelt 36 km :)
reg alapból nem csúszik az aszfalt, csak az az új aszfalt csúszik, ami felétek van ;)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Köszi GM.

Ma tekertem,az-az tekerni akartam amibõl csak egy sötétes-vizes turul lett ami végülis jól is esett.Jó volt kicsit nyugis,hétvége elötti fejszellõztetés.:)

GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hupsz most majdnem elborultam.olyant drifteltem, hogy csúszott mind2 kerék össze-vissza,
közben rángattam a kormányt jobbra-balra, és kapkodtam a fékkarok után, nehogy még ütközés is legyen belõle.
nem is gondoltam volna, hogy ennyire csúszik a vizes aszfalt (+slick)
de végülis ügyes voltam:)

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
GT Atee !
Privi ment (Mavic).

kuchtaattila77

kuchtaattila77

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
majdnem almásfüzitöig csöpörgött-szerencsére elállt igy mentünk egy süttö- tardos-tarján kört.kellemes idö volt.jo volna ha már maradna is ez igy!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Kisebb mértékben esett egy kicsit,én is azért kérdem Atyát mert õk nyomatnak minden fele,hogy õk mit érzékeltek belõle.
GT-Atee

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Otthon esett? Itt Pesten egy csepp se.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nem áztatok meg nagyon Atya,vagy annyira nem esett,merre jártatok ma?
GT-Atee

kuchtaattila77

kuchtaattila77

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Igazad van tényleg sokkal jobban látszodik benne az ember. Néha a látok lámpa nélkül sötétben kerekezõ "kaszkadõrõket" és a hajam égenk áll tõlûk. :)
Láttam a nevedet a Szilvásvárad maratonon indulók között. Megkérdezhetem hogy van ott szállásotok, vagy aznap reggel mentek oda?

szilváson van egy kemping ott vannak faházak(nem tul igényes de olcso),tavaly abban szálltunk meg.érdemes lefoglalni mert amikor mentünk már csak az az egy volt.mi már pénteken lementünk.vannak este koncertek érdemes idöben lemenni.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

minden reggel és este használom a kukásmellényt rajta van a hátizsákomon.nem hülyeség nagyon messziröl észre lehet venni.igy biztonságosabb este menni mint nappal.használjátok városon belül is!

Igazad van tényleg sokkal jobban látszodik benne az ember. Néha a látok lámpa nélkül sötétben kerekezõ "kaszkadõrõket" és a hajam égenk áll tõlûk. :)
Láttam a nevedet a Szilvásvárad maratonon indulók között. Megkérdezhetem hogy van ott szállásotok, vagy aznap reggel mentek oda?

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
hát igazán nincs mit/szivesen.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
RG köszönöm, hogy felajánlottad a merevvillát, de úgy néz ki nem lesz rá szükségem.

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
tök jóó!:)
tag lettem:p