Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2013. April 15. - 21:01
Egyesület nélküliként melóba járós bringával ennyire tellett.
Vidra bedobtam a féktüskéket a postaládátokba (legalább is remélem jó helyre dobtam).
Sikerült lenulláznom a Conti külsõmet, ezért volt mostanában egy kicsit furcsa a tekerés.
Posted 2013. April 15. - 17:57
Grat srácok!
Igen olyan tájmlájnos lett a megjelenése, eredeti az ötlet nagyon
Posted 2013. April 15. - 15:28
Posted 2013. April 14. - 22:12
Posted 2013. April 14. - 21:54
Elõször is gratula mégegyszer Wiloz-nak a 2.-ik helyezéséhez.
Ami engem illet a lényeg,hogy jól éreztem magam végig a 31km-n az országúti parpám hátán és nem készültem ki teljesen,csak ez épp idõben nem látszott meg.A végleges eredmény alapján 57:20-al 26.hely,31,4-es átlag,8:41 hátrány Elit2-ben.
Huh, azért a 31.4es átlag... azt 1km-en nem tudom hozni
Gratula Wiloz!
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2013. April 14. - 21:41
Ami engem illet a lényeg,hogy jól éreztem magam végig a 31km-n az országúti parpám hátán és nem készültem ki teljesen,csak ez épp idõben nem látszott meg.A végleges eredmény alapján 57:20-al 26.hely,31,4-es átlag,8:41 hátrány Elit2-ben.
Posted 2013. April 14. - 20:13
Melyik jó neked Vidra? A vastagabb kb 9 mm a másik 6 (nincs nálam tolómérõ).
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Fuh, hát jót kérdezel Szerintem a vékonyabbik, mert nagyon kisebbnek nézett ki a furat, mint a magellanból származó hátsó fék tüskéim átmérõje.
De ha nem gond neked akkor dobd be lécci mindkettõt és amelyik nem jó, azt amint tudom visszaviszem.
(meg tudnám mondani, hogy melyik a jó, csak én már gyõrben vagyok, a teló meg otthon )
Posted 2013. April 14. - 19:03
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Posted 2013. April 14. - 18:44
Országútival vagy montival mentél?
Posted 2013. April 14. - 18:12
Ma tekertem egyet és Vértesszõlõs felé jöttem haza, mondván ki próbálom az új kerékpár utat. Túrázásra alkalmas, sportolásra alkalmatlan(baleset veszélyes), ha nem lennének erõsek a felnijeim a 8-as garantált. Gyalogosok bóklásznak a kerékpár sávon. A kerékpárosok 3-an mennek egymás mellett. Azt hiszem ezt legközelebb ki hagyom. Amúgy is tegnap óta nincs jó véleményem a kerékpár utakról ahol autók keresztezhetik. Ugyan is tegnap ki hajtott elém egy, meg állni nem tudtam, neki mentem, perec. Szabadkozás, hogy Õ nem látott, mert az autó forgalmat figyelte és én ki estem a látókörébõl. Mind ez az ipari parkban munkából hazafelé.
Posted 2013. April 14. - 12:02
Ma tekertem egyet és Vértesszõlõs felé jöttem haza, mondván ki próbálom az új kerékpár utat. Túrázásra alkalmas, sportolásra alkalmatlan(baleset veszélyes), ha nem lennének erõsek a felnijeim a 8-as garantált. Gyalogosok bóklásznak a kerékpár sávon. A kerékpárosok 3-an mennek egymás mellett. Azt hiszem ezt legközelebb ki hagyom. Amúgy is tegnap óta nincs jó véleményem a kerékpár utakról ahol autók keresztezhetik. Ugyan is tegnap ki hajtott elém egy, meg állni nem tudtam, neki mentem, perec. Szabadkozás, hogy Õ nem látott, mert az autó forgalmat figyelte és én ki estem a látókörébõl. Mind ez az ipari parkban munkából hazafelé.
Mi is mentünk arra tegnap elõtt. Ez a hullámvasút tényleg durva Jó mi is néha 3an mentünk egymás mellett, bár jellemzõen 2en, de hát én ezzel úgy vagyok, hogy a csengõ kötelezõ (nekem sincs), ha jeleznek hátulról akkor sûrû bocsánatkérések közepette letakarodom a padkára, ha elõlrõl akkor meg úgyis látom és beállunk libasorba. Ha meg nincs csengõ akkor meg ne legyen senki olyan antiszociális, hogy ne tudná azt mondani: "hahó érkezem" vagy "bocsi, haladnék" Sportolásra tényleg alkalmatlan. Inkább mennék a kamionok mellett az út szélén.
Posted 2013. April 13. - 19:37
Posted 2013. April 13. - 18:48
Posted 2013. April 13. - 18:36
Oda felé, vagy vissza felé kívánjak hátszelet?
csak egyet kívánhattok!
Posted 2013. April 12. - 20:18
Igen valahol még megvannak, nem használtam fel õket mert a Sid hez más milyen kellett.
A hétvégén nem garantálom, hogy ki tudom vinni, esetleg ha eljössz vasárnap Tarjánba oda elvihetem.
Hétfõn viszont több mint valószínû, hogy útba esne hacsak nem esik majd a hó vagy az esõ.
Ma tekertem már egyet, a hétvégém többi részében meló van itthon, meg tanulás. Ha hétfõn bedobod a postaládába az nekem tökéletes, majd szólok itthon, hogy ki ne dobják. Nagyon köszönöm.
Posted 2013. April 12. - 17:28
A hétvégén nem garantálom, hogy ki tudom vinni, esetleg ha eljössz vasárnap Tarjánba oda elvihetem.
Hétfõn viszont több mint valószínû, hogy útba esne hacsak nem esik majd a hó vagy az esõ.
Posted 2013. April 11. - 20:02
Még jó régen Szilárd adott neked két Rs judy V-fék tüskét. ? Megvannak még neked azok? Ha nincs rá szükséged akkor egyszer majd be tudnád dobni a postaládánkba egy borítékban (nehogy nagymutter vagy fater kidobja, mivel nem tudja mi az) Hozzám került a villa, és sanszos, hogy használni is fogom, de nem olyan a tüske, mint a magellan vázból ami van nekem. Legalábbis azt hiszem, nem olyan.
Elõre is köszi
Posted 2013. April 07. - 20:58
Posted 2013. April 07. - 20:13
durva mi?