Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Köszi biztos csak szerencsém volt.
Egyesület nélküliként melóba járós bringával ennyire tellett. :)
Vidra bedobtam a féktüskéket a postaládátokba (legalább is remélem jó helyre dobtam).
Sikerült lenulláznom a Conti külsõmet, ezért volt mostanában egy kicsit furcsa a tekerés.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a vonatom nem megy 30as átlagot déli pu és kelenföld között :D :D
Grat srácok! :)

Igen olyan tájmlájnos lett a megjelenése, eredeti az ötlet nagyon :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
jól láttam, hogy fuckbook alapúra csinálták meg a bikemag.hu magazint ?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Egy 33-as átlaggal elégedetteb lennék,de ez van hosszú volt a tél mocskosúl.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Elõször is gratula mégegyszer Wiloz-nak a 2.-ik helyezéséhez.

Ami engem illet a lényeg,hogy jól éreztem magam végig a 31km-n az országúti parpám hátán és nem készültem ki teljesen,csak ez épp idõben nem látszott meg.A végleges eredmény alapján 57:20-al 26.hely,31,4-es átlag,8:41 hátrány Elit2-ben.

Huh, azért a 31.4es átlag... azt 1km-en nem tudom hozni :)

Gratula Wiloz!
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Elõször is gratula mégegyszer Wiloz-nak a 2.-ik helyezéséhez.

Ami engem illet a lényeg,hogy jól éreztem magam végig a 31km-n az országúti parpám hátán és nem készültem ki teljesen,csak ez épp idõben nem látszott meg.A végleges eredmény alapján 57:20-al 26.hely,31,4-es átlag,8:41 hátrány Elit2-ben.

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Melyik jó neked Vidra? A vastagabb kb 9 mm a másik 6 (nincs nálam tolómérõ).
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Fuh, hát jót kérdezel :) Szerintem a vékonyabbik, mert nagyon kisebbnek nézett ki a furat, mint a magellanból származó hátsó fék tüskéim átmérõje.
De ha nem gond neked akkor dobd be lécci mindkettõt és amelyik nem jó, azt amint tudom visszaviszem.

(meg tudnám mondani, hogy melyik a jó, csak én már gyõrben vagyok, a teló meg otthon :D )

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Melyik jó neked Vidra? A vastagabb kb 9 mm a másik 6 (nincs nálam tolómérõ).
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hogy ment a mai menet Atee?
Országútival vagy montival mentél?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mi az,hogy szabadkozott,hogy nem vett észre,mert autóforgalmat figyelte.Ezzel el is ismerte,hogy õ volt a hibás,mert kerékpárút keresztezésénél mindig elsõbbséget kell adni,amirõl õ meg sem gyõzödött,hogy halad e rajta valaki.Én simán lehúztam volna egy kis lével ha sérül valami,vagy én sérülök,különben meg jön a rendõr.

Ma tekertem egyet és Vértesszõlõs felé jöttem haza, mondván ki próbálom az új kerékpár utat. Túrázásra alkalmas, sportolásra alkalmatlan(baleset veszélyes), ha nem lennének erõsek a felnijeim a 8-as garantált. Gyalogosok bóklásznak a kerékpár sávon. A kerékpárosok 3-an mennek egymás mellett. Azt hiszem ezt legközelebb ki hagyom. Amúgy is tegnap óta nincs jó véleményem a kerékpár utakról ahol autók keresztezhetik. Ugyan is tegnap ki hajtott elém egy, meg állni nem tudtam, neki mentem, perec.:( Szabadkozás, hogy Õ nem látott, mert az autó forgalmat figyelte és én ki estem a látókörébõl. Mind ez az ipari parkban munkából hazafelé.

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Ma tekertem egyet és Vértesszõlõs felé jöttem haza, mondván ki próbálom az új kerékpár utat. Túrázásra alkalmas, sportolásra alkalmatlan(baleset veszélyes), ha nem lennének erõsek a felnijeim a 8-as garantált. Gyalogosok bóklásznak a kerékpár sávon. A kerékpárosok 3-an mennek egymás mellett. Azt hiszem ezt legközelebb ki hagyom. Amúgy is tegnap óta nincs jó véleményem a kerékpár utakról ahol autók keresztezhetik. Ugyan is tegnap ki hajtott elém egy, meg állni nem tudtam, neki mentem, perec.:( Szabadkozás, hogy Õ nem látott, mert az autó forgalmat figyelte és én ki estem a látókörébõl. Mind ez az ipari parkban munkából hazafelé.

Mi is mentünk arra tegnap elõtt. Ez a hullámvasút tényleg durva :D Jó mi is néha 3an mentünk egymás mellett, bár jellemzõen 2en, de hát én ezzel úgy vagyok, hogy a csengõ kötelezõ (nekem sincs), ha jeleznek hátulról akkor sûrû bocsánatkérések közepette letakarodom a padkára, ha elõlrõl akkor meg úgyis látom és beállunk libasorba. Ha meg nincs csengõ akkor meg ne legyen senki olyan antiszociális, hogy ne tudná azt mondani: "hahó érkezem" vagy "bocsi, haladnék" :) Sportolásra tényleg alkalmatlan. Inkább mennék a kamionok mellett az út szélén.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Visszafelé.;)
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jó bicajozást holnap srácok!
Oda felé, vagy vissza felé kívánjak hátszelet?
csak egyet kívánhattok! :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Igen valahol még megvannak, nem használtam fel õket mert a Sid hez más milyen kellett.
A hétvégén nem garantálom, hogy ki tudom vinni, esetleg ha eljössz vasárnap Tarjánba oda elvihetem.
Hétfõn viszont több mint valószínû, hogy útba esne hacsak nem esik majd a hó vagy az esõ.

Ma tekertem már egyet, a hétvégém többi részében meló van itthon, meg tanulás. Ha hétfõn bedobod a postaládába az nekem tökéletes, majd szólok itthon, hogy ki ne dobják. :) Nagyon köszönöm.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Igen valahol még megvannak, nem használtam fel õket mert a Sid hez más milyen kellett.
A hétvégén nem garantálom, hogy ki tudom vinni, esetleg ha eljössz vasárnap Tarjánba oda elvihetem.
Hétfõn viszont több mint valószínû, hogy útba esne hacsak nem esik majd a hó vagy az esõ.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Wiloz
Még jó régen Szilárd adott neked két Rs judy V-fék tüskét. ? Megvannak még neked azok? Ha nincs rá szükséged akkor egyszer majd be tudnád dobni a postaládánkba egy borítékban (nehogy nagymutter vagy fater kidobja, mivel nem tudja mi az) Hozzám került a villa, és sanszos, hogy használni is fogom, de nem olyan a tüske, mint a magellan vázból ami van nekem. Legalábbis azt hiszem, nem olyan.
Elõre is köszi

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Nagyon lassan én is kezdem felvenni a ritmust.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hosszú idõ után ma bicikliztem, úgy igazából, beöltöztem bicajos szerkóba meg minden, 2 órán át megállás nélkül.
durva mi? :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Ejj de alattomos szél volt ma.

csak nem mindig szembõl fújt ?