Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
hol gyorsított?nem mér rosszul az órád? :D
amúgy érdekesség okból: http://forum.bikemag...hoposted&t=1901
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
ez kamu!:Dakkor rugják ki a masinisztát!:P
utolértem mentünk 31-2-vel, aztán gyorsított, és 41-nél feladtam.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Környe-Tatabánya vonal teljes szakaszán 30km/h lassújel van érvényben.A pálya jelenleg ennyit tud.
Ilyen táblát láthatsz a pálya mentén csak nem 6os hanem 3as szerepel.

Lassúmenet-jelzõk

1. Lassúmenet-jelzõk:

Lassúmenet elõjelzõ: háromszögletû sárga táblán nagy fekete arab szám, amely az alkalmazható sebesség tizedértékét jelzi. (például 120 km/h pályasebességû pályán 80 km/h-s sebességkorlátozást a jelzõeszközön 8-as szám jelzi) Jelezhetõ rajta a pályasebességen belül bármely egész tízes számú sebesség, és kivételes esetekben 5 km/h, illetve 15 km/h sebesség is. Az 5 km/h sebességet a tárcsán 1/2, a 15 km/h sebességet a tárcsán 3/2 törtszám jelzi.

A lassúmenet elõjelzõ tárcsája alatt elhelyezett sárga téglalap mezejében kétirányú fekete nyíl a csak kitérõ irányban állú váltón történõ közlekedés esetén érvényes alkalmazható sebesség tizedértékét jelzi.

Elhelyezése: Az elõjelzõt a nyílt pályán és az állomás vagy más szolgálati hely átmenõ fõvágányára, vagy elágazó, csatlakozó és fejállomásokon a nyílt pálya vágányának egyenes irányba álló bejárati váltón (váltókon) át folytatását képezõ vágányára, továbbá az ezen fõvágányban fekvõ váltó kitérõ irányára elrendelt lassúmenet esetén a lassan bejárandó pályarész elejétõl, illetve a szolgálati helyen az elsõ váltótól számított általános fékúttávolságban kell kitûzni.

Értelmezése: Lassíts! A lassan bejárandó pályarész elejéhez legfeljebb az elõjelzõn jelzett sebességgel szabad érkezni.

Lassúmenet eleje jelzõ: négyszögletes sárga táblán nagy fekete "V"-betû, amely a lassan bejárandó pályarész elejét jelzi.

A lassúmenet eleje jelzõ tárcsája alatt elhelyezett sárga téglalap mezejében kétirányú fekete nyíl a csak kitérõ irányban álló váltón történõ közlekedés esetén érvényes lassan bejárandó pályarész elejét jelzi.

Értelmezése: Lassan! Legfeljebb az elõjelzett sebességgel szabad továbbhaladni.

Szóval nem megy olyan gyorsan ;)
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
na a vonat az úgy van hogy:
ugye jössz hazafelé Környérõl az országúton bringával, és mellette meg jön a vasút, amin jön a vonat, de mindíg direkt akkor jön amikor én, és tudja hogy engem idegesít ha lehagy - mert nem tudom kipörgetni a 45-öt - és direkt mindíg lehagy, hogy ezzel bosszantson, és utána meg röhög a markában, hogy hááháá szegény hülye.
valahogy így.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
de egy darabig fenttartják a helyet az elõnevezetteknek.
majd aug második felében hirdetik ki, hogy fizessen mindenki, mert ha nem, akkor bukta..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
milyen vonat vert meg?Mivan?
Egyedül mentem ilyen átlagot:rocketman

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
nahát...
engem meg már harmadszor vert meg az a csúnya vonat környe felõl...:mad:
Schnell te kivel mentél 23.8-as átlagot...?
24 órással kapcsolatban meg ugye solo-ban 20 emberke indulhat
és,
"A kvóta a nevezési díjak befizetések sorrendjében, és nem a nevezés sorrendjében töltõdik fel!

Tehát a nevezés a nevezési díj befizetésével válik elfogadottá!!!"

eddíg 8-an fizettek...
...szerintem meg induljál el!
egyszer, majd ha már nagyon erõs leszek(:D) akkor én is szeretnék elindulni.szólóban.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Szilárd a gorba kört le lehet nyomni simán 1h30-on,30-as átlaggal.

Gondolj csak bele 1h04-05-öt szoktunk menni tatáig,onnan marad még 25perc hazáig ami elég bõven ha nem megyünk le a tópartra bámészkodni.

Ma összejött 110 ,még három ilyen nap a hónapból és jó hónapot zárhatok.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem feltétlenül.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
miért? legjobbam 34.5 körüli átlag volt 2004 vagy 2005ben. Helló! :)
Igen soloban szerettem volna menni 24h-n.Baj?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
idén soloban akartál menni 24H-n?
áprilisban elfogytak a kiadó helyek...
azért azt megnézném, hogy hogyan mész 32es átlagot gorbán.... még akkor is, ha nagyon erõs vagy...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
1óra 25p lenne ideális 32átlaggal,de úgy néz ki a tavaly felvett remek erõnlét elfogyott.Úgy tervezem mától pihizek és jövõre valami frankón összeszedem magam egész éves versenyekre.Solo 24órást is felejtem.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
az gyengusz nem?
az 2 óra, Ateeval váltott vezetve 1 óra 50perc alatt szoktunk menni...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
oh gorba kör 23.8 átlag :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
tekertetek már spd pedált utcai cipõvel?
ha nem, ne próbáljátok ki.

mentõállomástól (környén és tatán át) a jet kútig 55 perc. szép volt Atee, jól húztál! :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 posts
Robi múlt héten épp csak lemaradt a dobogóról Borosjenõi OB-n...
Szóval õ talán úgy megy mint én, vagy picit lassabban, de ezt nem kritikaként írom (hátha olvassa :) ).
Az a helyzet, hogy mostanában hasonlóan vagyok mint Hotmaat, bukás óta egyszer tekertem, de szerintem nem lesz ebbõl gond kint, vagy bevárjuk egymást, vagy 2 részre oszlunk. Amíg ti tekertek mi megcsináljuk a bográcsost :)
na most megyek egy kûrt a Hármason, szép az idõ.
B

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
azért bátor, hogy a csávó 5-6 fokban pólóban szerepel a tv-ben, ill a video végén a csaj a latyakban tangapapucsot hord..
ha én ezt csinálnám, anyukám tuti nyakon vágna... :D

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
http://tv2.hu/2008-0...loszor_-_VIDEO/
Erre gondoltam.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Figyelj,ez más.Máshogy állsz hozzá alapból.Nem tudsz hazavonatozni,ezért tekerned kell még ha elfáradtál már akkoris.És ha megtérdelsz akkor mivan?Jó dolog az,legközelebb többre leszel képes.És az a látvány a hegytetõrõl(1009m) ;)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nem, tudom ez a tegnapi 160 nagyon lelombozott, hogy nem ment, de valami rövidebbre benevezek szívesen! :)
Max 150!

ezt a hóeséses dolgot én sem értem....

Balage_! a Robi(?) aki még jön erdélybe, Õ milyen erõben van?