hol gyorsított?nem mér rosszul az órád?
amúgy érdekesség okból: http://forum.bikemag...hoposted&t=1901
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2008. július 29. - 12:14
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2008. július 29. - 12:08
ez kamu!:Dakkor rugják ki a masinisztát!
utolértem mentünk 31-2-vel, aztán gyorsított, és 41-nél feladtam.
utolértem mentünk 31-2-vel, aztán gyorsított, és 41-nél feladtam.
Írta 2008. július 29. - 11:58
Környe-Tatabánya vonal teljes szakaszán 30km/h lassújel van érvényben.A pálya jelenleg ennyit tud.
Ilyen táblát láthatsz a pálya mentén csak nem 6os hanem 3as szerepel.
Lassúmenet-jelzõk
1. Lassúmenet-jelzõk:
Lassúmenet elõjelzõ: háromszögletû sárga táblán nagy fekete arab szám, amely az alkalmazható sebesség tizedértékét jelzi. (például 120 km/h pályasebességû pályán 80 km/h-s sebességkorlátozást a jelzõeszközön 8-as szám jelzi) Jelezhetõ rajta a pályasebességen belül bármely egész tízes számú sebesség, és kivételes esetekben 5 km/h, illetve 15 km/h sebesség is. Az 5 km/h sebességet a tárcsán 1/2, a 15 km/h sebességet a tárcsán 3/2 törtszám jelzi.
A lassúmenet elõjelzõ tárcsája alatt elhelyezett sárga téglalap mezejében kétirányú fekete nyíl a csak kitérõ irányban állú váltón történõ közlekedés esetén érvényes alkalmazható sebesség tizedértékét jelzi.
Elhelyezése: Az elõjelzõt a nyílt pályán és az állomás vagy más szolgálati hely átmenõ fõvágányára, vagy elágazó, csatlakozó és fejállomásokon a nyílt pálya vágányának egyenes irányba álló bejárati váltón (váltókon) át folytatását képezõ vágányára, továbbá az ezen fõvágányban fekvõ váltó kitérõ irányára elrendelt lassúmenet esetén a lassan bejárandó pályarész elejétõl, illetve a szolgálati helyen az elsõ váltótól számított általános fékúttávolságban kell kitûzni.
Értelmezése: Lassíts! A lassan bejárandó pályarész elejéhez legfeljebb az elõjelzõn jelzett sebességgel szabad érkezni.
Lassúmenet eleje jelzõ: négyszögletes sárga táblán nagy fekete "V"-betû, amely a lassan bejárandó pályarész elejét jelzi.
A lassúmenet eleje jelzõ tárcsája alatt elhelyezett sárga téglalap mezejében kétirányú fekete nyíl a csak kitérõ irányban álló váltón történõ közlekedés esetén érvényes lassan bejárandó pályarész elejét jelzi.
Értelmezése: Lassan! Legfeljebb az elõjelzett sebességgel szabad továbbhaladni.
Szóval nem megy olyan gyorsan
Ilyen táblát láthatsz a pálya mentén csak nem 6os hanem 3as szerepel.
Lassúmenet-jelzõk
1. Lassúmenet-jelzõk:
Lassúmenet elõjelzõ: háromszögletû sárga táblán nagy fekete arab szám, amely az alkalmazható sebesség tizedértékét jelzi. (például 120 km/h pályasebességû pályán 80 km/h-s sebességkorlátozást a jelzõeszközön 8-as szám jelzi) Jelezhetõ rajta a pályasebességen belül bármely egész tízes számú sebesség, és kivételes esetekben 5 km/h, illetve 15 km/h sebesség is. Az 5 km/h sebességet a tárcsán 1/2, a 15 km/h sebességet a tárcsán 3/2 törtszám jelzi.
A lassúmenet elõjelzõ tárcsája alatt elhelyezett sárga téglalap mezejében kétirányú fekete nyíl a csak kitérõ irányban állú váltón történõ közlekedés esetén érvényes alkalmazható sebesség tizedértékét jelzi.
Elhelyezése: Az elõjelzõt a nyílt pályán és az állomás vagy más szolgálati hely átmenõ fõvágányára, vagy elágazó, csatlakozó és fejállomásokon a nyílt pálya vágányának egyenes irányba álló bejárati váltón (váltókon) át folytatását képezõ vágányára, továbbá az ezen fõvágányban fekvõ váltó kitérõ irányára elrendelt lassúmenet esetén a lassan bejárandó pályarész elejétõl, illetve a szolgálati helyen az elsõ váltótól számított általános fékúttávolságban kell kitûzni.
Értelmezése: Lassíts! A lassan bejárandó pályarész elejéhez legfeljebb az elõjelzõn jelzett sebességgel szabad érkezni.
Lassúmenet eleje jelzõ: négyszögletes sárga táblán nagy fekete "V"-betû, amely a lassan bejárandó pályarész elejét jelzi.
A lassúmenet eleje jelzõ tárcsája alatt elhelyezett sárga téglalap mezejében kétirányú fekete nyíl a csak kitérõ irányban álló váltón történõ közlekedés esetén érvényes lassan bejárandó pályarész elejét jelzi.
Értelmezése: Lassan! Legfeljebb az elõjelzett sebességgel szabad továbbhaladni.
Szóval nem megy olyan gyorsan
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2008. július 29. - 11:35
na a vonat az úgy van hogy:
ugye jössz hazafelé Környérõl az országúton bringával, és mellette meg jön a vasút, amin jön a vonat, de mindíg direkt akkor jön amikor én, és tudja hogy engem idegesít ha lehagy - mert nem tudom kipörgetni a 45-öt - és direkt mindíg lehagy, hogy ezzel bosszantson, és utána meg röhög a markában, hogy hááháá szegény hülye.
valahogy így.
ugye jössz hazafelé Környérõl az országúton bringával, és mellette meg jön a vasút, amin jön a vonat, de mindíg direkt akkor jön amikor én, és tudja hogy engem idegesít ha lehagy - mert nem tudom kipörgetni a 45-öt - és direkt mindíg lehagy, hogy ezzel bosszantson, és utána meg röhög a markában, hogy hááháá szegény hülye.
valahogy így.
Írta 2008. július 28. - 21:58
de egy darabig fenttartják a helyet az elõnevezetteknek.
majd aug második felében hirdetik ki, hogy fizessen mindenki, mert ha nem, akkor bukta..
majd aug második felében hirdetik ki, hogy fizessen mindenki, mert ha nem, akkor bukta..
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2008. július 28. - 21:56
milyen vonat vert meg?Mivan?
Egyedül mentem ilyen átlagot:rocketman
Egyedül mentem ilyen átlagot:rocketman
Írta 2008. július 28. - 21:54
nahát...
engem meg már harmadszor vert meg az a csúnya vonat környe felõl...:mad:
Schnell te kivel mentél 23.8-as átlagot...?
24 órással kapcsolatban meg ugye solo-ban 20 emberke indulhat
és,
"A kvóta a nevezési díjak befizetések sorrendjében, és nem a nevezés sorrendjében töltõdik fel!
Tehát a nevezés a nevezési díj befizetésével válik elfogadottá!!!"
eddíg 8-an fizettek...
...szerintem meg induljál el!
egyszer, majd ha már nagyon erõs leszek() akkor én is szeretnék elindulni.szólóban.
engem meg már harmadszor vert meg az a csúnya vonat környe felõl...:mad:
Schnell te kivel mentél 23.8-as átlagot...?
24 órással kapcsolatban meg ugye solo-ban 20 emberke indulhat
és,
"A kvóta a nevezési díjak befizetések sorrendjében, és nem a nevezés sorrendjében töltõdik fel!
Tehát a nevezés a nevezési díj befizetésével válik elfogadottá!!!"
eddíg 8-an fizettek...
...szerintem meg induljál el!
egyszer, majd ha már nagyon erõs leszek() akkor én is szeretnék elindulni.szólóban.
Írta 2008. július 28. - 21:31
Szilárd a gorba kört le lehet nyomni simán 1h30-on,30-as átlaggal.
Gondolj csak bele 1h04-05-öt szoktunk menni tatáig,onnan marad még 25perc hazáig ami elég bõven ha nem megyünk le a tópartra bámészkodni.
Ma összejött 110 ,még három ilyen nap a hónapból és jó hónapot zárhatok.
GT-Atee
Írta 2008. július 28. - 21:23
Írta 2008. július 28. - 21:22
miért? legjobbam 34.5 körüli átlag volt 2004 vagy 2005ben. Helló!
Igen soloban szerettem volna menni 24h-n.Baj?
Igen soloban szerettem volna menni 24h-n.Baj?
Írta 2008. július 28. - 21:16
idén soloban akartál menni 24H-n?
áprilisban elfogytak a kiadó helyek...
azért azt megnézném, hogy hogyan mész 32es átlagot gorbán.... még akkor is, ha nagyon erõs vagy...
áprilisban elfogytak a kiadó helyek...
azért azt megnézném, hogy hogyan mész 32es átlagot gorbán.... még akkor is, ha nagyon erõs vagy...
Írta 2008. július 28. - 21:13
1óra 25p lenne ideális 32átlaggal,de úgy néz ki a tavaly felvett remek erõnlét elfogyott.Úgy tervezem mától pihizek és jövõre valami frankón összeszedem magam egész éves versenyekre.Solo 24órást is felejtem.
Írta 2008. július 28. - 21:07
az gyengusz nem?
az 2 óra, Ateeval váltott vezetve 1 óra 50perc alatt szoktunk menni...
az 2 óra, Ateeval váltott vezetve 1 óra 50perc alatt szoktunk menni...
Írta 2008. július 28. - 20:59
oh gorba kör 23.8 átlag
Írta 2008. július 28. - 20:50
tekertetek már spd pedált utcai cipõvel?
ha nem, ne próbáljátok ki.
mentõállomástól (környén és tatán át) a jet kútig 55 perc. szép volt Atee, jól húztál!
ha nem, ne próbáljátok ki.
mentõállomástól (környén és tatán át) a jet kútig 55 perc. szép volt Atee, jól húztál!
Írta 2008. július 28. - 10:50
Robi múlt héten épp csak lemaradt a dobogóról Borosjenõi OB-n...
Szóval õ talán úgy megy mint én, vagy picit lassabban, de ezt nem kritikaként írom (hátha olvassa ).
Az a helyzet, hogy mostanában hasonlóan vagyok mint Hotmaat, bukás óta egyszer tekertem, de szerintem nem lesz ebbõl gond kint, vagy bevárjuk egymást, vagy 2 részre oszlunk. Amíg ti tekertek mi megcsináljuk a bográcsost
na most megyek egy kûrt a Hármason, szép az idõ.
B
Szóval õ talán úgy megy mint én, vagy picit lassabban, de ezt nem kritikaként írom (hátha olvassa ).
Az a helyzet, hogy mostanában hasonlóan vagyok mint Hotmaat, bukás óta egyszer tekertem, de szerintem nem lesz ebbõl gond kint, vagy bevárjuk egymást, vagy 2 részre oszlunk. Amíg ti tekertek mi megcsináljuk a bográcsost
na most megyek egy kûrt a Hármason, szép az idõ.
B
Írta 2008. július 28. - 08:17
azért bátor, hogy a csávó 5-6 fokban pólóban szerepel a tv-ben, ill a video végén a csaj a latyakban tangapapucsot hord..
ha én ezt csinálnám, anyukám tuti nyakon vágna...
ha én ezt csinálnám, anyukám tuti nyakon vágna...
Írta 2008. július 28. - 06:04
Írta 2008. július 27. - 22:24
Figyelj,ez más.Máshogy állsz hozzá alapból.Nem tudsz hazavonatozni,ezért tekerned kell még ha elfáradtál már akkoris.És ha megtérdelsz akkor mivan?Jó dolog az,legközelebb többre leszel képes.És az a látvány a hegytetõrõl(1009m)
Írta 2008. július 27. - 21:50
nem, tudom ez a tegnapi 160 nagyon lelombozott, hogy nem ment, de valami rövidebbre benevezek szívesen!
Max 150!
ezt a hóeséses dolgot én sem értem....
Balage_! a Robi(?) aki még jön erdélybe, Õ milyen erõben van?
Max 150!
ezt a hóeséses dolgot én sem értem....
Balage_! a Robi(?) aki még jön erdélybe, Õ milyen erõben van?