OK,vettem,megbeszélem Zolival.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2009. március 10. - 21:21
Írta 2009. március 10. - 21:08
Atee!!!
megy private messzidzs 2 percen belül, szóval pillants majd a jobb felsõ sarokba
köszi
p.s.: éhes vagyok.
megy private messzidzs 2 percen belül, szóval pillants majd a jobb felsõ sarokba
köszi
p.s.: éhes vagyok.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Írta 2009. március 09. - 22:10
az új barátnõje, tegnap mutatta be, Olgának hívja, évi 20ezret teker, futár volt régen, most profi versenyzõ p-nívóban, most egyengeti Schnell útját, biztos tiszta szerelmen épül a kapcsolat :D:D:D
(bocsi)
(bocsi)
Írta 2009. március 08. - 22:17
turulon is szél volt+:slonko:
uhh
visszahoztam ma a bringát gyõrbe, és kész beszarás, február óta olyan beléptetõ rendszerünk van a koliban, amin a bringa nem fér át:scared:, ill. a kormány az pont, nyerget meg mindig állítgassam?és van itt egy csomó parasztbájk, ami kizárt h kiférne azon a cuccon.
(majd csinálok róla képet)
uhh
visszahoztam ma a bringát gyõrbe, és kész beszarás, február óta olyan beléptetõ rendszerünk van a koliban, amin a bringa nem fér át:scared:, ill. a kormány az pont, nyerget meg mindig állítgassam?és van itt egy csomó parasztbájk, ami kizárt h kiférne azon a cuccon.
(majd csinálok róla képet)
Írta 2009. március 08. - 22:00
Ami a szelet illeti,ma felráztam téli álmából ezüstszörû drótparipámat és csapattam is vele egy gorba-kört.
Arra is fújt nem kicsit,nagyon.
GT-Atee
Írta 2009. március 08. - 21:49
Írta 2009. március 08. - 21:10
Én igen, de csak elméletben. Össze is jött egy 100-as.Ok megtettem. Mindenki vadul bringázott ebben a kellemes kis szellõben?
Írta 2009. március 08. - 21:07
Írta 2009. március 08. - 20:58
Írta 2009. március 08. - 20:44
kircsi.:clap:
nem mentem futni, mert nem birok lépni:(
szal kénytelen leszek egész jövõ héten tekerni:)
15-én akkor Komárom túrarúrarúraré?
Na látod ezért nem futok én. Nehogy fájjon a lábam. Jobbulást, remélem jövõ vasárnap szebb idõ lesz.
Írta 2009. március 08. - 15:24
jaja ez engem is érdekel. kéne nyerni valami jót a tombolán...15-én akkor Komárom túrarúrarúraré?
Írta 2009. március 08. - 13:02
kircsi.:clap:
Írta 2009. március 08. - 12:15
Nagyon jó volt a túra. Elfáradtam és sikerült egy kis izomlázat is összegyûjtenem. Ahhoz képest, hogy péntek-szombat esett az esõ, nem volt nagy sár. Néhol még hóval is találkoztunk,de lényegében szikkadt volt a talaj.
Az útvonal nagyon jó volt és szintben bõvelkedett, ezért majd bringával is le akarom tekerni. Gyalog a 20 km-t 3:55 alatt tettük meg 10 perc pihivel.
Az útvonal nagyon jó volt és szintben bõvelkedett, ezért majd bringával is le akarom tekerni. Gyalog a 20 km-t 3:55 alatt tettük meg 10 perc pihivel.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2009. március 06. - 22:40
ésszel száguldozom, tudom, hogy hol van a tudásom/bátorságom határa. nyilván fekete pályán nem 59cel mért volna be. itt porhó volt, buckák nélkül, síelõk nélkül...
Írta 2009. március 06. - 22:35
futásról jut eszembe. Vasárnap költõzök haza és végre nekiállhatok az egyik régi kedvenc testmozgásomnak. Nagyon kell már, mert a múltvasárnapi tekerésen döbbentem rá, hogy mennyire le vagyok gyengülve hozzátok képest.
MX!
megkaptam az sms-t és okés! a sapid miatt jövõhéten valamikor összefutunk,mert utána lévõ héten sopronba leszek 3 napig. a talihelyet majd lebeszéljük telón
A holnapi túra olyan jól összejött hogy 3-an maradtunk,mert mindenki visszamondta
Szilárd!
A lejövetelellel vigyázz, mert az egyik ismerõsöm nemrég csigolyarepedéssel jött haza gipszágyban, mert õ is sietett lefelé! Ésszel száguldozzzzzzzzz!
MX!
megkaptam az sms-t és okés! a sapid miatt jövõhéten valamikor összefutunk,mert utána lévõ héten sopronba leszek 3 napig. a talihelyet majd lebeszéljük telón
A holnapi túra olyan jól összejött hogy 3-an maradtunk,mert mindenki visszamondta
Szilárd!
A lejövetelellel vigyázz, mert az egyik ismerõsöm nemrég csigolyarepedéssel jött haza gipszágyban, mert õ is sietett lefelé! Ésszel száguldozzzzzzzzz!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Írta 2009. március 06. - 21:53
Írta 2009. március 06. - 21:46
Szilárd nem úgy értettem:Pcsak idéztem...
ja most ha itt lenne drága egyetlen virágoskertem akkor biztos nem futni mentem volna ma :oannyira hiányzik már:o:o:o
:'(
ja most ha itt lenne drága egyetlen virágoskertem akkor biztos nem futni mentem volna ma :oannyira hiányzik már:o:o:o
:'(
Írta 2009. március 06. - 20:33
mi ez a passzivitás?
jaaj tudom ám.nem szerettek futni.
Lassan itt a jó idõ tekerni kell nem futkosni, mert még kimegy a bokád.
Írta 2009. március 06. - 11:46
Írta 2009. március 06. - 11:38
210 km/4 nap. a trafi 59-cel is bemért, de majdnem perec volt elõtte...
5. nap nem tudtunk síelni, mert hóvihar volt, meg köd és nem mentek a felvonók, csak kettõ, de azok elég unalmas pályákra vittek fel minket...
Mx! kocsival, vagy bicóval?
Rg! ha még a szar is gurul lefelé, akkor csatolj lécet és menjünk
5. nap nem tudtunk síelni, mert hóvihar volt, meg köd és nem mentek a felvonók, csak kettõ, de azok elég unalmas pályákra vittek fel minket...
Mx! kocsival, vagy bicóval?
Rg! ha még a szar is gurul lefelé, akkor csatolj lécet és menjünk