mikor még zsenge gimnazista voltam, és tanulás helyett bicikliztem minden nap, mentem 7.13at lámpától a célvonalig..
nem tudom mi lehetett velem, ja akkor még nem volt okostelefon meg ilyesmi, cateye enduro 8-cal mértem
Nem baj, ha nem hiszem el?
mikor még zsenge gimnazista voltam, és tanulás helyett bicikliztem minden nap, mentem 7.13at lámpától a célvonalig..
nem tudom mi lehetett velem, ja akkor még nem volt okostelefon meg ilyesmi, cateye enduro 8-cal mértem
A sebesség mindent megold.
Jani mondja a tutit! 5 éve használok mobilokat trackernek és kb 70%-a sikerül kisebb nagyobb pontossággal, itt is inkább a rövid távok és amik nyílt terepen voltak. Itt hozzátenném hogy 5-6 telefonnal próbáltam mint pl. Samsung S3,S2, Nokia 5230,Iphone s4 és jelenleg LG 4xHD. Ezekbõl a legstabilabb régi Nokia5230 a régi sportstrackerrel ami folyamat frissíteni szeretné magát de én nem engedem mert nem szeretném ha elb@szódna
Itt is látszik egy malõr a végén ahol nem csak a távot cseszte el, hanem a magasság is 2300m helyett 900m.
Sports Tracker
4xHD
Nem mész akkora katlanokba lehet azért mér nálad pontosan. De itt a Zengõn minden más mobil behülyül egy hosszabb távon.
Jani mondja a tutit! 5 éve használok mobilokat trackernek és kb 70%-a sikerül kisebb nagyobb pontossággal, itt is inkább a rövid távok és amik nyílt terepen voltak. Itt hozzátenném hogy 5-6 telefonnal próbáltam mint pl. Samsung S3,S2, Nokia 5230,Iphone s4 és jelenleg LG 4xHD. Ezekbõl a legstabilabb régi Nokia5230 a régi sportstrackerrel ami folyamat frissíteni szeretné magát de én nem engedem mert nem szeretném ha elb@szódna
Itt is látszik egy malõr a végén ahol nem csak a távot cseszte el, hanem a magasság is 2300m helyett 900m.
Sports Tracker
egy samsung galaxy s3 minit teszteltem. Note2-nek lehet mert az akkora, hogy elfér benne
akkor lehet tesztelni tovább. De ezt a két turulos mérést is valami nagyon pontatlan telóval mérhették mert brutál meredekségi adatok vannak.
Terepfutás közben látszik nagyon, 10% fölötti tévedés is elõfordul távban. Nagy sebességnél már viszonylag pontos. Maga a gps eleve alkalmatlan pontos távolság és magasságmérésre, a jobb gps-es kilométerórák is mágneses sebességszenzorral mérik a sebességet és a gps hülyeségeit korrigálják barométerrel.na akkor most már tudjuk, hogy a telók gps-e mennyire pontatlan
jó mérés csak Garminnal
látod egy pár írogatás, okoskodás és kerek perec kiderült ne akarjon senki tökéletes útvonal rögzítést telóval. de tovább okoskodva akkor montira még ennél is vadabb értékeket tud produkálni
na akkor most már tudjuk, hogy a telók gps-e mennyire pontatlan
jó mérés csak Garminnal
látod egy pár írogatás, okoskodás és kerek perec kiderült ne akarjon senki tökéletes útvonal rögzítést telóval. de tovább okoskodva akkor montira még ennél is vadabb értékeket tud produkálni
na lehet hogy az lesz a tuti ha Tata irányából támadok. Majd ezt kipróbálom . Vagy bárki próbálja ki és kiderül melyik listára kerül.Ettõl függetlenül totál rosszak a meredekségi mutatók.
De mégsem. MJani a nyári verseny egy felfutásával mind a kettõn rajta van. Na persze az élen. szóval innen kezdve lehet találgatni.
Strava Segment | Turul befutó
most már csak az a kérdés hogy miért nem tett fel engem
csak ide tett fel
Bike Ride Profile | Turul tâmad