A mai napra a számláló megállt 70-en,délután még fel kellett ugranunk látogatóba pestre egy korházba,azt el is telt a nap.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2009. May 10. - 20:41
Posted 2009. May 10. - 20:20
Támogatom! Beszéltünk is már róla, nekem is augusztus lenne a jó, most még a sulit nyögöm, júli közepe-vége lazítás, és utána.
Én szívesen mennék Ausztriába, Salzkammergut régióba, pl. a hallstatti tó környékére. Rengeteg bringaút van arra, jól jelöltek (tudom, ettõl némileg unalmasabb mint a román ösvények ), és a tóparton lehet lazítani, kajálni jókat. Vagy ha kicsit merészebbek vagyunk mobilitásban (csak autó kérdése), akkor Garda. Útidõben kb uannyi (vagy inkább kevesseb) autópályán, mint a tavalyi zötykölõdés keleti szomszédainkhoz... Ott is nagy bringás kultúra van, és sok spagettiiii ))
B
Én szívesen mennék Ausztriába, Salzkammergut régióba, pl. a hallstatti tó környékére. Rengeteg bringaút van arra, jól jelöltek (tudom, ettõl némileg unalmasabb mint a román ösvények ), és a tóparton lehet lazítani, kajálni jókat. Vagy ha kicsit merészebbek vagyunk mobilitásban (csak autó kérdése), akkor Garda. Útidõben kb uannyi (vagy inkább kevesseb) autópályán, mint a tavalyi zötykölõdés keleti szomszédainkhoz... Ott is nagy bringás kultúra van, és sok spagettiiii ))
B
Nem akarom megtörni ezt az ma voltam tekerni meg én is voltam tekerni gondolatmenetet:D de lassan közeledik a nyár, és el kéne gondolkodni valami külföldi tekerésen. Nekem Szlovénia, Szlovákia(szlovák paradicsom környéke), esetleg Ausztria(Semmering pl) jutott eszembe. Ha van valakinek valami konkrét ötlete az ne fogja vissza magát. Ja és ha lehet augusztusi idõpontban gondolkodjunk.
Posted 2009. May 10. - 19:34
még picit mentem, 36 km-t, plusz az a párszáz méter, amit nem tudtam megjegyzeni, így 108 km a mai állás, azt hiszem ma már nem megyek:D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."
Posted 2009. May 10. - 11:49
70 km, 29,1es átlag. még lehet kiegészítem ma 100ra
Posted 2009. May 09. - 23:12
merre jártál? arra nem megyünk holnap
Posted 2009. May 09. - 23:08
Ma összeszedtem két defektet egymás után.Az elsõ rendben is volt,belsõ csere azt kész.Másodiknál már bonyolultabb volt a dolog mert nem volt mire,de a jó öreg csomós-trükk(lyuk megkeres és egy csomóval elválasztani az épp résztõl,majd mehet vissza a helyére egy kis belsõnyujtó gyakorlattal) hazahozott szerencsére.
GT-Atee
Posted 2009. May 09. - 22:39
ma nem tekertem.
cserébe mamám 65. szülinapi tortájából ettem 2 szeletet
majd holnap duna parton
cserébe mamám 65. szülinapi tortájából ettem 2 szeletet
majd holnap duna parton
Posted 2009. May 09. - 21:52
Nem akarom megtörni ezt az ma voltam tekerni meg én is voltam tekerni gondolatmenetet:D de lassan közeledik a nyár, és el kéne gondolkodni valami külföldi tekerésen. Nekem Szlovénia, Szlovákia(szlovák paradicsom környéke), esetleg Ausztria(Semmering pl) jutott eszembe. Ha van valakinek valami konkrét ötlete az ne fogja vissza magát. Ja és ha lehet augusztusi idõpontban gondolkodjunk.
Posted 2009. May 08. - 21:31
Posted 2009. May 08. - 21:26
Posted 2009. May 08. - 20:31
Atee! menjél sokat, mert még a végén ezen a héten többet megyek, mint Te
Posted 2009. May 08. - 20:29
Ma nem igazán volt kedvem(szarul aludtam),de meg embereltem magam és 50-est összehoztam meló után.
GT-Atee
Posted 2009. May 08. - 16:55
Posted 2009. May 07. - 19:42
jó volt
45 km jött össze, tata oda, majd vissza a mekiig, megint ki tatára és haza
45 km jött össze, tata oda, majd vissza a mekiig, megint ki tatára és haza
Posted 2009. May 07. - 18:16
Posted 2009. May 07. - 15:26
Posted 2009. May 06. - 13:06
Posted 2009. May 05. - 22:21
Sziasztok,
teljesen új vagyok itt, még nem olvastam semmit, úgyhogy ha már van róla téma, bocsi...
Szóval: Komáromból szeretnék eljutni a Balaton északi partjára (pontosan Balatonszepezdre). Valami jó útvonal érdekelne, még akár látnivalókkal (úgy értem várak, kastélyok...) Nem sietnénk el a dolgot, még akár két napig is tarthat az út (vagy lehet azt egy nap alatt meg sem tudnám tenni?!) Röviden ennyi, a többirõl majd késõbb.
Köszi a válaszokat!
Tamás
teljesen új vagyok itt, még nem olvastam semmit, úgyhogy ha már van róla téma, bocsi...
Szóval: Komáromból szeretnék eljutni a Balaton északi partjára (pontosan Balatonszepezdre). Valami jó útvonal érdekelne, még akár látnivalókkal (úgy értem várak, kastélyok...) Nem sietnénk el a dolgot, még akár két napig is tarthat az út (vagy lehet azt egy nap alatt meg sem tudnám tenni?!) Röviden ennyi, a többirõl majd késõbb.
Köszi a válaszokat!
Tamás
Posted 2009. May 05. - 21:41
Völgyesi Jani hazafelé megelõzõtt, meg jött még velem szembe is, legalább 2 kört ment.
én is elgondolkodtam rajta, de 35nél nem éreztem menetszelet, aztán jöttem haza
én is elgondolkodtam rajta, de 35nél nem éreztem menetszelet, aztán jöttem haza