Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Izgalmasan indult ez a mai csúcstámadás.Elõzõ két éjszaka nagyon rosszul aludtam,alig pár órát,így jó teljesítményre nem is számítottam.Kicsit késve indultunk,így elég kapkodós lett a tetõrõl legurulás Gyöngyösre,miközben Gyöngyös elött 3-4km-el Zoli defektet kapott és volt kb 10 percünk,hogy elérjük a rajtot.Gyors belsõcsere F1 gyorsasággal és még épp odaértünk az éles rajthoz.A rajt után nyomtam egybõl,mert tudtam az emelkedõ szenvedõs lesz ennyi alvás után,amit a Mátrafüred-tõl már tapasztaltam is.Szerencsére hamar átestem a krízisen és kezdett egyre jobban forogni a lábam,fejben meg zombinak éreztem magam.Sikerült egy 6-7fõs gruppetóba bekerülni,akikkel Mátraháza Kékestetõ elágazásig jól haladtunk,majd az elágazástól a meredeken inkább már a saját tempót választottam és nem eröltettem,de így is elég jól ment.Tavaly 49:16 volt a nettó idõm,ma meg 49:09-lett a bruttó,amibõl kb 10-15másodperc lejön míg átértem a rajtkapun.Szóval elégedett vagyok ezzel az eredményel,az elõzményekhez képest.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee!
mennyit mentél kékesen? tavalyhoz képest gyorsabb voltál?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Tardos fölött van, az a hegy, amelyiken egy adóvevõ, tévé torony van, én úgy tudom

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Mentél reggeli misére meg esti misére ? ;) nekem van egy beurer PM90-es órám, azon semmi gps de van barometrikus magasság mérõ. Ha arra járok megnézem az értékeit.
http://weltechmed.hu...ds/146/PM90.pdf
meg van egy gps logger-em is, lehet azt is üzembe helyezem
RoyalTek RBT-2300 + Logger

Meggyóntam az aznapi 27-es átlagom. :D Ha arra jársz, kíváncsi vagyok az értékeidre, érdekel mennyire pontos a telefonom egy ilyen céleszközzel szemben.

Mai mérések:
- Gerecse legmagasabb pontja a Turul aljától a Gorba-tetõig, erdõn keresztül ~ 503 méter.
- A Gorba-tetõ pedig csak ~ 392 méter. Ennek ellenére aljas egy hegy.

A Wikipedia szerint a legmagasabb pontja a Gerecsének 634 méteren van, amit Nagy-Gerecsének hívnak. Ez hol található? Szívesen megmásznám.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Környe ~ 155 méter (Templom). Ma is kereszteztem 2x. Megnéztem egy pár nappal korábbi tekerést, akkor is ennyit mutatott. Nálad teljesen rossz a helyzet, mert a Turul szintkülönbség 165 méter, míg nálam olyan 148 átlagban. Lehet nincs GLONASS support és barometer a telefonodban. WiFi-s helyzetmeghatározás be van kapcsolva a Settings / Location access-nél? Ezzel hamarabb is talál GPS jelet, közel sem biztos, de talán segít a pontosabb mérésben is.

wiloz: ne bánd, kütyük nélkül is gyorsabb vagy nálam (egyenlõre :cool2: ).

Mentél reggeli misére meg esti misére ? ;) nekem van egy beurer PM90-es órám, azon semmi gps de van barometrikus magasság mérõ. Ha arra járok megnézem az értékeit.
http://weltechmed.hu...ds/146/PM90.pdf
meg van egy gps logger-em is, lehet azt is üzembe helyezem
RoyalTek RBT-2300 + Logger

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Nem tudom nekem a telefonom miért mér 200métert a lámpához, de Környét is kb 200 méter magasra tartja, és onnan indít mindig.

Környe ~ 155 méter (Templom). Ma is kereszteztem 2x. Megnéztem egy pár nappal korábbi tekerést, akkor is ennyit mutatott. Nálad teljesen rossz a helyzet, mert a Turul szintkülönbség 165 méter, míg nálam olyan 148 átlagban. Lehet nincs GLONASS support és barometer a telefonodban. WiFi-s helyzetmeghatározás be van kapcsolva a Settings / Location access-nél? Ezzel hamarabb is talál GPS jelet, közel sem biztos, de talán segít a pontosabb mérésben is.

wiloz: ne bánd, kütyük nélkül is gyorsabb vagy nálam (egyenlõre :cool2: ).

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Jó nektek hogy ilyen okos telefonjaitok vannak.:-)
Nekem meg marad a stopper.:-):-):-):-

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Turul alja: 158 - 163 (m)
Turul teteje: 304 - 308 (m)
Kilátó: ~370 (m)

Nálam az utóbbi öt alkalommal ezeket az értékeket hozta (a Nexus 4), tehát lehet mérvadó a 160/305 méter. Ráadásul egyik nap még rossz idõ is volt, fekete égbolt, csöpögõ esõ.

Nem tudom nekem a telefonom miért mér 200métert a lámpához, de Környét is kb 200 méter magasra tartja, és onnan indít mindig.
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás

Az vicces, hogy nálam a Turul 200mrõl indul és 365körül van a vége, nálad meg 150rõl indul és 270 körül van a vége. :D

8.14... azt hiszem még edzenem kell 10 évet :D

Turul alja: 158 - 163 (m)
Turul teteje: 304 - 308 (m)
Kilátó: ~370 (m)

Nálam az utóbbi öt alkalommal ezeket az értékeket hozta (a Nexus 4), tehát lehet mérvadó a 160/305 méter. Ráadásul egyik nap még rossz idõ is volt, fekete égbolt, csöpögõ esõ.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Az vicces, hogy nálam a Turul 200mrõl indul és 365körül van a vége, nálad meg 150rõl indul és 270 körül van a vége. :D

net szerint meg 303 méter a Kõ-hegy, de kérdés, hogy azt hol nézi. De az talán a kilátónál annyi. Ha neked a Turulhoz 270et jelzett. Az én telefonom meg olyan amilyen :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Nekem ez a mai:Bike Ride Profile | Afternoon Ride near Tatabánya | Times and Records | Strava

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Nekem ez a mai:Bike Ride Profile | Afternoon Ride near Tatabánya | Times and Records | Strava

ez már nem piskótalekvár :)
gratulálok

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 hozzászólás
GT_Atee, montimi: én kezdtelek el követni titeket Straván.

8 perces idõ komoly, még ha outi is. Belepusztulnék. :cool2: De szerencsére nem én vagyok itt a legfolyósabb lekvár. :D

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
ezt alkottuk ma :)

Sports Tracker

elég lekvár vagyok még...

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Nagy Lacit kellene megkérdezni mennyi volt a rekord régebben.
úgy hallottam lehetetlen távokat és lehetetlen edzésmennyiségeket tett meg.
Amúgy szerintem 7 perc alatt lehet a rekord.

beszéltem vele, õ inkább Gorbázott anno. Szóval nincs ideje.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Atee
nem volt neked tavaly egy eladó suntour villád? vagy keverem és más említette?

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Nagy Lacit kellene megkérdezni mennyi volt a rekord régebben.
úgy hallotam lehetetlen távokat és lehetetlen edzésmennyiségeket tett meg.
Amúgx szerintem 7 perc alatt lehet a rekord.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Nem baj, ha nem hiszem el? :)

nem :)
az a baj, hogy én sem tudom hogyan lehetett

lehet kifogtam életem legjobb napját, vagy feltolt a hátszél, nem tudom, sejtésem sincs, akkor még többet tekertem jóval

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

mikor még zsenge gimnazista voltam, és tanulás helyett bicikliztem minden nap, mentem 7.13at lámpától a célvonalig..
nem tudom mi lehetett velem, ja akkor még nem volt okostelefon meg ilyesmi, cateye enduro 8-cal mértem :)

több dolog miatt mehettél olyan jól.
1. Mivel a világegyetem tágul ezért ma már hosszabb a távolság.Gondolom ezt senki sem vitatja. :)
2. Nem mondtad eddig hogy pedelec fejlesztéssel is foglalkoztál :)
3.40 kilót könnyû felcipelni.
4.Akkor simább volt az út azóta romlott az állaga.
5.kergetett egy pitbull
6.randid volt a turulnál és késésben voltál :)
7.bizti nem felülrõl jöttél lefelé?
na áruld el melyik miatt mentél ekkorát ? :)