Akkor megvagytok elégedve a nyergeitekkel.
Tudom hogy úgyis egyén függô a dolog, de lehet bevállalok egyet én is.
Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Írta 2013. szeptember 08. - 18:49
Írta 2013. szeptember 08. - 13:57
Tudom hogy úgyis egyén függô a dolog, de lehet bevállalok egyet én is.
Írta 2013. szeptember 07. - 23:08
Írta 2013. szeptember 07. - 22:10
na ez az.
ma 3x-or másztam meg. De nincs most okos androidos telóm. Majd ha megint lesz nálam pár napra akkor megyek erre is.
egyszer kíváncsiságból lemértem, hogy lefelé mennyi idõ. 10 perc pár másodperc volt. Lehet gyorsabban is de azért mégis kell vigyázni a kanyarokba hátha más is jár arra.
Holnap lemérem a lefelét is erre a szakaszra. Gondoltam már rá én is, de mindig elfeledtem. Ma csak úgy négykézláb tempóban mentem fel, a visszafelé irány öröméért. Csúnyán bele lehet szaladni azokba a kanyarokba. A kövek, kavicsok miatt nagyon veszélyes, könnyen el lehet szállni. Lentebb majdnem bedõltem a bokorba.
Csinálnék a lejtõzésre is szegmenst, de az idõdöntögetés miatt félõ, hogy megnövekednének a bukások.
Írta 2013. szeptember 07. - 21:30
Done. Szõlõhegy Climb Extended
Muzeum run szegmens tetejétõl (már itt is elég mászós) egészen a Baji vadászházig.
na ez az.
ma 3x-or másztam meg. De nincs most okos androidos telóm. Majd ha megint lesz nálam pár napra akkor megyek erre is.
egyszer kíváncsiságból lemértem, hogy lefelé mennyi idõ. 10 perc pár másodperc volt. Lehet gyorsabban is de azért mégis kell vigyázni a kanyarokba hátha más is jár arra.
Írta 2013. szeptember 07. - 21:30
Írta 2013. szeptember 07. - 21:11
Írta 2013. szeptember 07. - 14:45
Muzeum run szegmens tetejétõl (már itt is elég mászós) egészen a Baji vadászházig.
Írta 2013. szeptember 07. - 14:32
javítom- az erdõ szélétõl kezdõdik. Kellene egy Samu-Baji vadászházat is kreálni.
Samu?
Ha végigmész rajta Stravával, utána otthon a PC elõtt ülve szépen ki tudod jelölni, hogy pontosan hol induljon és hol végzõdjön a szegmens.
Azt hiszem én a Turult cserélem a Szõlõhegy Climb-ra, arra az esetre, ha idõhiányban leszek.
Írta 2013. szeptember 07. - 11:36
Írta 2013. szeptember 07. - 11:17
Várjuk! Amennyiben te is ott voltál a Turul-nál, akkor láthattad, hogy sok esélyem nem lesz.
Ugyanaz a szakasz mindkettõ. Egymáson van két szegmens. A rövidebb szegmens a teljes hossz meredekebb (közép)része (~5.4 -> ~6.4%). Szerintem nincs értelme a rövidebb szegmensnek (és ezt nem az 1 mp miatt mondom ). A szegmens ott indul, ahogy felmentél Szõlõs tetejére, ott van egy út (már nem aszfalt) egybõl szembe, azon haladsz át a dombokon és amint azon leértél (vagy épp fel), a végén rácsatlakozik egy köves útra. Na innen. Hogy pontosan meddig tart, nem tudom én a Baji vadászházig mentem. Valahol kicsivel elõtte ér véget. Lefelé nagyon állat. :cool2:
ott voltam.Már ott dumcsiztatok mikor jöttem. Akkor Te voltál az a filigrán montis .A szegmens ahogy néztem a Samutól kezdõdik és a kõtemplom emlékig megy.Aki feltette az odáig bírta.
Az Aldiban van jó kis küllõre tehetõ 3M-es fényvisszaverõ.
Meg nagy állópumpa. Vagyis holnaptól. Egyebek is lehetnek. Szokott lenni ruházat stb.
ALDI - Ajánlatok vasárnaptól, 2013.09.08.
ALDI - Ajánlatok vasárnaptól, 2013.09.08.
Írta 2013. szeptember 07. - 00:01
na várjál csak, amint megint lesz nálam vmi okos teló meghajtom a szõlõhegy climb-et az erdõszélétõl
a másik az hol van ?
Várjuk! Amennyiben te is ott voltál a Turul-nál, akkor láthattad, hogy sok esélyem nem lesz.
Ugyanaz a szakasz mindkettõ. Egymáson van két szegmens. A rövidebb szegmens a teljes hossz meredekebb (közép)része (~5.4 -> ~6.4%). Szerintem nincs értelme a rövidebb szegmensnek (és ezt nem az 1 mp miatt mondom ). A szegmens ott indul, ahogy felmentél Szõlõs tetejére, ott van egy út (már nem aszfalt) egybõl szembe, azon haladsz át a dombokon és amint azon leértél (vagy épp fel), a végén rácsatlakozik egy köves útra. Na innen. Hogy pontosan meddig tart, nem tudom én a Baji vadászházig mentem. Valahol kicsivel elõtte ér véget. Lefelé nagyon állat. :cool2:
Írta 2013. szeptember 06. - 23:49
Szerintem érthetõ csalódottságom: hogy lehet 1 mp-el lemaradni? :confused:
Azért volt némi öröm is.
na várjál csak, amint megint lesz nálam vmi okos teló meghajtom a szõlõhegy climb-et az erdõszélétõl
a másik az hol van ?
Írta 2013. szeptember 06. - 23:33
jól összejöttünkKár hogy én nem bringával voltam fent turulnál :-)
Hiányzott a nekem ez a mandula gyulladás mint egy benôtt köröm.
Írta 2013. szeptember 06. - 23:17
Hiányzott a nekem ez a mandula gyulladás mint egy benôtt köröm.
Írta 2013. szeptember 06. - 18:08
Azért volt némi öröm is.
Írta 2013. szeptember 05. - 15:30
Majdnem ugyan ott... kb. 500-600m-el elõbb, ha Tardos felõl nézzük. Ha itt kijössz a mûútra (ahol szoktál) akkor elfordulsz Bikol felé és 35 méter múlva már mehetsz is be a Malom patak medrébe, és a kijárt úton mindig csak felfelé
Szuper, köszi! Amint lehet kipróbálom
Írta 2013. szeptember 05. - 13:53
Egyedül a kék háromszög egyes részei nem járhatóak bringával (felfelé)...
Írta 2013. szeptember 05. - 13:50
Mi Tatabányáról érkezünk, a Panoráma úton keresztül. A Sárga+ jelzésen érünk ki az Aggostyán-Tardos útra, ott átellenben bemegyünk az erdõbe, ami szintén a honvédségi terület része (Sorompó táblával, hogy éleslövészet van illetve nincsen), valahol szerintem ugyan ott jövünk le a végén ahol te is, egyszer megnézném azt az utat ami a patakon át vezet
EDIT:
Találtam egy tavaszi logot, itt ugyan nem mentem el a toronyig, mert még nagyon punnyadt voltam (télen elhagytam magam). De látszik az említett út.
Majdnem ugyan ott... kb. 500-600m-el elõbb, ha Tardos felõl nézzük. Ha itt kijössz a mûútra (ahol szoktál) akkor elfordulsz Bikol felé és 35 méter múlva már mehetsz is be a Malom patak medrébe, és a kijárt úton mindig csak felfelé
Írta 2013. szeptember 05. - 13:39
Finom volt.
1350 méter szint, 73 km, -2600 kalória.
Nekem a Toronyra 614 métert mond. Feltekertem végig, mindenhol. Mintha valaki írta volna, hogy nem lehet mindenhol feltekerni. Most nem nézném vissza, mindjárt megyek aludni.
A kék útvonal lefelé fenomenális volt! :cool2: A zöldet nem ajánlom senkinek (Bikoltól). Az a rohadék végig emelkedett. Késõbb az erdõben találkoztam egy jó kedélyû bringással, aztán nem sokra rá meg két Trek-essel. Tõlük kis útbaigazítást kértem. Zsibbadt lábakkal már nem volt kedvem egyik utat sem kétszer járni. A Gorbára így is vissza kellett menni.
GZ, örülök, hogy tetszett a Zöldön inkább hazafelé szoktunk gurulni. Meg lehet még a torony után mászni a Pisznicét is, az is egy elég jó és szép út.