Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Enyém egy Flite Genuine Gel,már megvan 2001-óta,igaz egy pár éve,mióta már SLR-ek vannak az edzõgépeken,azóta a melóson teljesít szolgálatot 100%-osan.Amíg tropára nem megy addig biztos meglesz,mert szerintem az SLR után a második legjobb nyereg.

Akkor megvagytok elégedve a nyergeitekkel.
Tudom hogy úgyis egyén függô a dolog, de lehet bevállalok egyet én is.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Akkor megvagytok elégedve a nyergeitekkel.
Tudom hogy úgyis egyén függô a dolog, de lehet bevállalok egyet én is.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
"Van valakinek Selle Italia flite nyerge?"

Van, és évek óta több is volt.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

na ez az.
ma 3x-or másztam meg. De nincs most okos androidos telóm. Majd ha megint lesz nálam pár napra akkor megyek erre is.
egyszer kíváncsiságból lemértem, hogy lefelé mennyi idõ. 10 perc pár másodperc volt. Lehet gyorsabban is de azért mégis kell vigyázni a kanyarokba hátha más is jár arra. :)

Holnap lemérem a lefelét is erre a szakaszra. Gondoltam már rá én is, de mindig elfeledtem. :) Ma csak úgy négykézláb tempóban mentem fel, a visszafelé irány öröméért. Csúnyán bele lehet szaladni azokba a kanyarokba. A kövek, kavicsok miatt nagyon veszélyes, könnyen el lehet szállni. Lentebb majdnem bedõltem a bokorba. :)

Csinálnék a lejtõzésre is szegmenst, de az idõdöntögetés miatt félõ, hogy megnövekednének a bukások. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Done. Szõlõhegy Climb Extended

Muzeum run szegmens tetejétõl (már itt is elég mászós) egészen a Baji vadászházig.

Feltöltött kép

na ez az.
ma 3x-or másztam meg. De nincs most okos androidos telóm. Majd ha megint lesz nálam pár napra akkor megyek erre is.
egyszer kíváncsiságból lemértem, hogy lefelé mennyi idõ. 10 perc pár másodperc volt. Lehet gyorsabban is de azért mégis kell vigyázni a kanyarokba hátha más is jár arra. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Van.

Van valakinek Selle Italia flite nyerge?
:-)

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Van valakinek Selle Italia flite nyerge?
:-)

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts
Done. Szõlõhegy Climb Extended

Muzeum run szegmens tetejétõl (már itt is elég mászós) egészen a Baji vadászházig.

Feltöltött kép

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

javítom- az erdõ szélétõl kezdõdik. Kellene egy Samu-Baji vadászházat is kreálni.

Samu?
Ha végigmész rajta Stravával, utána otthon a PC elõtt ülve szépen ki tudod jelölni, hogy pontosan hol induljon és hol végzõdjön a szegmens.
Azt hiszem én a Turult cserélem a Szõlõhegy Climb-ra, arra az esetre, ha idõhiányban leszek.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
javítom- az erdõ szélétõl kezdõdik. Kellene egy Samu-Baji vadászházat is kreálni.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Várjuk! :P Amennyiben te is ott voltál a Turul-nál, akkor láthattad, hogy sok esélyem nem lesz. :D :D

Ugyanaz a szakasz mindkettõ. Egymáson van két szegmens. A rövidebb szegmens a teljes hossz meredekebb (közép)része (~5.4 -> ~6.4%). Szerintem nincs értelme a rövidebb szegmensnek (és ezt nem az 1 mp miatt mondom :D ). A szegmens ott indul, ahogy felmentél Szõlõs tetejére, ott van egy út (már nem aszfalt) egybõl szembe, azon haladsz át a dombokon és amint azon leértél (vagy épp fel), a végén rácsatlakozik egy köves útra. Na innen. Hogy pontosan meddig tart, nem tudom én a Baji vadászházig mentem. Valahol kicsivel elõtte ér véget. Lefelé nagyon állat. :cool2:

ott voltam.Már ott dumcsiztatok mikor jöttem. Akkor Te voltál az a filigrán montis :).A szegmens ahogy néztem a Samutól kezdõdik és a kõtemplom emlékig megy.Aki feltette az odáig bírta. :)
Az Aldiban van jó kis küllõre tehetõ 3M-es fényvisszaverõ.
Meg nagy állópumpa. Vagyis holnaptól. Egyebek is lehetnek. Szokott lenni ruházat stb.
ALDI - Ajánlatok vasárnaptól, 2013.09.08.

ALDI - Ajánlatok vasárnaptól, 2013.09.08.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts

na várjál csak, amint megint lesz nálam vmi okos teló meghajtom a szõlõhegy climb-et az erdõszélétõl :)
a másik az hol van ?

Várjuk! :P Amennyiben te is ott voltál a Turul-nál, akkor láthattad, hogy sok esélyem nem lesz. :D :D

Ugyanaz a szakasz mindkettõ. Egymáson van két szegmens. A rövidebb szegmens a teljes hossz meredekebb (közép)része (~5.4 -> ~6.4%). Szerintem nincs értelme a rövidebb szegmensnek (és ezt nem az 1 mp miatt mondom :D ). A szegmens ott indul, ahogy felmentél Szõlõs tetejére, ott van egy út (már nem aszfalt) egybõl szembe, azon haladsz át a dombokon és amint azon leértél (vagy épp fel), a végén rácsatlakozik egy köves útra. Na innen. Hogy pontosan meddig tart, nem tudom én a Baji vadászházig mentem. Valahol kicsivel elõtte ér véget. Lefelé nagyon állat. :cool2:

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Szerintem érthetõ csalódottságom: hogy lehet 1 mp-el lemaradni? :confused:

Feltöltött kép

Azért volt némi öröm is. :o

Feltöltött kép

na várjál csak, amint megint lesz nálam vmi okos teló meghajtom a szõlõhegy climb-et az erdõszélétõl :)
a másik az hol van ?

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Kár hogy én nem bringával voltam fent turulnál :-)
Hiányzott a nekem ez a mandula gyulladás mint egy benôtt köröm.

jól összejöttünk :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Kár hogy én nem bringával voltam fent turulnál :-)
Hiányzott a nekem ez a mandula gyulladás mint egy benôtt köröm.

IAmSpecialized

IAmSpecialized

törzsvendég

• fórumtag
  • 504 posts
Szerintem érthetõ csalódottságom: hogy lehet 1 mp-el lemaradni? :confused:

Feltöltött kép

Azért volt némi öröm is. :o

Feltöltött kép

Dragon1203

Dragon1203

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

Majdnem ugyan ott... kb. 500-600m-el elõbb, ha Tardos felõl nézzük. Ha itt kijössz a mûútra (ahol szoktál) akkor elfordulsz Bikol felé és 35 méter múlva már mehetsz is be a Malom patak medrébe, és a kijárt úton mindig csak felfelé :D

Szuper, köszi! Amint lehet kipróbálom :)

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts
Végig tekerhetõ mindegyik útvonal amit Dragon1203 ajánlott.
Egyedül a kék háromszög egyes részei nem járhatóak bringával (felfelé)... :P

gllo

gllo

vendég

• fórumtag
  • 146 posts

Mi Tatabányáról érkezünk, a Panoráma úton keresztül. A Sárga+ jelzésen érünk ki az Aggostyán-Tardos útra, ott átellenben bemegyünk az erdõbe, ami szintén a honvédségi terület része (Sorompó táblával, hogy éleslövészet van illetve nincsen), valahol szerintem ugyan ott jövünk le a végén ahol te is, egyszer megnézném azt az utat ami a patakon át vezet :)

EDIT:

Találtam egy tavaszi logot, itt ugyan nem mentem el a toronyig, mert még nagyon punnyadt voltam (télen elhagytam magam). De látszik az említett út.

Majdnem ugyan ott... kb. 500-600m-el elõbb, ha Tardos felõl nézzük. Ha itt kijössz a mûútra (ahol szoktál) akkor elfordulsz Bikol felé és 35 méter múlva már mehetsz is be a Malom patak medrébe, és a kijárt úton mindig csak felfelé :D

Dragon1203

Dragon1203

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

Finom volt. :P

1350 méter szint, 73 km, -2600 kalória.

Nekem a Toronyra 614 métert mond. Feltekertem végig, mindenhol. Mintha valaki írta volna, hogy nem lehet mindenhol feltekerni. Most nem nézném vissza, mindjárt megyek aludni. :)

A kék útvonal lefelé fenomenális volt! :cool2: A zöldet nem ajánlom senkinek (Bikoltól). Az a rohadék végig emelkedett. :D Késõbb az erdõben találkoztam egy jó kedélyû bringással, aztán nem sokra rá meg két Trek-essel. Tõlük kis útbaigazítást kértem. Zsibbadt lábakkal már nem volt kedvem egyik utat sem kétszer járni. A Gorbára így is vissza kellett menni. :D

Feltöltött kép

GZ, örülök, hogy tetszett a Zöldön inkább hazafelé szoktunk gurulni. Meg lehet még a torony után mászni a Pisznicét is, az is egy elég jó és szép út.