Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
itt inkább tatabányaiak vagyunk, de szerintem a visegrádi várat be kell játszani bringával egomból mindenképpen.
pilis sincs messze..
gerecsének az arra esõ részét nem ismerem annyira.
wifi?? passz.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Ola!
Nem nagyon ismerem a környéket, de most több napot is ott leszünk ,merre érdemes elindulni esztergomból tekerni?:)?

egy kicsit off de nem tudjátok van-e wifi valahol a városban:)?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
közben sikerült lementenem.. megnyitottam nyú vindóban és már ki is nyomtam fészbúkra :P:D
azért köszi :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

és FD-tõl éri elkérni a h0z7869es képet?:)
mail címem: kosina.szilard@gmail.com, ha éri..:)
elõre is köszönöm:)

Persze éri elkérni, kérd el :) FD nem én vagyok FD alias Frank Drummer alias Dobos Ferenc :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
és FD-tõl éri elkérni a h0z7869es képet?:)
mail címem: kosina.szilard@gmail.com, ha éri..:)
elõre is köszönöm:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

hol vannak képek?:)

JAAAAA, hát itt :) (by FD)

10_MTB_Piknik_Vertesboglar
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
hol vannak képek?:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

én nem nagyon járok versenyekre, szóval lehet ott volt az összes bringás, aki számít.. :)
volt csomó bb-s bringás mindenféle rugózós hiper-szuper bicajokkal, de én nem ismerem õket.. :)
pl. ott volt a kövér zsolt, még a neve is rajta volt a bicóján, de pl soha nem láttam... most is csak úgy "ismertem meg" hogy egy ismerõsöm ismerõse.. gondolom az jelenthet valamit, csak úgy nem írják rá egy karbon meridára a tulaj nevét meg a pirosfehérzöld...
meg volt elején kis perec, aztán mindenki fel volt háborodva... szóval tuti voltak profik :)
de pl volt egy csávó, sárga speci epiccel (amputált kézfejjel) elsõ aszfaltozáson utolértem, aztán utána rögtön egy emelkedõn le is rázott, utána a célban láttam..

Nyugi, két ember volt aki erõs ... :) semmi gond, láttam a képeket :) Attól mert valakinek rá van írva a bringára a neve még nem profi ... és a bringa után se ítélj! :)
Az általad említett bringásokat minegyikét ismerem :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
én nem nagyon járok versenyekre, szóval lehet ott volt az összes bringás, aki számít.. :)
volt csomó bb-s bringás mindenféle rugózós hiper-szuper bicajokkal, de én nem ismerem õket.. :)
pl. ott volt a kövér zsolt, még a neve is rajta volt a bicóján, de pl soha nem láttam... most is csak úgy "ismertem meg" hogy egy ismerõsöm ismerõse.. gondolom az jelenthet valamit, csak úgy nem írják rá egy karbon meridára a tulaj nevét meg a pirosfehérzöld...
meg volt elején kis perec, aztán mindenki fel volt háborodva... szóval tuti voltak profik :)
de pl volt egy csávó, sárga speci epiccel (amputált kézfejjel) elsõ aszfaltozáson utolértem, aztán utána rögtön egy emelkedõn le is rázott, utána a célban láttam..

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

nem tudom ki nyert nem vártam meg az "hosszú" táv eredményhirdetését, szerintem a tetkós meridás (ex zsiráfos csávó, Õ ellépett az elején, erõsen futottak még kategóriában végeztem.
tavalyi pálya volt egy az egyben, azt mondta a szervezõ minimális változások voltak, de én nem vettem észre.
sár abszolút nem volt, inkább nagy pocsolyák voltak, de azok kerülhetõk voltak mindig, pár helyen volt vízmosás (gesztes elõtt egy lejtõn, meg gesztes után az emelkedõn kozma felé), de mindenhol le volt tolva tolólappal az út, nagyon kultúráltan lehetett közlekedni. jó volt, jövõre is megyek.:)

volt egy érdekes beszélgetésem egy sráccal, asszondja elhagyott 2 powerbar-t és teljesen meghalt és alig tudott eltekerni a vérteskozmai etetõig, nem akartam neki mondani, hogy én vízzel mentem odáig, és ott is 1 házi pogácsát ettem... :o

Akkor nem volt volt valami nagy mezõny! :)

A tetkós meridás csávó az Pedró barátom .... :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

tényleg 1:50 valamennyit mentem, de legyen 2 óra, tök mindegy, terepen 25ös átlag azért egész jó, és oké éhes voltam a végén, pont jól esett a gulyás meg a fánk, na de powerrade? lehet attól gyorsabban megy az utcsó emelkedõn.. nem tudom, nem próbáltam még ilyen dolgokat.. meg nem is izgultam túl a dolgokat, kopott középtányérral, rosszul beállított elsõ váltóval mentem, végén már manuálisan leraktam kistányérra a láncot..:D:D
én is nagy sárdagasztásra készültem, de csak pár pocsolya volt, meg mély por az elején azon a lejtõn meg picit a réten..

Elhiszem.
Ezek a cuccok minimálisan segítenek csak, rövid távon elhanyagolható a különbség.

A sebesség mindent megold.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
tényleg 1:50 valamennyit mentem, de legyen 2 óra, tök mindegy, terepen 25ös átlag azért egész jó, és oké éhes voltam a végén, pont jól esett a gulyás meg a fánk, na de powerrade? lehet attól gyorsabban megy az utcsó emelkedõn.. nem tudom, nem próbáltam még ilyen dolgokat.. meg nem is izgultam túl a dolgokat, kopott középtányérral, rosszul beállított elsõ váltóval mentem, végén már manuálisan leraktam kistányérra a láncot..:D:D
én is nagy sárdagasztásra készültem, de csak pár pocsolya volt, meg mély por az elején azon a lejtõn meg picit a réten..

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem tudom ki nyert nem vártam meg az "hosszú" táv eredményhirdetését, szerintem a tetkós meridás (ex zsiráfos csávó, Õ ellépett az elején, erõsen futottak még kategóriában végeztem.
tavalyi pálya volt egy az egyben, azt mondta a szervezõ minimális változások voltak, de én nem vettem észre.
sár abszolút nem volt, inkább nagy pocsolyák voltak, de azok kerülhetõk voltak mindig, pár helyen volt vízmosás (gesztes elõtt egy lejtõn, meg gesztes után az emelkedõn kozma felé), de mindenhol le volt tolva tolólappal az út, nagyon kultúráltan lehetett közlekedni. jó volt, jövõre is megyek.:)

volt egy érdekes beszélgetésem egy sráccal, asszondja elhagyott 2 powerbar-t és teljesen meghalt és alig tudott eltekerni a vérteskozmai etetõig, nem akartam neki mondani, hogy én vízzel mentem odáig, és ott is 1 házi pogácsát ettem... :o

Azért kérdeztem, hogy a tavalyi pálya volt-e, mert tavaly 2órával meg lehetett nyerni a versenyt, aztán azt hittem te nyertél. :)
Úgy néz ki tényleg változtattak valamit, hogy ennyire gyors lett.
A vértesi erdészek mindig teszik a dolgukat, de annyira hihetetlenül hangzik, hogy nincs sár, mondjuk lehet annyi víz esett, hogy már elmosta a talajt :) .

Elég béna lehetett a sárc, 2 órás versenyen nem igazán kell enni, úgy kell ahogy te csináltad.

Jani! hogy hogy nem jöttél el edzeni?

Egy intenzív hosszút kellett mennem a hétvégén. Így 2 kört kellett volna mennem versenyen, de akkor meg nem nyertem volna meg a versenyt :) (a meridást megvertem volna), aztán inkább úgy döntöttem nem megyek és még pénzbe sem kerül az edzés.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Jani! hogy hogy nem jöttél el edzeni?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

húúú lány, srácok kár, hogy nem jöttetek, ilyen király fánkot még sosem ettem... na meg az a babgulyás... ehh
ja bicajoztam is 1 óra 50 valamennyi alatt 50 km-t. :)

A tavalyi pálya volt? Volt sár? Ki nyert?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
húúú lány, srácok kár, hogy nem jöttetek, ilyen király fánkot még sosem ettem... na meg az a babgulyás... ehh
ja bicajoztam is 1 óra 50 valamennyi alatt 50 km-t. :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.188 hozzászólás
mi nem megyünk :( mert holnap tudok csak kiköltözni koliból..

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
holnap mtb piknik, bár a piknikre helyezem a hangsúlyt azt hiszem.
ki tart velem?
10-kor van rajt vértesbogláron.
családias hangulat, jó pálya, gyenge szilárd, finom bográcsgúlyás várható. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee!
holnap ha nem ömlik az esõ, akkor tutira ráérek, nem kell se tetõt raknom, nem is dolgozom, meg semmi ilyesmi.