ŐŐŐŐŐrület mi van ebben a megyében!
Szomód előtt is turkálnak valamit szerintem az is bringaút lesz.
pontosan 795 méter kerékpár út lesz ott
pontosan 795 méter kerékpár út lesz ott
nagyon profi a Drótkalózok oldala.Egyébként a TKTK-nak igazából már nincsenek versenyző tagjai szerintem.Inkább a rendezéseket csinálják évek óta. A Gelle Laci féle egyesület is jónak néz ki. Csak az a baj hogy ettől függetlenül még megjelenhetnének itt is .Mert így megint szanaszét van mindenki pedig kevesen vagyunk. Vagyis érdemes lenne túráket , megmozdulásokat feltenni ide is. oltba menet közben láttam 3 állig felöltözött outist a Május 1. úton. Ideje mennem de hát rövidgátyóba mert jó az idő.Tegnap meint voltam kerékpárút felderítésen.Csináltam képeket is. Feltettem a szokott helyre.Nagyon esküdöznek, hogy kész lesz a nevem napjára. Úgyhogy húzzanak is bele. Égés lenne 2 napot csúszniuk.
Köszi, igyekeztünk egy jó oldalt csinálni. Bár mostanában kicsit leült az oldal. Facebook-on is van csoportunk, de a szervezések inkább itt mennek, mivel mint írtad, sokan nem szeretik a facebook-ot (érthető módon).
Persze én is szívesen mennék együtt Ateeval meg Wilozzal, de hát átlagosan 5kmh-val lassabb vagyok. Terepen meg inkább csak túrázok, szóval ott se nagyon tudnék száguldozni a lejtőkön.
De amúgy nem is értem miért kellene óriási csapatokba verődve tekerni. Sokat motoroztam "csapatban", nem jó állandóan alkalmazkodni valakihez. Persze a sportegyesületi edzés az más dolog, ott muszáj.
Akiket ismerek és tudom, hogy szoktak tekerni, azok általában baráti társasággal tekernek 4-5 fős csoportokban, de ők amúgyis összejárnak bulizni, gyalogtúrázni stb.
Nekem az a véleményem, hogy örüljünk annak, hogy sokan bringáznak, és ne azon keseregjünk, hogy miért nem szervezetten teszik. Az ember alapból nem szereti a szervezett dolgokat, csak ha az neki valamiért jó, de lássuk be, hogy félig idegen embereknek egymáshoz alkalmazkodni, az nem jó.az óriási csapatba verődéstől igen messze vagyunk egyébként meg ők sem meg én sem nyomjuk állandóan nyélen. nincsen semmi gond ha ilyenkor az ember alkalmazkodik a lassúb bicóshoz. Nem is sikerült egy túrára összejönni az itt írogató csapatnak még egyszer sem . Tegnap a héregi hegyet támadtam meg mindkét oldalról. A szerpentínen 4 outi bicós jött egymás után kis közökkel. A héregi hegyen is találkoztam 2 túrázóval. Próbálta mindenki kihasználni a jó időt.
Persze én is szívesen mennék együtt Ateeval meg Wilozzal, de hát átlagosan 5kmh-val lassabb vagyok. Terepen meg inkább csak túrázok, szóval ott se nagyon tudnék száguldozni a lejtőkön.
De amúgy nem is értem miért kellene óriási csapatokba verődve tekerni. Sokat motoroztam "csapatban", nem jó állandóan alkalmazkodni valakihez. Persze a sportegyesületi edzés az más dolog, ott muszáj.
Akiket ismerek és tudom, hogy szoktak tekerni, azok általában baráti társasággal tekernek 4-5 fős csoportokban, de ők amúgyis összejárnak bulizni, gyalogtúrázni stb.
Nekem az a véleményem, hogy örüljünk annak, hogy sokan bringáznak, és ne azon keseregjünk, hogy miért nem szervezetten teszik. Az ember alapból nem szereti a szervezett dolgokat, csak ha az neki valamiért jó, de lássuk be, hogy félig idegen embereknek egymáshoz alkalmazkodni, az nem jó.
Tatabányán van Íjász , de nincs kerékpáros egyesület. Az azért számomra furcsa, mert szerintem kerékpáros azért több van mint íjász.Szerintem egymás társaságát azért nem keresik, mert különbözõek az erõ viszonyok(nem mindenki szeretne illetve tud 30+Km/h-val tekerni)
Én is szívesen csatlakoznék helyben ilyen egyesülethez. Heti 4x2 órát tekerek országúton. K-Sz-P-Va
Na ezért van mindenki szanaszét. Sokan nem szeretik a facebookot, mert tele van szarsággal és mindenféle hülyeséggel. Én úgy vagyok vele hogyha bicó akkor egy bicós portálon keresgélek nem a facebookon.Én sem szeretem a facebookot. Nem óhajtok bicózás közben okostelefont macerálni.Úgyhogy inkább mentem ma is bicózni. Facebook nélkül.
nagyon profi a Drótkalózok oldala.Egyébként a TKTK-nak igazából már nincsenek versenyző tagjai szerintem.Inkább a rendezéseket csinálják évek óta. A Gelle Laci féle egyesület is jónak néz ki. Csak az a baj hogy ettől függetlenül még megjelenhetnének itt is .Mert így megint szanaszét van mindenki pedig kevesen vagyunk. Vagyis érdemes lenne túráket , megmozdulásokat feltenni ide is. oltba menet közben láttam 3 állig felöltözött outist a Május 1. úton. Ideje mennem de hát rövidgátyóba mert jó az idő.Tegnap meint voltam kerékpárút felderítésen.Csináltam képeket is. Feltettem a szokott helyre.Nagyon esküdöznek, hogy kész lesz a nevem napjára. Úgyhogy húzzanak is bele. Égés lenne 2 napot csúszniuk.
Jah, jók vagyunk!
A fészbúkon létrehozott csoportba írogatja mindenki a megmozdulásait, így aki tag (vagy a családtagja az) az mindig látja ki merre tart, és ha akar csatlakozik bele Ide nem írogatom fel, mert nem biztos hogy lenne értelme. A közösségi szarságokat ezért találta ki a gazdája, sztem jó helyen van az ott...
Egyesület egyenlõre passz,gondolkodom rajta tavaszig.
Társaságos tekerés meg nekem is teljesen kiszámithatatlan,ritkán tudok elõre tervezni,legtöbbször fél órával indulás elött dõl el mikor tudok indulni,ha egyáltalán tudok,pedig szeretek másokkal is menni.Fõleg erõsebb egyénekkel kéne mennem,mert egyedül nem érezni,hogy lassú vagyok.Idén már én is csak elménybringázni megyek,mint edzeni/sportolni,de ha elkap a gépszíj akkor nem fogom vissza magam.
gondoltam rátok de ugye itt keresett. Hogy szerepeltél a versenyen? Olvastam, hogy sokan eltévedtek.Összetettben hogy sikerült ? Megkaptad a nagy kupát vagy hasonló "eredményhirdetés" van/lesz ott is?
az a probléma , hogy valamiért nem igen megy az. Hogy együtt menjenek az emberek bicózni. Itt akik vannak nekem még sohasem sikerült együtt menni. Ha jól tudom Tatán is vannak többen de nem keresik a társaságot. Szinte naponta megyek bicózni de még sohasem fordult elõ hogy ilyen dolgok miatt "menet közben" rám szóltak volna.Ha én nem kezdeményezek akkor semmi. Biztos öregnek és turistának néznek
Tata -Almásfüzitõ-dunapart-Nyerges-Bajót-Bajna-Héreg-Tarján-Tatabánya-TataBiztos rossz irányba indultál tegnap én is közel 80 km mentem de alig találkoztam emberrel. Kivéve azzal a sráccal aki Fehérvárról jött a váltóimért.
Engem majd érdekelne az egyesület, én is amatõr szintem mozgok.
gondoltam rátok de ugye itt keresett. Hogy szerepeltél a versenyen? Olvastam, hogy sokan eltévedtek.Összetettben hogy sikerült ? Megkaptad a nagy kupát vagy hasonló "eredményhirdetés" van/lesz ott is?Szia,
Van egyesület, ugyan nem Tatán, de van tatai tagunk is.
Komáromban van a székhely és mindenkit szívesen látunk, jelenleg inkább országútis a csapat nagyobb része, de vagyunk páran montisok is.
Idén februárban alakultunk Brigetio Kerékpáros Sportegyesület néven.
Honlapunk:_
Brigetio Kerkpros Sportegyeslet /BCT/
De a fészbúkon is ott vagyunk, ha ott regisztrált vagy hozzá tudlak adni a csoporthoz és akkor látni fogod az edzések-tekerések szervezõdését, stb.
Ha érdekel jelezz felém, és gyere velünk bringázni.
EZ AZ ÜZENET NEM CSAK NEKED SZÓL!!!!!
JÖHET BÁRKI AKI CSAPATOT SZERETNE...
Biztos rossz irányba indultál tegnap én is közel 80 km mentem de alig találkoztam emberrel. Kivéve azzal a sráccal aki Fehérvárról jött a váltóimért.nem, de ahhoz hogy bicózzál ahhoz nem is kell. Tegnap mentem egy nagyobb kört (majd 90 kilométert) senki ismerõs bicóssal nem találkoztam. Valahol ezért nincsen egyesület.
;1208089']Ismertek Tata/Tatabányán bármilyen egyesület ahová beléphetne egy full amatõr lokálpatrióta óutis?
nem, de ahhoz hogy bicózzál ahhoz nem is kell. Tegnap mentem egy nagyobb kört (majd 90 kilométert) senki ismerõs bicóssal nem találkoztam. Valahol ezért nincsen egyesület.;1208089']Ismertek Tata/Tatabányán bármilyen egyesület ahová beléphetne egy full amatõr lokálpatrióta óutis?