Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Imi! Megnézhetném az órádat személyesen valahol, valamikor?

Persze. Ha jó idő lesz akkor az évi záró bicózáson vagy ahol dolgozom bejössz érte.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Barometrikus.Valószínűleg lehet szíjat cserélni . De annyira masszív, hogy másfél év után sem törött meg sehol.Magyar nyelvű leírás  letölthető egyébként a forgalmazó oldaláról. Kerékpár kormány adapter is van. Arra lehet feltenni.Köridőt sohasem használtam. Még futó koromban sem kellett 50 köridős óra.Pedig edzettem pályán is. Ja . Tényleg van egy Sigma pc-3 is. Azt használtam előtte. Felajánlottam vagy másfél éve ingyé a környei bicósnak (vidra) de 1 év alatt sem élt a lehetőséggel.

Imi! Megnézhetném az órádat személyesen valahol, valamikor?

Edited by feeder67, 2013. December 13. - 20:33.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Imi! Mi alapján méri a magasságot? Barometrikus? Lehet az óra szíját cserélni? Azért kérdezem mert, ha nem, és elszakad akkor csak egy drága kacat.

Barometrikus.Valószínűleg lehet szíjat cserélni . De annyira masszív, hogy másfél év után sem törött meg sehol.Magyar nyelvű leírás  letölthető egyébként a forgalmazó oldaláról. Kerékpár kormány adapter is van. Arra lehet feltenni.Köridőt sohasem használtam. Még futó koromban sem kellett 50 köridős óra.Pedig edzettem pályán is. Ja . Tényleg van egy Sigma pc-3 is. Azt használtam előtte. Felajánlottam vagy másfél éve ingyé a környei bicósnak (vidra) de 1 év alatt sem élt a lehetőséggel.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

Tudjon legalább 50 köridőt, a köridőkön belül legalább átlagpulzust, cserélhető legyen az óra szíja, minimum, maximum, átlagpulzus, fel lehessen rakni a kormányra, ne ázzon be, 40E-nél ne kerüljön többe, ja és ne legyen nagyon komplikált.
Sigmától azért tartózkodom, mert a kerékpáros sebességmérőm olyan és a dokkolóba képes elmozdulni(nem mér). Oda kellett kötegelőznöm, de ha 2 kerékpáron használnám (elvileg tudja) elég macerás lenne.

Ezeket tudja a Sigma, nekem is kormányra van szerelve és stabilan áll.
A menü elég egyszerű benne, még nem volt vele bajom ja és bírja a vízet is mert uszoda használat után is működik. :-)
Van olyan ami képes pontossan mérni a szintkülönbséget?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Én használtam,egy párszor pulzusmérőt,most már nem,így legalább sz@rrá tudom magam hajtani. :D

GT-Atee

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Nekem a Beurer van már vagy másfél éve. Én olyat kerestem amit pc-re le lehet tölteni.  De én olcsóbban vettem a forgalmazótól. A Polárnál nem világos , hogy miként lehet letölteni az adatokat pc-re. ...Adatátviteli eszköz a csomag része? nem....Mibe kerül ha ezt megvennéd? 

Imi! Mi alapján méri a magasságot? Barometrikus? Lehet az óra szíját cserélni? Azért kérdezem mert, ha nem, és elszakad akkor csak egy drága kacat.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Nekem van pulzusmérőm és használom is.

Igaz csak Sigma PC-15 nem polar, kb4 vagy 5 éve megvan és eddig mindössze elemet kellett benne cserélni.

Nekem az volt a fontos hogy mérjen max pulzust, átlagot, és be lehessen állítani a pulzus zónákat (három van health, fitness, power). Méri a pulzus zónákban eltöltött időt is és kalória fogyasztást is saccol a beírt adatok alapján. Még a körszámláló is hasznos benne, ha érdekel negnézheted vagy kipróbálhatod valamikor. :) Neked milyen funkciók kellenének?

Tudjon legalább 50 köridőt, a köridőkön belül legalább átlagpulzust, cserélhető legyen az óra szíja, minimum, maximum, átlagpulzus, fel lehessen rakni a kormányra, ne ázzon be, 40E-nél ne kerüljön többe, ja és ne legyen nagyon komplikált.

Sigmától azért tartózkodom, mert a kerékpáros sebességmérőm olyan és a dokkolóba képes elmozdulni(nem mér). Oda kellett kötegelőznöm, de ha 2 kerékpáron használnám (elvileg tudja) elég macerás lenne.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

Nekem van pulzusmérőm és használom is.

Igaz csak Sigma PC-15 nem polar, kb4 vagy 5 éve megvan és eddig mindössze elemet kellett benne cserélni.

Nekem az volt a fontos hogy mérjen max pulzust, átlagot, és be lehessen állítani a pulzus zónákat (három van health, fitness, power). Méri a pulzus zónákban eltöltött időt is és kalória fogyasztást is saccol a beírt adatok alapján. Még a körszámláló is hasznos benne, ha érdekel negnézheted vagy kipróbálhatod valamikor. :) Neked milyen funkciók kellenének?

Edited by wiloz, 2013. December 12. - 11:05.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Nekem a Beurer van már vagy másfél éve. Én olyat kerestem amit pc-re le lehet tölteni.  De én olcsóbban vettem a forgalmazótól. A Polárnál nem világos , hogy miként lehet letölteni az adatokat pc-re. ...Adatátviteli eszköz a csomag része? nem....Mibe kerül ha ezt megvennéd? 

Szilárd szerint mindenkinek ilyen van. nekem nem ilyen meg neki sem :)  akkor mi nem a mindenki vagyunk

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Sziasztok! Használ közületek valaki pulzusmérő órát? Írhatna róla pár szót! Én most szeretnék venni, de akkora a választék, hogy elveszek benne. 

Ezt néztem:https://gyogyexpress...age_artdet_tabs meg ezt http://zerge.info/POLAR_RS300X_Orange

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

a Polar mellett kb annyit tudnék felhozni, hogy mindenkinek olyanja van, amúgy nem használok...

"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Sziasztok! Használ közületek valaki pulzusmérő órát? Írhatna róla pár szót! Én most szeretnék venni, de akkora a választék, hogy elveszek benne. 

Ezt néztem:https://gyogyexpress...age_artdet_tabs meg ezt http://zerge.info/POLAR_RS300X_Orange

Edited by feeder67, 2013. December 11. - 18:51.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Atee kormány bandázsolásban is profi vagy? :-)
Lassan megérkeznek az új fékváltókarjaim.

Ha szeretnéd az leszek. B)

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Atee kormány bandázsolásban is profi vagy? :-)
Lassan megérkeznek az új fékváltókarjaim.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

na ez meg má nem is tudom mit mondjak....

http://www.nycewheel...ctric-bike.html

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

ezt kukkoljátok meg

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Itt a lényeg. Azt szoktam mondani amikor valaki szenved amiatt, hogy hogyan fogja megtanulni a telefon használatát, hogy ezeket a telefonokat úgy tervezik, hogy szőke nők is tudják kezelni őket.

Okos telónak én azt nevezem aminek van operációs rendszere.Android,IOS, Firefox,Win,BB. Bár nem egy telófelhasználóval találkoztam már akinek a Nokia 100-as is annak minősül. :)  ha hiszitek ha nem még most is rengetegen jönnek be és közlik, hogy ők nem sms-eznek és nem tudják azt használni ezt a funkciót. Vagy . Bejön , hogy kell neki egy csak telefonálásra használható teló (ami azért vagy 20 éve volt ilyen) és elvisz egy középkategóriás okos telót .Mert az mégis jobban tetszik meg mit szól a kölök otthon.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Azért ez így nem állja meg a helyét,én amúgysem szeretem ezt az okos teló kifejezést,mert buta kifejezés buta emberek felé.Sokan ódzkodnak az új technikától,pedig az hajtja előrébb a világot,aki nem tarja a lépést lemarad és pisloghat mint hal a szatyorban,ha valami új szokatlan dologgal találkozik.Az "okos" telók nem csak facebook-ozásra használhatók,én pl melóban is tudom hasznosítani képességeit és nem azért mert hülye vagyok a dolgokhoz,csak nem vagyok egy R2-es,hogy mindenre rá csatlakozzak.

Itt a lényeg. Azt szoktam mondani amikor valaki szenved amiatt, hogy hogyan fogja megtanulni a telefon használatát, hogy ezeket a telefonokat úgy tervezik, hogy szőke nők is tudják kezelni őket.

• GT_Atee likes this

A sebesség mindent megold.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Az okos teló buta embereknek készült. :)

Azért ez így nem állja meg a helyét,én amúgysem szeretem ezt az okos teló kifejezést,mert buta kifejezés buta emberek felé.Sokan ódzkodnak az új technikától,pedig az hajtja előrébb a világot,aki nem tarja a lépést lemarad és pisloghat mint hal a szatyorban,ha valami új szokatlan dologgal találkozik.Az "okos" telók nem csak facebook-ozásra használhatók,én pl melóban is tudom hasznosítani képességeit és nem azért mert hülye vagyok a dolgokhoz,csak nem vagyok egy R2-es,hogy mindenre rá csatlakozzak.

Edited by GT_Atee, 2013. November 24. - 23:36.

GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Vidrával ellentétben aki inkább kifogásokat talál. 5-ös Ati :)

Tudtam-tudtam! :D

GT-Atee