eljön két krixkrax nevû kínai városból 1-1 pakk. gondolom 1 repülõvel jöttek el az európai elosztóba a sok kína-európa közötti pakkal. majd valahogy elkerültek budaörsre. és én nem kapom még meg???? ki érti eztet...

van benne jó sok megkötés, de lényegében 2 év
Szilárd,hagy borzoljam kicsit az idegrendszered,épp Saxo Bank-os mezben feszítek a monitor elött,õ vagyis Leopard Trek-ben.:DHamarosan szerintem meg lesz tied is.
inkább kitöröltem.Atee láttad a Sid et az apróban?
Wiloz!
abban mi a biznisz, ha megcsinálsz egy utat, és 5-7-10 évig nem kell hozzányúlni, fõleg úgy, hogy tudod, a fõnököd nem fog kirúgni azért mert sz.r munkát végzel? A fõnököd meg fog dicsérni, hogy "Köszönjük Zoltán, a rossz munkájának köszönhetõen újabb 1 (2, 3, 5) mrd-s munkát szerzett vállalatunknak!".
persze ha tényleg jól csinálod, és garancia idõn kívül kell javítani.
mondjuk ez is vicces, vettem egy tisza cipõt, nem volt olcsó, 2 év garanciát vállalt rá a gyártó. ha egy útépítés 5 mrd forint, akkor arányosan felszorozva hány év garancia is kellene?:D:D
Hát nem tudom, tavaly voltam arra outival de nem találtam annyira frankónak. A télem megjavult volna ?
A sebesség mindent megold.
Tegnap és ma is voltam arra.
Az a szokásos köröm, csak én bemegyek kozma felé és az erdõben megyek egészen a Birka csárdáig az 1 fõútig. Szingósok voltak az tuti. Frankó az út csak hát montival lassabb a tempó.
Tegnap és ma is voltam arra.
Az a szokásos köröm, csak én bemegyek kozma felé és az erdõben megyek egészen a Birka csárdáig az 1 fõútig. Szingósok voltak az tuti. Frankó az út csak hát montival lassabb a tempó.
A sebesség mindent megold.