Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
Jaj majd el felejtettem, kullancsok már támadnak, találtam magamon egyet, még csak úton volt a lábamon felfelé :mad:

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

én voltam arra múlthéten vasárnap, meg elõtte levõ vasárnap is. :)

Én kedden jártam arra, kerékpárossal én sem találkoztam:(
Ma a kék jelzésen feltekertem Vértestolnára onnan aszfalton Tarján, majd ismeretlen erdei úton Koldusszállás, onnan Tatabánya. Nagyon szép az erdõ!!
Más. Ti milyen terv alapján edzetek, van tréneretek, vagy csak hobbiból tekertek?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én voltam arra múlthéten vasárnap, meg elõtte levõ vasárnap is. :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
csütörtök késõ délután kétszer másztam fel a baji vadászházhoz és mindkétszer találkoztam 2 -2 õzikével. Majd 40 méterre engedték magukat megközelíteni. nem is féltek. Szép lassan léptek be az erdõbe , abszolút nem sietõsen. Felfelé menetben voltam és ezek szerint azt mondhatom, hogy a bicós ha épp lassan megy nem zavarja az ottani élõvilágot. Bicóssal baromi ritkán találkozom. Sajnos.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én majdnem frontálist láttam múltkor a tatai vasúti híd és szõlõs között.
2 bmw ûzte egymást, jöttek szembõl, az egyik beleugrott az elõzésbe, még befért, majd utána elindult a második is, az már neccesen fejezte be, szembe jövõ autó ment le a padkára meg akit elõzött az is... szerencsére elõttem voltak vagy 500 m-re, már nyúltam a mobilért, hogy hívjam a 112-t...
(:
vasárnap jöttünk le baji erdészháztól szõlõsre, egy lada níva nem tudott minket lerázni :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Ez is igaz a múlt hét hétfõn volt a csúcs 1.5 óra alatt 5-en akartak elcsapni miközben elõztek. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Na ezért aszfaltozok inkább,ott nem kell idegeskedni mert tudom,hogy csak hülyék vesznek körül,így nincs min meglepõdnöm.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Bízzunk benne hogy az itteni erdõkben tervszerû erdõgazdálkodás folyik, csak mi nem értünk hozzá. :)
A motorosok és a quadosok sokkal jobban idegesítenek.

Tibey

Tibey

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Na és arra mit reagálnának a zöldek ami itt a vértesben folyik,már szinte a fél erdõt elhordták füteni vele a bokodi erõmût,meg a sok kis köcsög fatolvaj aki így oldja meg a téli fûtését.Arról nem is beszélve,hogy néz ki a munkagépek után a környezet,azok nem zavarjáka az élõvilágot mi,sírás kerülget mikor arra járok.A bringás azért zavaró tényezõ az erdõben mert látja mi történik ott és ez bassza eggyesek szemét.

Ez sajnos nagyon igaz...............
Nekem is nincs nap, mikor nem kéne félreállnom a vértesben az ifák és külömbözõ nagy dögögtõl, nem beszélve arról, hogy várnom kell egy kis idõt, míg eloszlik az "euro4"-es motorból feltörõ füst....

Ahol nem izzadsz meg, az nem sport.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Sziasztok

Bocs hogy idepofátlankodok de ezt mindenképp tudnotok kell.
Íme egy cikk hogyan vélekednek a helyi zöldek a helyi kerékpárosokról akiknek nem adtak engedélyt:
Nyugat.hu : Természetrongáló kerékpárosok az Õrségi Nemzeti Parkban

Üdv
Puby

Na és arra mit reagálnának a zöldek ami itt a vértesben folyik,már szinte a fél erdõt elhordták füteni vele a bokodi erõmût,meg a sok kis köcsög fatolvaj aki így oldja meg a téli fûtését.Arról nem is beszélve,hogy néz ki a munkagépek után a környezet,azok nem zavarjáka az élõvilágot mi,sírás kerülget mikor arra járok.A bringás azért zavaró tényezõ az erdõben mert látja mi történik ott és ez bassza eggyesek szemét.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Pedig jó dolog a mez,sok biz-basz elfér a zsebekbe,legalábbis ami nekem kell bringázáshoz,na meg az áérodinamikai eggyüttható sem elhanyagolható.
GT-Atee

protech1

protech1

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Sziasztok

Bocs hogy idepofátlankodok de ezt mindenképp tudnotok kell.
Íme egy cikk hogyan vélekednek a helyi zöldek a helyi kerékpárosokról akiknek nem adtak engedélyt:
Nyugat.hu : Természetrongáló kerékpárosok az Õrségi Nemzeti Parkban

Üdv
Puby
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Soha nem voltam nagy mez hordó, elég lenne egy jó kis nadrág is. :) mondjuk ha jó áron van akkor rácsapnék a mezre is.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Már volt pár fajta gatyám,mezem,de eddig mindel meg voltam elégedve.Az hogy évek múlva elkopnak,kinyúlnak az szerintem természete.Így vagyok a kedvenc Discovery-semmel is,ami eredeti Nike mégis 4év alatt kinyúlt annyira,hogy már csak akkor nem lobog ha aláöltözök.Mostanában egyre jobban bízok a chinai cuccokban.
GT-Atee

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

érdekes, de szobatársamnak is kelly's-es meze van
nem használja sokat, és nagyon durván ki van kopva neki...
ez is olyan dolog, hogy kinek a pap kinek a papné jön be, én kelly'st nem vennék.. a vázam eltört, a gatya a szomszédon kikopott.. :D

az biztos más évjárat :P én semmire nem cserélném el az enyémet :) olyan finom az anyaga, akár a selyem :P a dizájnról nem is beszélve :cool2: Szabolcsnak is ugyanolyan van csak fiús, neki sincs baja vele.. elõtte is kellys-e volt 2 évig, csak a betét lapult ki, mert nagy a segge :P :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
érdekes, de szobatársamnak is kelly's-es meze van
nem használja sokat, és nagyon durván ki van kopva neki...
ez is olyan dolog, hogy kinek a pap kinek a papné jön be, én kelly'st nem vennék.. a vázam eltört, a gatya a szomszédon kikopott.. :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Biztos egyedi eset vagyok de nekem eddig egy (sokak által szidott) Altrix gatya vált be a legjobban. Mondanom se kell hogy azóta már nem gyártják illetve sokkal rosszabb minõségben készül. :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
persze.. például kellys-éknél :) én egyszer úgy elestem, hogy lehorzsolódott az egész lábamról meg fenekemrõl a bõr :P és a gatyán meg egy karcolás sem volt!!! nagyon durva
http://www.georgespo...O_LADY_pink.jpg <3

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Miért gyártanak még tartós bringás gatyát valahol? Szilárd engem Cervelo vagy Sky érdekelne

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ma én is leteszteltem a szettet,azon a rövid távon amit ma mentem jól éreztem magam benne,kényelmes,nincs kifogásolni valóm vele.Ami a tartósságot illeti,majd az idõ eldönti,én már csalódtam drága göncben is,ennél meg elfogadom azt,hogy mennyit fizettem érete.
GT-Atee