Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Amúgy nem szoktatok errefelé ilyen személyes találkákat csinálni? Tudom, hogy páran össze szoktatok futni, de én úgy gondolom, hogy kimenni mondjuk a Turulhoz, vagy a Tatai tóhoz, aztán dumálni kicsit, megismerni egymást, esetleg túratempóban körbetekerni a tavat aztán uccu haza vagy ki merre gondolja. Vélemény?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

csak nem azon ültél ? :D

Nincs annyira jó seggem, hogy miatta egész nap a kezemen üljek. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Elsõ üléspróbán 1km-re hagytam el a falut és megfájdult a kezem... szerinted? :)

csak nem azon ültél ? :D

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts

Hát én eddig voltam képes várni a jóidõre. Holnap estére ha nincs nõ, akkor szerintem akármilyen borús az idõ felülök a outira és meg se állok komáromig (vagy valamelyik vasútállomásig :) )

a hónapban kb 20km az össz megtett táv... Vizsgaidõszakban több idõm volt... vicc...

Tekertem én esõben most szombaton is csak már egy kicsit unalmas elázni. :)
Már én is szemezgetek két országútival.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

környe-tata-tatabánya pont 30 km és környérõl pikk pakk tatán van az ember, tatáról pikk pakk tatabányán, tb-környe meg 5 km, az már semmi. szerintem :)

Elsõ üléspróbán 1km-re hagytam el a falut és megfájdult a kezem... szerinted? :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
környe-tata-tatabánya pont 30 km és környérõl pikk pakk tatán van az ember, tatáról pikk pakk tatabányán, tb-környe meg 5 km, az már semmi. szerintem :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

vasútállomásig? miért addig bicajjal?

Hát felülök a bringára elindulok komárom felé (tatabánya-tata-füzitõ-szõny vonalon), aztán ha valahol elkezd fájni a hajam, akkor még elmegyek a legközelebbi vasútállomásig, aztán felszállok az elsõ piros vonatra ami jön. Ha komárom felé akkor meglátogatom haverom, ha hazafelé akkor hazajövök. :)

Na jó ez csak a vicc. :) De a Puch kormánya elég szokatlan, szerintem elég hamar el fog zsibbadni a kezem tõle az elején, amíg nem szokom meg, azért nem is reménykedek hogy elsõre kibírok rajta 30km-t. Persze ma sem jutottam el kerekezni... 7kor hagytuk abba a bútorgyártást faterral... most pihenek 8ig aztán meglátom milyen lesz a hangulatom utána.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
tekertem fél4-4 óra körül kb 5ig, akkor kelt a Szabi, láttam éppen kászálódott ki a sátorból abszolút frissen :D
meg be kellett ugranom fél8-8 óra magasságában, volt egy kisebb gyomorbaj a csapatban, és utána már nem kellett mennem, így megúsztam a dagonyát :)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

megvolt az idei 24 órás verseny is. :)

RG-nek mindig csak a tatanka feliratos hátát láttam, keményen nyomta(d)! :)

igyekeztem :D és köszi a szurkolást! jó verseny volt, de emlékeim szerint a csillebérci pálya azért izgalmasabb volt.. Szilárd te tekertél reggel? figyeltünk de nem láttunk :(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
vasútállomásig? miért addig bicajjal?

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Gratula a 24 órás verseny résztvevõinek és helyezettjeinek. Nincs túl bringa barát idõ. :(

Hát én eddig voltam képes várni a jóidõre. Holnap estére ha nincs nõ, akkor szerintem akármilyen borús az idõ felülök a outira és meg se állok komáromig (vagy valamelyik vasútállomásig :) )

a hónapban kb 20km az össz megtett táv... Vizsgaidõszakban több idõm volt... vicc...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Szintén gratulálok a 24h-s csapatnak és minden indult fórumtársunknak.

Tegnap már én is hallottam,hogy valami banzáj volt Tatán amit montimi is említett.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Gratula a 24 órás verseny résztvevõinek és helyezettjeinek. Nincs túl bringa barát idõ. :(

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Tegnapelött délután 5 fele én is láttam vagy 50-et Szölõs felõl Tatabánya felé jönni.Illedelmesen köszöntünk egymásnak azt ennyi,hogy honnan merre tartottak kitudja.

volt valami református egyház által szervezett 1 hetes tábor , lehet azok voltak
külföldi bicós csoport arra nem szokott menni

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

ja és Mjani egy állat, láttam, hogy ment szombat kora délután, és láttam, hogyan ment vasárnap 11 óra után, és azon kívül, hogy sárosabb volt, semmi különbséget nem láttam.. hihetetlen, és grat a második helyezéshez! :)

Köszi. :)

A sebesség mindent megold.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

ja és Mjani egy állat, láttam, hogy ment szombat kora délután, és láttam, hogyan ment vasárnap 11 óra után, és azon kívül, hogy sárosabb volt, semmi különbséget nem láttam.. hihetetlen, és grat a második helyezéshez! :)
Rg, Ti hol végeztetek?

Na gratu. Holnap Turul levezetésképpen? :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Rg, Ti hol végeztetek?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
megvolt az idei 24 órás verseny is. :)
tegnap fél12kor elállt az esõ, eleinte csúszós sár volt, aztán inkább tapadós volt a föld.. a pálya jó volt, hosszú 1 nyomos csiki csukis vonalvezetés, nagyon jól lehetett lendületbõl menni 28-30cal, 20-22 km/h közötti átlagokat mentem. a bicaj bírta, öröm a köbön. :)
RG-nek mindig csak a tatanka feliratos hátát láttam, keményen nyomta(d)! :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Ma már meg tudtam fordulni az udvarban. :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Hát a 60-as váz tényleg nagy a te magasságodhoz,enyém 58-as ha vizszintes felsõcsõvel nézném,de enyhén emelkedik hátrafelé így magasságra 60-as és ezt még én is picit nagynak érzem hosszra is.Az ideális nekem is egy számmal kisebb lenne.A kormányt mérd meg csõközéptõl-csõközépig,ezek vannak több szélességben(40-42-44-46cm),én 44-est használok,nekem ez a kényelmes,ettõl keskenyebbel már nem érzem úgy a kormánybiztonságot.

Ha a kormány külsõ szélét nézem, akkor 40cm. Ez elég kevés, de majd kiderül hogy hozzá tudok-e szokni.