Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Mi a különbség a spinning cucc és egy átlagos szobabicikli között?"

Nagy vonalakban annyi, mint egy citybike és egy országúti között. Egész más pozícióban tekersz Az enyémen triatlonkormány volt.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

"Vagy be a lakásba a mókuskerékre"

Ez nekem nem jött be. Pár éve vettem egy elég profi spinning bike-ot de alig használtam. Oda is adtam idén a TSC atlétáinak.

Mi a különbség a spinning cucc és egy átlagos szobabicikli között?
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Vagy be a lakásba a mókuskerékre"

Ez nekem nem jött be. Pár éve vettem egy elég profi spinning bike-ot de alig használtam. Oda is adtam idén a TSC atlétáinak.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Van aszfalt is az erdõn keresztül. Nem túl jó minõségû és sokkal hosszabb, de van. Vagy mehetsz Mórról Balinka felé, aztán Bodajk, Csókakõ és onnan a szõlõk alatt át Csákberénybe, mondjuk ez is sokkal hosszabb, mint a 81-es.

Vagy be a lakásba a mókuskerékre :) ott nincs hülye autós, nem fúj szembe a szél (izzadsz is ), nem kell nézni milyen út megy merre. Ott minden út csak elõre vezet és egyenesen. :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Akkor gondolom az vékony kerekûvel nem járható. :) Mondjuk sejtettem hogy csak földút lehet mert a 81 es úthoz nagyon közel van a "hegy".

Van aszfalt is az erdõn keresztül. Nem túl jó minõségû és sokkal hosszabb, de van. Vagy mehetsz Mórról Balinka felé, aztán Bodajk, Csókakõ és onnan a szõlõk alatt át Csákberénybe, mondjuk ez is sokkal hosszabb, mint a 81-es.

A sebesség mindent megold.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Akkor gondolom az vékony kerekûvel nem járható. :) Mondjuk sejtettem hogy csak földút lehet mert a 81 es úthoz nagyon közel van a "hegy".

Biztos azt hitte õ is rally versenyzõ, te pedig egy bója/lassító vagy.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Ma nagyon kiakasztott egy autós. Az átlagos barmokat lassan megszokom ebben az országban de a mai minden eddigin túltett. Úgy elözött kb. 100-as sebességgel Síkvölgy és Környebánya között, hogy az elsodrás határán álltam pedig nagyon az út szélén mentem, mert hallottam, hogy valaki gyorsan közeledik mögöttem. Mivel szemben is jöttek tudtam, hogy ha elöz sok hely nem lesz. De, hogy centik arra azért nem számítottam. Az oldalszele levitt az útról. Ez személyautónál nem kis teljesítmény. Nagyon reméltem, hogy a rally verseny miatt - oda mentem fotózni - esetleg várnia kell és találkozhatunk. Utólag jobb, hogy nem.
Aztán késöbb Gesztesen megláttam a lehetséges autót. Ha ö volt, amit tudni fogok, akkor a tulajt gyalogosként egyszerüen fel fogom lökni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ma már nem volt valami bringás idõ. :(
Bezzeg tegnap. Mórról Söréd-Csákberény felé csak a 81-es fõúton lehet haladni vagy van valami másik kevésbé forgalmas útvonal?

Át az erdõn.

A sebesség mindent megold.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ma már nem volt valami bringás idõ. :(
Bezzeg tegnap. Mórról Söréd-Csákberény felé csak a 81-es fõúton lehet haladni vagy van valami másik kevésbé forgalmas útvonal?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Az jó,valószínüleg az okés lesz,én is csak boltban venném ha tudnák,vagy a hivatalos oldalukról.

Rosszul tudtam, mert Oakley boltban történt a vásárlás. :)

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás

Eredetiek Ismerõsök vannak kint Ámerikában de lassan jönnek haza, tudnának hozni egy két darabot. Egy Radar már biztos jön. :)
Ez a bolt címe ha jó tudom Official Site of Sunglass Hut - Women's, Men's and Kid's Sunglasses

Rosszul tudtam, mert Oakley boltban történt a vásárlás. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Ment PÜ.

Érdekelne. Hol, mikor?

GT-Atee

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Érdekelne. Hol, mikor?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Már egy ideje használok fake oaklay-t,eddig nem tapasztaltam panaszra adó okot.

Ha valakit érdekel van egy fake Radar-om fehér kerettel,zöldeskék lencsével(a lencse szélén van egy pici foncsorozási hiba),keménytokkal és törlökendõvel 3e áron.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
vajon ezek a fake oakley-k mennyire lehetnek uv szûrõsek?
csak mert egy másik oldalon azért írtak a szemüvegekrõl ilyen infókat is, a fakeoakley...com-on meg nem :(
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Atee! hogy így elõjött a szemüvegtéma, majd megkeresnélek télen, ha eldõlt, hogy megyek-e síelni, meg hogy mikor hova stb...
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Hát ja,aki betankolt még 180-as árfolyamon annak okés.

igazából az akciósak érik meg szerintem pláne most hogy drága a dollár.

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
igazából az akciósak érik meg szerintem pláne most hogy drága a dollár.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Annyiért itt is kapsz és ez tutkó eredeti:Oakley Custom Sunglasses, Goggles, Backpacks, Watches.

Itt meg a fake-k jóárban:Oakley Radar Sunglasses, 2011 fake oakley sunglasses wholesale

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Eredetiek Ismerõsök vannak kint Ámerikában de lassan jönnek haza, tudnának hozni egy két darabot. Egy Radar már biztos jön. :)
Ez a bolt címe ha jó tudom http://www.sunglassh...e?storeId=12351