Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Posted 2011. November 22. - 15:45
(a vértes túloldala)
Tehát a helyi bringásokat abszolúte nem ismerem.
Ezért is vettem a bátorságot, hogy itt keressek "társakat".
Szigorúan padavan vagyok XC terén, tehát esetedben nem húzó hanem visszatartó erõ lennék.
De ha erre jársz/jártok (wiloz).....
További szép napot.
Posted 2011. November 22. - 14:16
Igen, igen!
Egy esetleges vértesi közös tekerésre próbáltam társakat keresni.
Bár most a gép sajnos nincs egyben, de nemsokára üzemkész és akkor....
További szép estét.
Jó ez a közös Vértesi tekerés gondolata ... ... jómagam már félek Buzsóval kerékpáros sportfoglalkozáson résztvenni
Hiába a helyi CX menõ tud haladni, és még nincsen bombaformában ...
(Persze õ is tud moderáltan menni)
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. November 21. - 22:56
Na most már azért nincs túl meleg odakint. Hétvégén egy kicsit lefagytam bringázás közben.
Azért említettem meg a Buzsó nevét mert hátha felfigyel rá a helyi sajtó is. Nyáron nagy meglepetésemre egy maraton verseny után volt egy rövid cikk a sok foci hír mellett a bringás eseményrõl igaz csak egy vértesszõlõsi hölgyrõl írtak benne.
Helyi sajtó ? Tán csak nem a narancs által fizetett lapra gondolsz ?
vagy az axel-springeresre ?
Mind a kettõ igen lehangoló sport újságírás terén. Az 1000 éve kirúghatalan Sanyival meg feleségével ?
Ne álmodozzál.
Posted 2011. November 21. - 21:55
Azért említettem meg a Buzsó nevét mert hátha felfigyel rá a helyi sajtó is. Nyáron nagy meglepetésemre egy maraton verseny után volt egy rövid cikk a sok foci hír mellett a bringás eseményrõl igaz csak egy vértesszõlõsi hölgyrõl írtak benne.
Posted 2011. November 20. - 17:35
Egy esetleges vértesi közös tekerésre próbáltam társakat keresni.
Bár most a gép sajnos nincs egyben, de nemsokára üzemkész és akkor....
További szép estét.
Posted 2011. November 19. - 22:26
Sziasztok,
Van itt Oroszlányi fórumozó?
További szép estét.
Üdv.
Hobbytka
most már a Hobbytka is
Posted 2011. November 18. - 21:30
Posted 2011. November 18. - 21:29
Posted 2011. November 18. - 20:49
Posted 2011. November 17. - 18:34
az én elsõ fixis bicóm egy 28"-as csepel volt. Amíg kicsi voltam váz alatt nyomtam. Lehet néhányan nem is tudják mit jelent ez . Aztán az elsõ "komolyabb" egy SR-26-os volt sportkormánnyal.( Budapesten a Bajcsy Zs. úton a Csepel mintaboltban vettem . ha jól emlékszem 1950 ft-ért). Ez nem a mostani versenykormány. Jól feltuningoltam azt ellopták. Aztán jött a fene tudja milyen anyagból készült orosz félverseny. Akkor még ilyen is volt. Ha árokba mentél tuti elhajlotta váz . valami igen hajlós anyagból volt. favoritra csak vágyakoztam mindig . Sose volt.Aztán nyertem ilyen-olyan csepel bicót csak mind elfogyott valahol . Aztán itt nyaraló NDK-stól (Német Demokratikus Köztársaság polgárától ) vettem egy használt bicót. Az legalább nem hajlott .
üdv biketrigger a volt keravill-osok táborában majd 11 évig én voltam a tatai keravill vezetõje.
Én soha nem nyomtam váz alatt, de tudom mit jelent az.
Ma csináltam rá bullhorn kormányt. Csak a féket kell kitalálni valahogy... Van két CX fékkarom, remélem elfér majd rendesen. Majd lehet valami olyasmit teszek rá mint ahogy Szilárdnak is van.
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2011. November 17. - 16:21
az én elsõ fixis bicóm egy 28"-as csepel volt. Amíg kicsi voltam váz alatt nyomtam. Lehet néhányan nem is tudják mit jelent ez . Aztán az elsõ "komolyabb" egy SR-26-os volt sportkormánnyal.( Budapesten a Bajcsy Zs. úton a Csepel mintaboltban vettem . ha jól emlékszem 1950 ft-ért). Ez nem a mostani versenykormány. Jól feltuningoltam azt ellopták. Aztán jött a fene tudja milyen anyagból készült orosz félverseny. Akkor még ilyen is volt. Ha árokba mentél tuti elhajlotta váz . valami igen hajlós anyagból volt. favoritra csak vágyakoztam mindig . Sose volt.Aztán nyertem ilyen-olyan csepel bicót csak mind elfogyott valahol . Aztán itt nyaraló NDK-stól (Német Demokratikus Köztársaság polgárától ) vettem egy használt bicót. Az legalább nem hajlott .Köszi a megfejtést.
Kicsit megcsupaszítottam
http://users.atw.hu/...i//DSC00204.JPG
üdv biketrigger a volt keravill-osok táborában majd 11 évig én voltam a tatai keravill vezetõje.
Posted 2011. November 16. - 17:34
Méghozzá Csepel Maraton vagy mi volt akkor a neve,nekem is volt ilyenem 10 sebességgel,még versenyen is mentem vele párszor.Szilárd is ilyesmibõl csinált fixit.
Köszi a megfejtést.
Kicsit megcsupaszítottam
http://users.atw.hu/...i//DSC00204.JPG
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9
Posted 2011. November 16. - 09:14
az apolló elsõ kerekét csak azért kellett cserélni, mert egy gyerek síp csontja teljesen elgörbítette, amikor elgázoltam
hmmm azok a szárnyas anyák, amik megmetszették a srác lábát...
Posted 2011. November 15. - 23:56
Na az volt az a váltókar amit nem lehetett elrontani. ha nem ment indexes módban akkor át lehetett rakni frikciós üzemre. ja és persze Biopace hajtómûvem volt.
Posted 2011. November 15. - 23:46
azt gondoltam, ez csak az új kor költség csökkentõ törekvése.. ejej de fiatal vagyok
ja tényleg a specirõl tudtam még, hogy ezt csinálja, mondjuk más gyártókat meg nem is követek annyira
amit momentán jórészt (alu vázak) a merida gyárt nekik
minden nagyobb cégnél így van ez már sok éve. pár széria van, ki számozza (trek pl) ki fantázinévvel (speci) látja el. sorozaton belûl meg csak festésben és szereltrségben különböznek.
most hogy mondjátok 88-89-ben pár 7ig volt egy apollóm. (legalábbis úgy rémlik az volt). aztán jött favorit amihez hozzá lehetett jutni (keravillban dolgoztam) a csepelt + gyakorlatilag árban el tudtam adni, annyira hiánycikk volt.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. November 15. - 23:40
Posted 2011. November 15. - 23:34
Posted 2011. November 15. - 23:33
Posted 2011. November 15. - 23:30
Posted 2011. November 15. - 23:28
ja tényleg a specirõl tudtam még, hogy ezt csinálja, mondjuk más gyártókat meg nem is követek annyira