Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Wikipedia azt írta, hogy Szilárda nap van, de köszönöm a köszöntést :)

"II. Vértes Maraton; 2012. Május 12.; Mountainbike Challange sorozat
Hivatalos Frissítõ és sportital: NUTRIXXION
Versenyfotók: NUTRIXXION (Tirszin János)

Mindekit szertettel várunk!

Gyertek, tekerjünk a vértesben!"
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

sürgõsen

Már meg van.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
A céges naptárban Szilárd és Szilárda napja van. :)

Napi 2000 bringás fogja használni?? :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Köszi Imi a tervezett pálya leírását! A véleményemen még gondolkozom.

Ma úgy döntöttem, hogy kell valami világítás nekem is, mivel edzések után - nem bike - minden nap sötétben kell tekernem. Igaz járdán vagy k.pár úton de zavart már, hogy nem látnak.

sürgõsen

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
ami nem világos számomra
1.a szõlõsi tavakhoz bejárnak a pecások-naná autóval-õk vajon a bicós úton fognak közlekedni vagy esetleg mellette vagy félig itt félig ott
2.a kiskacsás tó mellett egy kukoricás van/volt ha jól tudom az magánterület és nincs még megvéve/kisajátítva
a tulaj nem is szándékozik eladni
3.az ülepítõ tó mellett szintén úgy fognak az ott hétvégi házzal rendelkezõk autózni mint a szõlõsi tavakhoz bejáró pecások ?
4.mielõtt a fenyveserdõbe behajtanánk elõtte van egy aszfalt út ami jön ki az ülepítõ tó-tól.azt mindenképpen keresztezni kell vagy azon rajta menni. Nem hinném hogy azon a 150 méteres szakaszon mellette fog menni a keró út. Ha viszont mellette fog akkor ugye mindenképpen keresztezni kell.
5.ha jól láttam 2 méter 70 széles lesz. mintha az eu elõírás 3 méter széles lenne a lakott területen kívüli oda-vissza közlekedéses bicóútra.
6.valahol azt olvastam, hogy a felmérések szerint napi 2000 fõ bicós fogja használni. ehhez nem fûznék külön kommentet

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Az ismertetett leírás alapján erõsen hanyagolni fogom azt a kerékpárutat,meghagyom Szilárdnak,hogy tudjon örülni.

Az idén én is rekord km-számot értem már el,legalábbis a 10e km-t már elhagyta a számláló és ki tudja hol áll meg.

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ma Szilárda nap van, az úgy tudom nõi név..
március 11-én szoktam 1 héten át ünnepelni :D
de köszönöm szépen :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Szilárd boldog névnapot ha ma tartod. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Köszi Imi a tervezett pálya leírását! A véleményemen még gondolkozom.

Ma úgy döntöttem, hogy kell valami világítás nekem is, mivel edzések után - nem bike - minden nap sötétben kell tekernem. Igaz járdán vagy k.pár úton de zavart már, hogy nem látnak.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
ugye a köztársaság úton végig megyek a bicaj úton, onnan fel kell mennem a dózsakerti hídra, vagy a penny-tõl a körforgalomig is van pici emelkedõ ám :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Köszönöm a bizalmaz Imi, de én ugye a Gál ltp-rõl bicajoznék le

De hát az végig lejt :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Kb 500 milla lesz ez a mutatvány? pff
Köszönöm én is a bizalmat. :) :)Öreg vagyok és gyenge, de nekem rekord km számom lesz az idei évre, persze csak ha minden jól megy a maradék két hétben. :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Köszönöm a bizalmaz Imi, de én ugye a Gál ltp-rõl bicajoznék le, szóval az nekem már alapból 5 km lefelé, tehát az elsõ pihenõnél egy órácskára meg kell majd állnom :-)
én azt nem értem, hogy miért kell 90 fokos kanyart beletervezni egy kerékpár útba? arra se szántó, se legelõ, semmi nincsen, lehetett volna egy elnyújtott kevésbé éles kanyart tervezni..
a balatoni bicajúton is tihany-füred közötti lassítókat utáltam, amikor kikerültünk egy fát, de a tövén azért átmentünk... hjajaj istenem...
mondjuk én szerintem fogom használni, mert ott egy csomó bicajost megelõzhetek és akkor erõsnek érzem magam! :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Aszfaltot csak képrõl fog látni? :)

Ha tényleg ez az elfogadott terv akkor egy földgyaluval meg egy úthengerrel már rég lelehetett volna az utat túrni. Egy jó minõségû földúton (amit késõbb meglehet csinálni aszfaltos bicós útnak) montival , trekkingel de még verseny keróval is lehet közlekedni. a fertõ-tó körüli kerékpár út egy pár kilométeres szakasza is apróköves földút. Lehet hogy természetvédelmi okból , de az. Ott is mentünk majd 40-es sebességgel egymás után versennyel.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Által-ér völgyi kerékpárút ez a hivatalos neve
Tatabánya-Vértesszõlõs-Tata 6350 méter
....
hát ennyi amit vagy 20 éve terveznek :). Ha jól emlékszem kicsit több mint fél milliárd forint a zsé.

Aszfaltot csak képrõl fog látni? :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Az tiszteletre méltó! Valójában mennyi idõt töltesz tekeréssel hetente, havonta? Gondolom ennyi Km megtételéhez nem kevés idõre van szükség.
Engem is érdekelne a szösszenet.

30-as átlaggal kiszámolhatod :) kb. annyit

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
Által-ér völgyi kerékpárút ez a hivatalos neve
Tatabánya-Vértesszõlõs-Tata 6350 méter
kezdõpont Tatabányán a körforgalomnál ( az amelyik Dózsakert-újváros-kertváros-Környe felé körforgalmaz).. Ugye ott folyik az általér. Na közvetlenül a bal partján (ha Tata felé indulsz). Rögtön az elején terveznek egy kerékpáros pihenõt. (0+095 km.-nél). Gondolom ha sysspo vagy wiloz elfárad akkor tudjon rápihenni az útra :).Szépen tovább a bal parton majd 1+475 km.-nél terveznek egy kerékpáros hidat az általér fölött. Onnan végig a jobb parton. 3+106 km.-nél lesz egy lecsatlakozás Vértesszõlõs irányába. Ahol jelenleg is be lehet Szõlõs felé a földúton menni. 3+120 km.-nél megint lesz egy pihenõ.Szilárdra is gondoltak :).Kb. 4.2 km után jobb 90 fokos kanyar. A szõlõsi pecás tó és a kiskacsás tó között megy az út. Ahogy most is el lehet menni.kb. 250 méter után bal kanyar ,(ide van tervezve egy kerékpáros híd de nem tudom minek) vagyis a kiskacsás tavat jobbról kerüljük meg.Onnan a kerítés mentén egyenesen. Rá egy köves útra ami már az ülepítõ melletti házak mellett megy el.Ot az ülepítõ tó magasságába van az 5. km. Ot elérjük a volt csemete-kert magasságát és a fõ úttal párhuzamosan bent a fenyvesben fog menni.Ki egészen a Fáklya útig. Ott lesz egy cca. 20 autónak parkoló. Mozgássérült. Bizti rám is gondoltak :). hát ennyi amit vagy 20 éve terveznek :). Ha jól emlékszem kicsit több mint fél milliárd forint a zsé.

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 hozzászólás

vasárnapra meg lett a 13 000 km. ebben nincs benne a melóba járás Tatán.és még nincs itt az év vége :)

Az tiszteletre méltó! Valójában mennyi idõt töltesz tekeréssel hetente, havonta? Gondolom ennyi Km megtételéhez nem kevés idõre van szükség.
Engem is érdekelne a szösszenet.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Engem is érdekelne, hogy merre fog menni :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"ha gondoljátok írok egy kis szösszenetet hogy merre is fog menni és mik az aggályaim"

Engem tényleg érdekelne.