"II. Vértes Maraton; 2012. Május 12.; Mountainbike Challange sorozat
Hivatalos Frissítõ és sportital: NUTRIXXION
Versenyfotók: NUTRIXXION (Tirszin János)
Mindekit szertettel várunk!
Gyertek, tekerjünk a vértesben!"
sürgõsenKöszi Imi a tervezett pálya leírását! A véleményemen még gondolkozom.
Ma úgy döntöttem, hogy kell valami világítás nekem is, mivel edzések után - nem bike - minden nap sötétben kell tekernem. Igaz járdán vagy k.pár úton de zavart már, hogy nem látnak.
Az idén én is rekord km-számot értem már el,legalábbis a 10e km-t már elhagyta a számláló és ki tudja hol áll meg.
Köszönöm a bizalmaz Imi, de én ugye a Gál ltp-rõl bicajoznék le
Ha tényleg ez az elfogadott terv akkor egy földgyaluval meg egy úthengerrel már rég lelehetett volna az utat túrni. Egy jó minõségû földúton (amit késõbb meglehet csinálni aszfaltos bicós útnak) montival , trekkingel de még verseny keróval is lehet közlekedni. a fertõ-tó körüli kerékpár út egy pár kilométeres szakasza is apróköves földút. Lehet hogy természetvédelmi okból , de az. Ott is mentünk majd 40-es sebességgel egymás után versennyel.Aszfaltot csak képrõl fog látni?
Által-ér völgyi kerékpárút ez a hivatalos neve
Tatabánya-Vértesszõlõs-Tata 6350 méter
....
hát ennyi amit vagy 20 éve terveznek. Ha jól emlékszem kicsit több mint fél milliárd forint a zsé.
30-as átlaggal kiszámolhatodAz tiszteletre méltó! Valójában mennyi idõt töltesz tekeréssel hetente, havonta? Gondolom ennyi Km megtételéhez nem kevés idõre van szükség.
Engem is érdekelne a szösszenet.
vasárnapra meg lett a 13 000 km. ebben nincs benne a melóba járás Tatán.és még nincs itt az év vége