Szilárd nem láttam a bringádon rendesen te is 8 as sort használsz hátul?
kötelezõ tesiért nem kérhetnek pénzt, max ha magad mennél le sportpártólóival... ha nincs felvéve a tesid akkor pl tesi óra keretében nem mehetsz úszni.. míg például kondizni simán.
Wiloz! Most az élményfürdõ mellé kell menni a ponyvás tetõs uszodába, aminek állítólag nem is betonos az alja, hanem teljesen göröngyös és emellett a legmélyebb pontja sem mélyebb 160-170 centinél. lehet megvonta az audi a támogatást az egyetemtõl
Nekem még abban kellett leúsznom, azóta lehet van már nagyobb medencéje a sulinak.
csináld 25-ös medencébe , ott alig kell úszni mert mindig jól elrúgod magad a faltól azt haladsz mint a delfin1000 m 28 perc az egyszeri teljesítés kondíciói, vagy 8 km egy félév alatt..
a szelet ne is mond, brutál volt, míg letekertem a gyõri útra az autó klubhoz, viszont hamar hazaértem
mondjuk tök mindegy, lejárok majd futni, aztán két hét alatt megcsinálom..
az úszás neccesebb lesz, mert nem igazán szeretek úszni, meg lassan, de biztosan úszok, arra nehezen veszem majd rá magam... futni legalább szeretek
"Eleve ha belegondolsz. 10 óra íjászkodásra is kapsz sportági ismereteket, akkor 20km gyaloglásra nehogymá ne."
Hát nem tudom... Menni mindenki tud. Ok lehet sokat és lehet fárasztó is. De mint sportági ismeret? Nálam nem müködne.
akkor tanár függõ.
nekem állóképességre tatabánya 30ért adtak 3 jelenlétet.
ha arányosítom, hogy mennyi kitartás és energia kell 30 km legyaloglásához, akkor kb egy tour de pelsoért cserébe adnak tesi félévet...
nem hiszem..
a tatabánya 30 teljesítmény túrámra nem fogadták el az állóképességet.
nem hiszem..
a tatabánya 30 teljesítmény túrámra nem fogadták el az állóképességet.
Wikipedia azt írta, hogy Szilárda nap van, de köszönöm a köszöntést
"II. Vértes Maraton; 2012. Május 12.; Mountainbike Challange sorozat
Hivatalos Frissítõ és sportital: NUTRIXXION
Versenyfotók: NUTRIXXION (Tirszin János)
Mindekit szertettel várunk!
Gyertek, tekerjünk a vértesben!"