Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
szoktam látni egyetemen mondjuk fél évente 1x felhívást, hogy lehet menni megtalált bicajokért, hátha elõjön a tied is....
feljelentést tettetek amúgy?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts
oh nincs semmi :(

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Szokás szerint ott leszünk mi is barinõmmel, csak én gyalog megyek :P

bringádról semmi hír?: (

ridergirl20

ridergirl20

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,188 posts

Pont a mai 24 óra írja, hogy:

2011. december 31-én lesz a szilveszteri bicajozás 13.00-kor indul a McDonald's-tól a szokásos kör, a szokásos kondíciókkal. szóval tea, süti, tombola :)

Szokás szerint ott leszünk mi is barinõmmel, csak én gyalog megyek :P

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
nevezés: -
létszám: 40-50-60(?) fõ :)
master3: -
DE
tea: 5* (az igazi napközis tea)
stop cukis süti: 5*
1200 forintos nyereményzár: még mûködik.

bízzunk benne, hogy a fixim is mûködni fog addigra :D

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

kb 1 óra a bicajozás, meg utána ~40 perc a teázás, sütizés, tombolázás... kb 3-ra szoktam hazaérni

nevezés ? mennyien szoktak lenni ? master 3 kategória is van ? :) :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts
Nekem meg van itthon egy halom sárvédõm, de olyan bringáim vannak amikre egyiket sem lehet feltenni. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

A sárvédõ nagyon praktikus téli bringára, viszont nem szép és még néha zörög is. :)

Annál praktikusabb, mint amennyire nem szép:) Az enyém nem zörög.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
A sárvédõ nagyon praktikus téli bringára, viszont nem szép és még néha zörög is. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

ha van sárvédõ a bicajon, akkor nem gond.. :)
jó szokott lenni, nincs nagy hajtás, Sysspo jöhetsz rövid gatyában :D

Nem a sár/víz miatt, hanem a hangulat miatt.Utálom az ilyen szürke öszies idöt télen. Fel sem merült, hogy ne rövid gatyában menjek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
ha van sárvédõ a bicajon, akkor nem gond.. :)
jó szokott lenni, nincs nagy hajtás, Sysspo jöhetsz rövid gatyában :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Én az edzéseket úgy terveztem, hogy ott tudok lenni. Remélem nem ilyen szürke, "takony" idö lesz....

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
kb 1 óra a bicajozás, meg utána ~40 perc a teázás, sütizés, tombolázás... kb 3-ra szoktam hazaérni

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

2011. december 31-én lesz a szilveszteri bicajozás 13.00-kor indul a McDonald's-tól a szokásos kör, a szokásos kondíciókkal. szóval tea, süti, tombola :)

Köszi
kb milyen hosszú ez a program?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

egyébként valószínûleg több hatásköre lesz majd a polgárõröknek mert úgy tudom március 31-el megszûnik a közterület felügyelet országosan. nincs rá pénz.

Persze sorolni lehetne hosszasan, hogy mi minden másra bezzeg van...

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Na most a mésztelepre nem polgárõrt küldenék, hanem SWAT osztagot vagy Chuck Norrist... Az utak állapotát meg nem a közútkezelõnek kellene felmérnie?

Nem azt mondom, hogy ne járjanak autóval, de pl ahogy mondod egy ilyen átlagos kis faluban tudnak gyalogolni akkor a városok nyugisabb részein se autózni kéne. Gyalogos rendõr a legideálisabb az utcák felügyeletére, csak ugye neki kicsi a hatótávja meg ugye jármûvel menekülõ elkövetõ ellen alkalmatlan. De a polgárõr tudtommal nagyon korlátozott jogkörrel rendelkezik. Szóval erõszakot nem alkalmazhat, fegyvere nincs, még gumibot se, szóval max ha két részeg verekszik akkor szétszedhetik õket, de tudtommal nincs sokkal több joga mint egy közterületfelügyelõnek. vagy igen? javíts ki ha rosszul tudom.

egyébként valószínûleg több hatásköre lesz majd a polgárõröknek mert úgy tudom március 31-el megszûnik a közterület felügyelet országosan. nincs rá pénz.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
város határain belül az út az önkormányzaté, aki az ave tatabányát bízta meg a feladattal.
városon kívül közútkezelõ csúszásmentesít... tetten érhetõ itt is az állami és a magáncég közötti különbség azért :)

szerintem azért egy sötét utcán nyugodtan pofán verheti a polgárõr a kis hülyéket, noha törvényileg joga nincs rá :D

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Vidra!
van polgárõr ismerõsöm, õk este 11kor indulnak egy körre a falujukban, tart kb 1,5 órát és nyugdíj mellett csinálja, és gyalogolnak, de ez egy rendes falu, nincs gond.
viszont én nem szívesen polgárõr-ködnék mésztelepen bicajjal éjszaka, nem tudom, Te hogy vagy ezzel :)
tegnap voltam egyik ismerõsömmel az ave tatabányától éjjel "járõrözni" a városban, megnéztük, hogy csúsznak-e az utak, kell-e sózni stb. 57 km-t gyûjtöttünk össze és nem mentünk ki a városból, azért kicsit necces lenne egy január-februári éjszakán bicajjal menni 60 km-t -10-ben :)

a másik kérdésedre meg a válasz alább, Montimi idézte is :)

Na most a mésztelepre nem polgárõrt küldenék, hanem SWAT osztagot vagy Chuck Norrist... Az utak állapotát meg nem a közútkezelõnek kellene felmérnie?

Nem azt mondom, hogy ne járjanak autóval, de pl ahogy mondod egy ilyen átlagos kis faluban tudnak gyalogolni akkor a városok nyugisabb részein se autózni kéne. Gyalogos rendõr a legideálisabb az utcák felügyeletére, csak ugye neki kicsi a hatótávja meg ugye jármûvel menekülõ elkövetõ ellen alkalmatlan. De a polgárõr tudtommal nagyon korlátozott jogkörrel rendelkezik. Szóval erõszakot nem alkalmazhat, fegyvere nincs, még gumibot se, szóval max ha két részeg verekszik akkor szétszedhetik õket, de tudtommal nincs sokkal több joga mint egy közterületfelügyelõnek. vagy igen? javíts ki ha rosszul tudom.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Vidra!
van polgárõr ismerõsöm, õk este 11kor indulnak egy körre a falujukban, tart kb 1,5 órát és nyugdíj mellett csinálja, és gyalogolnak, de ez egy rendes falu, nincs gond.
viszont én nem szívesen polgárõr-ködnék mésztelepen bicajjal éjszaka, nem tudom, Te hogy vagy ezzel :)
tegnap voltam egyik ismerõsömmel az ave tatabányától éjjel "járõrözni" a városban, megnéztük, hogy csúsznak-e az utak, kell-e sózni stb. 57 km-t gyûjtöttünk össze és nem mentünk ki a városból, azért kicsit necces lenne egy január-februári éjszakán bicajjal menni 60 km-t -10-ben :)

a másik kérdésedre meg a válasz alább, Montimi idézte is :)