Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Nem.Nekem ma jött meg egy november 29.-ei rendelés,úgyhogy no para.

idei elsõ 34 km megvan :-)

Atee, az gáz, ha kezd aggasztani a szemüvegem?

GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
idei elsõ 34 km megvan :-)

Atee, az gáz, ha kezd aggasztani a szemüvegem?
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

bu.zso

bu.zso

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Sziasztok,

Nagyon Köszönöm!!!

Hajrá,
Buzso

Tata az kerékpár barát város és a balaeset mentes közlekedésért projekt résztvevõje. Ezért az utjai rosszak és mindenféle hülye táblákkal bosszantják a bicósokat.A MOL kút és a pikantó között olyan tábla van aminek semmi értelme. Kerékpárosok részére célforgalom. Az égvilágon semmire sem jó és minden bicós arra megy. Õket sem érdekli meg a rendõröket sem. Hülyeség a köbön. Nem fölösleges gátakat kéne állítani a bicósoknak hanem minél több lehetõséget és jó utat.
A sózásról. Idén semmi sózást nem vettem észre. Ha lett volna akkor a bõr cipõmön hamar észre vettem volna , mert azon hamar látszik. Vagy a ruházaton. Volt hogy eláztam kicsit meg nagyon, de semmi.
Viszont óriási gratuláció Buzsónak !!!! A cyclocross futamokon elért szuper szerepléséért !!!

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Nem konkrétan az idei télre gondoltam,hanem csak úgy álltalánosságban.Ami a só nyomokat illeti a kerón,hát én azért észreveszem milyen nyomokat hagy.Ahogy wiloz is írta,nálam csak makulátlan cuccokat látni.Megbecsülöm amiért megdolgoztam,ezért is van egy úgynevezett melós bike-om(XT-XTR),ami mindig megy,de azért óvom azt is amennyire a szükség engedi.
GT-Atee

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts
Tata az kerékpár barát város és a balaeset mentes közlekedésért projekt résztvevõje. Ezért az utjai rosszak és mindenféle hülye táblákkal bosszantják a bicósokat.A MOL kút és a pikantó között olyan tábla van aminek semmi értelme. Kerékpárosok részére célforgalom. Az égvilágon semmire sem jó és minden bicós arra megy. Õket sem érdekli meg a rendõröket sem. Hülyeség a köbön. Nem fölösleges gátakat kéne állítani a bicósoknak hanem minél több lehetõséget és jó utat.
A sózásról. Idén semmi sózást nem vettem észre. Ha lett volna akkor a bõr cipõmön hamar észre vettem volna , mert azon hamar látszik. Vagy a ruházaton. Volt hogy eláztam kicsit meg nagyon, de semmi.
Viszont óriási gratuláció Buzsónak !!!! A cyclocross futamokon elért szuper szerepléséért !!!

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nálam pl a lakk alá bejutva gyönyörû márványos mintát alakít ki a 99 es LX hajtókaromon.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
semmi... a tárolóban, mikor lecsöpög a hólé, akkor kiül a linóleumra a só, semmi különös, fixi bírja még :)
nem lyukadt ki a váz a sótól, meg semmi drasztikus nem történt még...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Nektek a sózás milyen észrevehetö nyomot hagy a bike-on? Én nem veszek észre semmit. Én rendesen olajozom a láncot és a teleszkóp néha kap Brunox-ot. Tavasszal lemosom a vázról a téli koszt, ha még nem kopott le magától. Ez így megy évek óta és minden müködik.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
szent este is száraz volt, a közútkezelõ akkor is sózott.. :)
az, meg hogy már nem szabad sózni... a köztársaság úton sem szabad biciklizni, vagy hogy tatai példát hozzak tatán a mol kút és a pikantó között sem szabad bicajozni :-)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

A vas nem szó szerint értendõ,de ezt tudod te is.;)

Azért az látszik szemre,hogy mi van rajta az utolsó tekerés óta és mi 1éve vagy a bringa idõszámítása óta.

A tél-el nekem is a sózás a legnagyobb gondom,ilyenkor szigorúan csak a melós-al járok,azt is gyakrabban tisztítva-szervizelve.Ha nagy a nedvesség inkább ki se megyek csak amit muszály,bánja a faszom,hogy mennyi km-t lehetett volna menni,én annál jobban szeretem a gépeimet,mint amennyit formában szereznék dzsuvában.:D

szerencsére azért eddig igencsak száraz volt a tél na meg az út is (kivétel ma) így eddig egyszer láttam kicsit sózni a múltkori hóesésél mert akkor fagyott is. Azt elmúlt 1 nap alatt mint a mai is. Sózással meg visszafogják már magukat mert pénz az semmire meg az elõírások nem engedik úgy mint régen.Ha mázlink van akkor száraz biciklizhetõ lesz a tél nagy része.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
a témát illetõen inkább meg sem szólalok :P

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
A vas nem szó szerint értendõ,de ezt tudod te is.;)

Azért az látszik szemre,hogy mi van rajta az utolsó tekerés óta és mi 1éve vagy a bringa idõszámítása óta.

A tél-el nekem is a sózás a legnagyobb gondom,ilyenkor szigorúan csak a melós-al járok,azt is gyakrabban tisztítva-szervizelve.Ha nagy a nedvesség inkább ki se megyek csak amit muszály,bánja a faszom,hogy mennyi km-t lehetett volna menni,én annál jobban szeretem a gépeimet,mint amennyit formában szereznék dzsuvában.:D

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
A forgó morgó alkatrészek nálam is tiszták max a váz koszos így télen. Ez a téli só megeszik mindent, az eddig jól mûködõ hátsó váltóm is el kezdett rendetlenkedni, de leszedtem a lánckanalat és újra zsírozva a tengelyét hibátlan lett újra. :) Szeretem a Shimano t. :):)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Nálam alap a bringa és alkatrészek tisztasága.Sokmindent elárul a bringa tulajáról ahogy kinéz a vas.

vas ??? na az van a legkevesebb a mai bicókban :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 posts

Nálam alap a bringa és alkatrészek tisztasága.Sokmindent elárul a bringa tulajáról ahogy kinéz a vas.

Mocskot én se hagyok a bringán, csak kis "patinát" hogy lássák hogy használom. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nekem csak egy 50 es jött össze vasárnapra. :)
Remélem az idei alkatrész igényem kimerül egy 9 es sorban és 4 vagy 5 új láncban.
Nézegettem használt holmikat is, de ahogy látom az apróban hirdetõk nagy része hajlamos koszos alkatrészeket postára adni.
Lehet én vagyok finnyás, de ha eladok valamit akkor az legalább legyen tiszta és mûködõképes (9 se XT fékváltókart vettem amirõl az eladó azt állította hibátlan, ideért a hátsó váltóhoz tartozó kar jó ha tudott 5 fokozatot és még koszos is volt, tudom én is hogy csak ki kell mosni pl wd 40 vagy csavarlazítóval de akkor is........).
Atee amit tõled vettem az makulátlan. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Nekem csak 67 jött össze tegnapra, hiába kicsi a kerekem. :)
Mennyi cipõd van Imi. :)

ma is sikerült a 71 km.
próbálkozom eladni õket
igen nagy drágáság lesz idén ha már a boltok a jó magas eurón fogják fizetni az árut, valószínûleg az alkatrész árákba is be fog ez jönni

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,820 posts
Nekem csak 67 jött össze tegnapra, hiába kicsi a kerekem. :)
Mennyi cipõd van Imi. :)

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Kihasználtam én is a jó idõt. Simán kint voltam 2.5 órát :)

én is ennyit kerekeztem kb. 71 km lett
elég is volt