Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A GT-vel én is így vagyok,azon már én sem változtatok,fasza úgy ahogy van.
GT-Atee

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Persze, szó se róla. De nem vágyom más bike-ra és semmi nincs, amit cserélnék rajta.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Jó,majdnemmindenkinek.Azért biztos láttál te is olyat amire azt mondtad,ezt kipróbálnám.

Én pont azt írtam, hogy nekem nincs, ami kellene.

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

"ha 1 bicajom lehetne? olyan kéne, amit ha kikötök bárhol ott marad, akkor muszáj lenne lemondanom a csillivilli xt®-s bicajokról"

Nem olyan vészes ez Szilárd. Csak jó zár kell és még fontosabb, hogy jó helyen zárd le. Ma elfeljtettem a zár kulcsát és a Rocky-t 3 hajléktalanra bíztam a Tesconál 1000Ft ellenében. Azt hiszem nagyobb biztonságban még nem volt a bringám. Komolyan mondom.

Én is otthon hagytam ma a boltbajárós bicóról a zárat, bár az a bringa így ahogy most van a valaha volt legprofibb állapotában ér kb annyit mint a Magellanon a fékszett. :)

Ha sikerül boltolnom egy hátsó kereket haverral akkor összerakom faterom régi acélvázas bringáját. :) Olyan acélváz, amivel a faterom járt amikor a térde még mozgott (150kg terhelés), elõl bike+ zero felni, hátul rhyno lite xl, és minden cucc acél rajta. Meg persze megkapná a deore/avidfr5 fékszettet is. Atomtámadást is túlélne :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Én pont azt írtam, hogy nekem nincs, ami kellene.

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mindig,mindenkinek lesz egy olyan bicó ami kéne,akármilyened is legyen jelenleg.Ami nekem kellene az nemsokára elkészül.
GT-Atee

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sysspo! vigyázz jobban a Rocky-ra ez nem Németország ám, itt lábakél mindennek elég hamar :D
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"ha 1 bicajom lehetne? olyan kéne, amit ha kikötök bárhol ott marad, akkor muszáj lenne lemondanom a csillivilli xt®-s bicajokról"

Nem olyan vészes ez Szilárd. Csak jó zár kell és még fontosabb, hogy jó helyen zárd le. Ma elfeljtettem a zár kulcsát és a Rocky-t 3 hajléktalanra bíztam a Tesconál 1000Ft ellenében. Azt hiszem nagyobb biztonságban még nem volt a bringám. Komolyan mondom.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
a nyílt olajfürdõs marzocchi a 2000es évek elejébõl az elpusztíthatatlan, ha nincs megkarcolva a becsúszó és ott nem engedi el a levegõt.. :)
vagy a merevvilla.
ha 1 bicajom lehetne? olyan kéne, amit ha kikötök bárhol ott marad, akkor muszáj lenne lemondanom a csillivilli xt®-s bicajokról :)
szóval valószínûleg maradna a fixim az állományban :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Én úgy válaszolok, hogy csak egy bike lehetne. Én azt a Rocky-t választanám ma is, ami van és nem cserélném el semmivel. Egyszerüen nem létezik olyan mtb, amire lecserélném. Nekem ez a tökéletes bike. Van mellette még 2 merevfarú, amiket szintén szeretek de az más kategória.

Hát ha csak 1 bringa lehetne,akkor én is egy 130 körül mozgó össztelóst választanék, XT+Fox
De egy elpusztíthatatlan, olcsó cuccokból összerakott városi SS mtb akkor is kéne, mert én már a Magellant is sajnálom a bolt elõtt hagyni. :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Én úgy válaszolok, hogy csak egy bike lehetne. Én azt a Rocky-t választanám ma is, ami van és nem cserélném el semmivel. Egyszerüen nem létezik olyan mtb, amire lecserélném. Nekem ez a tökéletes bike. Van mellette még 2 merevfarú, amiket szintén szeretek de az más kategória.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

Outis topicban megy a "ki milyen bringákat képzelne el magának, ha a pénz nem számít" téma. Mivel ott mindenki 4-5 outit sorol fel különbözõ felhasználásokra, idõfutam, mezõnyverseny, meg mittomén mi van még, ezért gondoltam megkérdezem hogy nálatok mi a helyzet?
Én szeretnék
egy 150 körül mozgó össztelós gépet, Cube Fritzz vagy valami hasonló, XT felszereltséggel
egy merevfarú XC gépet, 100at mozgó Fox-szal. Ha már pénz nem számít akkor Soulcraft :)
Városba rohangálni egy sima merevfarú montit, brutális cuccokkal, súly nem számít, de elpusztíthatatlan legyen.
Egy átlagos outit, nem feltétlen a legjobb felszereltséggel, de gondtalanul mûködjön, nem versenyezni akarok.

csak a lottóhúzásig álmodozhatsz, utána meg felébredsz :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás
Outis topicban megy a "ki milyen bringákat képzelne el magának, ha a pénz nem számít" téma. Mivel ott mindenki 4-5 outit sorol fel különbözõ felhasználásokra, idõfutam, mezõnyverseny, meg mittomén mi van még, ezért gondoltam megkérdezem hogy nálatok mi a helyzet?
Én szeretnék
egy 150 körül mozgó össztelós gépet, Cube Fritzz vagy valami hasonló, XT felszereltséggel
egy merevfarú XC gépet, 100at mozgó Fox-szal. Ha már pénz nem számít akkor Soulcraft :)
Városba rohangálni egy sima merevfarú montit, brutális cuccokkal, súly nem számít, de elpusztíthatatlan legyen.
Egy átlagos outit, nem feltétlen a legjobb felszereltséggel, de gondtalanul mûködjön, nem versenyezni akarok.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Tekertem kicsit városon belül... hát helyenként rendesen csúszik de szerencsére nem volt perec.

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Szálak jönnek az én régimbõl is de annyi baj legyen. :)
Egyszer kaptam vele defektet de valamennyire kitömtem ágakkal és haza tekertem vele (Vértekozmáról erdõn keresztül) le se fordult a felnirõl. Kõkemény gumi. :):)

Van egy ehhez hasonló gumim, 1.5ös. Jó sok anyag van benne :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Szálak jönnek az én régimbõl is de annyi baj legyen. :)
Egyszer kaptam vele defektet de valamennyire kitömtem ágakkal és haza tekertem vele (Vértekozmáról erdõn keresztül) le se fordult a felnirõl. Kõkemény gumi. :):)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
b-semmel az volt a baj, hogy kirepedt oldalt az elsõ keréken.
hátul nem.
anyukám a hátsót máig használja hátul, hibátlanul :)

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Néha tud jó áron dolgokat.
Egy 12-25 sort vettem most nála a szezonra. Remélem lesz olyan jó mint a 11-25 . :)

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Utoljára tavaly tavasszal vettem egy párat a Levinél.
Talán 3 vagy 4000 Ft volt darabja, és elméletileg nem b kategóriás. :)
A Caprinen viszont b kategóriás van és még bírja.

Atee a héten nem tudtam menni felétek, de hétfõn már eljutok hozzátok. Elnézést a csúszásért.

Én is kaptam havertól egy b-set, de nagyon masszívnak néz ki, majd veszek hozzá egy belsõt aztán felpróbálom, hogy üt-e, de ha jó akkor lehet vennék még egyet.
Szóval Levi. Jó akkor majd hozzá fordulok. Jelenleg pl ebike-on 5000 forint az A-s. Remélem Levi tudja olcsóbban.

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Utoljára tavaly tavasszal vettem egy párat a Levinél.
Talán 3 vagy 4000 Ft volt darabja, és elméletileg nem b kategóriás. :)
A Caprinen viszont b kategóriás van és még bírja.

Atee a héten nem tudtam menni felétek, de hétfõn már eljutok hozzátok. Elnézést a csúszásért.