Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Atee van egy kerékszettem amiben kicserélném a küllõanyákat szépen egyesével. Utána vállalsz centirozást? :)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
"Egyébként a tornász gyõzelmét is furcsának tartom. Periférikus sport.Messze nem olyan népszerû mint a vizilabda, kézi, kajak-kenu."

A torna periférikus sport? Ezt nem gondolod komolyan! Egy torna EB/VB nézettsége összességében Ny.európában 400-500 milliós nagyságrendü és rengeteg tagországa van a nemzetközi szövetségnek.A vizilabda inkább egy olyan sportág, ahol nem nagy a konkurencia, viszont erös. A tornász gyözelme objektív alapon teljesen megérdemelt.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás

jövõ héten már plusz fokok lesznek napközben.. 2-3-as csúcsokat ígérnek :)

lesz is nagy locs-pocs és sár egy darabig, tegnap mentem este 4 kört a tó körül de ma túl hideg van.
Majd holnap és holnapután nappal.
aki szavazott az év sportolója honlapon a Brrigire és a Petire annak köszönöm , de sajnálattal kell közölnöm hogy az eredményt elcsalták. A két utolsó nap arra volt jó a szervezõknek, hogy az általuk támogatott sportolókat itt is suttyomban meegtámogassák.Félix promotions által szervezett szavazáson "véletlenül" az általuk szponzorált versenyzõ nyert.A haveri kör sportolóit juttatták nyerõ helyzetbe.
Egyébként a tornász gyõzelmét is furcsának tartom. Periférikus sport.Messze nem olyan népszerû mint a vizilabda, kézi, kajak-kenu. Jövõre messze elkerülöm ezt az elõre lerendezett szavazási bohózatot.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
jövõ héten már plusz fokok lesznek napközben.. 2-3-as csúcsokat ígérnek :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
A jóidõ az már hiányzik nagyon,de eljön az majd.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Jól néz ki a bringa.
Még a jó idõ hiányzik hozzá. :)

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Már fékezni lehet vele:Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Na-ná,hogy tekerünk.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Ok Ok. :)
Már lehet nyomják az Orbán fejes pénzeket. :):)
Hogy bírjátok a hideget? Tekertek?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Wiloz,2db Mátyás-os lesz,de nehogy Orbán feje legyen rajta,azt még egyenlõre nem fogadják el sehol.
GT-Atee

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Holnap megírom.

Úgy néz ki jó lesz a villa Atee.
1 kilóval könnyebb mint a semmit nem mozgó teló, és nem kotyog. :)
Kb árat tudsz mondani pl priviben?

GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Úgy néz ki jó lesz a villa Atee.
1 kilóval könnyebb mint a semmit nem mozgó teló, és nem kotyog. :)
Kb árat tudsz mondani pl priviben?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Dura Ace?Nem vagyok én miliárdos,jó lesz nekem a 6700-as Ultegra is.
GT-Atee

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Szeretek én is szerelni, de csak otthon a garázsban nem az út mellett. :)
Milyen fék kerül rá? Dura ace?

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Országútira nekem is már csak a hátsófék hiányzik,már útan van a náciktól,azt befejezem az építést.
GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Mi a helyzet a tárcsafék rögzítéssel?

Vizsgák alatt nem foglalkoztam vele, de vettem alu darabot, leadtam haveromhoz gépmûhelyben, hogy a nyers darabot munkálják ki a fûrészelt tömbbõl, aztán ha kész lesz akkor kicsit fûrészelek még rajta én is, meg kap két M6os menetes furatot és kész. Csak ugye ingyen csinálják így nincs határidõ a gépmunkára :)

A minden bringa alatt amúgy a Magellanra nem gondoltam éppen. :)
Csak tesó bringáján is végre rendes deore v-fék van fr5 karokkal, az én boltbajárósom is egyel korábbi évjáratú deore van, fr5-tel meg egy sd7-tel. A Puch-on is jól fog a fék, miután december 31én a felvonulás után itthon beállítottam :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás
Mi a helyzet a tárcsafék rögzítéssel?

ÉN imádok szerelgetni, Ma is kimentem fékpofát cserélni két bringa között. Mondjuk nem mindegy, hogy régi csapos V-fékkel szopatom magam, vagy 2 perc alatt beállítok egy deore-vféket. :) sok év szopás után végre eljutottam oda, hogy minden bringán fog a fék... Úgy ahogy kell. :)

GT-Atee

Vidra581

Vidra581

törzsvendég

• fórumtag
  • 977 hozzászólás

Mindig egy jól mûködõ bringát szerettem volna, talán most már van egy. :)

ÉN imádok szerelgetni, Ma is kimentem fékpofát cserélni két bringa között. Mondjuk nem mindegy, hogy régi csapos V-fékkel szopatom magam, vagy 2 perc alatt beállítok egy deore-vféket. :) sok év szopás után végre eljutottam oda, hogy minden bringán fog a fék... Úgy ahogy kell. :)
Tekerj egyet és feltárul elõtted a világ! :D
http://www.sports-tr...gmetjdai9sa4li9

wiloz

wiloz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.820 hozzászólás
Mindig egy jól mûködõ bringát szerettem volna, talán most már van egy. :)
Igazából egy tartós jó karbon vázat kipróbálnék, vagy egy könnyû össztelóst ami felfelé kimozogja az úthibákat de nem pogózik. :)
Több idõm akkor se lenne bármilyen álombringán tekerhetnék.

Így legalább a végsõkig kihasználtad a felnidet.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
utolért a technika ördöge. Mivel hózott így montizás a tatai tó körül. A 4. körben elszállt a hátsó kerekem. Egy 10 centis hosszban szétnyílt a felnim. Hirtelen leblokkolt a kerék. Csodálkoztam is hogy miért. A hátsó féket nem mancsoltam épp így igen meglepõdtem a dolgon. Még jó hogy volt nálam mini szerszám így a féket ki tudtam lazítani .Érdekes hogy defektet nem kaptam csak késõbb hazafelé. Mivel úgy is kerékcsere és külsõcsere lesz így tekertem egy darabig leamortizálódva. úgy hogy hétfõn mehetek a narancsbike-ba és a hétvége marad a szobában tekergetni .