Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

... de tiszta gány leszek ez alatt és annyira nem sürgõs.

KEZDÕ BRINGÁS!Júújújújújújújúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjjj! :D

Majd magyarázd meg a biciklidnek,mikor meghálálja egy elsõ-hátsó defekttel! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Nekem is ez a véleményem. Jó ha mindent meg tudsz szerelni, mert ha pl az erdõben van valamilyen próblémád és nem értesz hozzá akkor ha nagy a baj akkor csak a tolás marad ami nem kellemes dolog, fõleg ha sokat kell. És egy csomó pénzt is megspórolsz, bár nem pontosan tudom mennyi most egy szerelés, mert én a kerék fûzésen kívül nem nagyon szoktam szerelõhöz vinni a bringát. De én is ritkán szerelem. A lánc kenésén kívül nem nagyon csinálok vele semmit. Pl. az elsõ agyamhoz 5 éve nem nyúltam. Lehet hogy rosszul teszem?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Van vmi könyv vagy leírás, ami alapján szét lehet szedni a gépet és megkenni=>majd késõbb ezalapján meg is tanulnám, mert egy jóbarátomnak 5rongy volt és mondjuk ne csináljam ezt meg 2 havonta, hanem 3-4 havonta, akkor is húzós nekem, aki mondjuk havi 2szer tud melózni.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
ha megyek le majd egyszer tekerni hozzátok akkor úgyis a mezembe megyek és akkor megtudod sasolni,hogy mégis milyen élõben a dolog. Nekem xl-es van úgyhogy azt fel is próbálhatod majd.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
pedig érdemes megtanulni,mert ha rendszeresen használod akkor érdemes 2 havonta átpucolni az egészet és mindent bezsirozni amit kell.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Tul képpen csak a villát, meg a mozgó alkatrészeket akarom megzsíroztatni és a váltógörgõm kotyog. Más nincs, mûködik meg minden, csak olvastam egy újságban h. évente 1szer el kell vinni karbantartásra, ezért megteszem, mert én csak használom a brinyóm, de karbantartani nem tudom, csak esetleg 1 defektszerelés vagy lánckenés megy.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
ez jó. megint mindenki megy nyaralni a télbe, csak mi maradunk itthon Mxpro

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Igazad van, ilyen saras, vizes idõben tényleg nem túl kellemes bringázni, fõleg ha utána még sárosan kéne haza gyalogolnod, buszoznod.
Mi baja van a gépednek hogy le kell vinni karbantartani?

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Igen, de a neuzerbe járok, ahova 10 perc alatt leérek, de tiszta gány leszek ez alatt és annyira nem sürgõs. Mert ugye még csak január van.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Üdv. újra itthon!
De jó nektek hogy mentek sielni.
Fél centi hó miatt nem viszed a bringát a boltba?
Ami már el is olvadt.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ha megbetegednél, jelezd nekem, elmegyek helyetted! :)
A buszunkban lerobban a fûtés, mint 2éve. és má' megint esett a hó, nem tudom elvinni a gépet karbantartatni. :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Üdvözlünk újra itthon!

Én februárban megyek majd sielni,már érzem milyen frankó lesz az egész napi sielés után 10-15km futás.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Itthon vaok!!!!!!!!!!!!!! Túléltem a sítábort, egészséges vok, holnap viszem a brinyómat ilyen éves karbantartásra! Mit is írhatnék még????????
Jah istenkirály volt a sítábor, a rekordom léccel 12perc=5000párszáz méter.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Nem rémlik, hogy valakit is láttam volna a suliban gipsszel a lábán rohangálni.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Én benne vagyok. Schnellthomas mi lehet hogy minden nap látjuk egymást a suliban csak nem tudunk róla.:)

Hát figy,ha ellátogatsz a portáomra találsz képet rólam bõven.amúgy talán ha ismerõs hogy szeptember végétõl október közepéig gipszelve voltam.akkor én az a srác vagyok.Bal lábam volt begipszelve kék színben.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Én egyenlõre tbányán akkor vagyok megtalálható mikor megyek ic-vel sopron városába. Egyenlõre sajna nincsen tervben, de ha találunk rá okot akkor szó lehet róla! Majd megyünk a Máv szerelvényeivel.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Én benne vagyok. Schnellthomas mi lehet hogy minden nap látjuk egymást a suliban csak nem tudunk róla.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Üdvözölve légy Bringás Békakirályfi! :D

Nem baj sem a rövid,sem a hosszú --- Ez elég királyra sikerült!
Jó velem is elõfordul néha.

Más :

Lassan talizhatnánk szerintem.Sun, mennyi az esélye, hogy a közeljövõben Tatbányára tévedsz?

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Az az egészséges mikor az embernek van mondanivalója és nem zárja magába. Ha sokat akar mondani akkor sokat mond,de ha nincs akkor mégis azért hozzászól valamicskét!
Nem baj sem a rövid,sem a hosszú

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
A hosszú üzenet azért baj mert sokáig kell olvasni. Általában én se szoktam egyszere sokat írni, de most valahogy megjött a kedvem az íráshoz, és ezért lett ilyen hosszú.:)