Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Én is láttam egy montis srácot a héten Dózsakertben. Max fél méterre lehetett a busztól és megvárta amíg beáll a megállóba. Kelly's-sel volt. Nem te voltál Szilárd?:)

Mezben volt?????? Meg reba telóval???????????? Mert azok mi voltunk, volt mellettünk egy srác egy merida oútival, de én arról a buszról leszakadtam.. :)
Az 5ös mögött nem mentem még.....

Jah nem sok kelly's van a városban, össz-vissz olyan 6-7 lehet, többrõl nem tudok. JAh és sötét kék macinaciban Jáko cipõben és fekete dekatlonos pulcsiban szoktam menni, jah és longus rövid kesztyûben, szal tessék figyeln :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Na én voltam szombaton kicsit edzegetni ... elmentem síkvölgyfelé majd környebánya felé majd onnan nem mesze be a vértesbe az aszfaltos erdei útra ... szarvaskút majd mátyáskút majd így tovább ... a végén a birkacsárda fölött jöttem ki az 1es úton és onnan haza ...

Egészen a szarvaskútig még a nap is sütött és le is kellett vetkõznöm kicsit mert melegem volt :)

aztán 20 perccel késöbb meg felöltözni mert majd megfagytam, mert a napocska elment ...

az út többnyire tekerhetõ volt (eltekintve a vizes latyakos részektöl ami az út 70%át tette ki)

félúton már az esõ is elkezdett esni, szóval változatos volt azegész ...

ez nekem 41km volt és majdnem 3 órát vett igénybe ... fénykoromban ugyanezt a kört 1:36 alatt tekertem végig ... igaz hogy jóidõben :D
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Egyszer az ötössel utaztam leghátul és láttam egy srácot montival, aki követte a buszt Sárberkig. Full a szélárnyékában ment a busznak, ...

Csak egyedül volt a srác. Igaz a bicóját nem láttam, de mxpro leírása illik rá.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Én is láttam egy montis srácot a héten Dózsakertben. Max fél méterre lehetett a busztól és megvárta amíg beáll a megállóba. Kelly's-sel volt. Nem te voltál Szilárd?:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
MIkor láttad a montis srácot Sárberekben? És ketten voltak???? Amúgy én nem megyek olyan közel a buszhoz, max 1 1,5 méterre megyek oda....

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Sunset nem akarlak elkeseríteni, de nézd meg a met.hu-t. Ott egész jövõ hétre havat ígérnek egészen vasárnapig. De csak azért mert addig szól az elõrejelzés. Erõsen gondolkodom azon, hogy a 18-i túrát egy héttel el kéne halasztani. Vagy szóljatok, ha valakinek van valami ötlete ezzel kapcsolatban.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Kezd elmenni még az életkedvem is mindetõl ha kinézek az ablakon. Masszívan szakad a hó és szerintem már vagy 4cm-nyi biztos esett. Jöhetne már az a tetves tavasz!!!:(

Tekerhetnékem van, de nagyon.........
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Szia LanceHid!
Milyen edzésre gondoltál? Országutival? Akkor én se lennék jó edzõpartner, mert nem hiszem, hogy tudnám veled tartani a lépést. Igaz nekem Tokodaltáróra kimenni meg vissza felér egy edzéssel.:)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
LanceHid!
Nekem lenne kedvem, de nem hiszem, hogy az neked edzés lenne, mert elég pilincke vagyok.:ona: :paker: :o

LanceHid

LanceHid

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!

Én tokodaltárói vagyok (Esztergomtól 13,3 kmre). Nincs kedve valakinek velem eddzeni???
Hunor

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Tudod milyen formában értettem a dolgot! Nem sértõdtél meg ugye?
:(

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör
Én nem vagyok rangidõs ... csak egy szimpla montis arc :)

Üdvözöllek a többiek nevében is kicsiny topicunkban!!!

Ahogy elnézem Ano társunk után én vagyok itt a rangidõs ezért enged meg nekem, hogy téged is meginvitáljalak a Márc.18.án tartandó ismerkedõs tekerésünkre Törökbálintra. Minden infót tõlem illetve kedves topicos társaimtól megfogsz kapni. Legtöbb infót Szili( általad Szláj) a Tbálinti topicból hotmeet illetve én tudom majd megmondani.
De amint valami biztos kiderül jelezzük mindenkinek.
:bell: :clap:

Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Köszönöm a meghívót! Még meggondolom. Montis találkozó lesz? Mert ha igen asszem nem megyek, mert márc 16. vagy 17.-én veszek új vázat az országútimhoz, és beindul a vezérhangya, muszály lesz a hétvégén azt nyúznom.:-)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Üdvözöllek a többiek nevében is kicsiny topicunkban!!!

Ahogy elnézem Ano társunk után én vagyok itt a rangidõs ezért enged meg nekem, hogy téged is meginvitáljalak a Márc.18.án tartandó ismerkedõs tekerésünkre Törökbálintra. Minden infót tõlem illetve kedves topicos társaimtól megfogsz kapni. Legtöbb infót Szili( általad Szláj) a Tbálinti topicból hotmeet illetve én tudom majd megmondani.
De amint valami biztos kiderül jelezzük mindenkinek.
:bell: :clap:

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

...talán egyszer majd jössz velem szemben egy busz mögött (mint én szoktam) :)

Én nem szoktam busz mögött tekerni... csak elõtte. Jajj fogjátok a plafont mert leszakad:-D
Egyszer az ötössel utaztam leghátul és láttam egy srácot montival, aki követte a buszt Sárberkig. Full a szélárnyékában ment a busznak, szerintem néha csak 1-2 cm volt a busz meg a kereke között. Azon gondolkodtam, ha a busz hirtelen fékezik, de nagyot fogok röhögni... Miért kell ilyeneket csinálni?
Lehet egy indészkrét kérdésem?
Szláj nem te voltál az véletlenül?:-)))

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás

Szia Szláj!
Iwiw után itt is összefutunk! Ez a fórum egy fokkal jobban pörög mint az iwiw-es Kerékpárosok hol vagytok!
üdv.: Anett

Valóban, itt vmivel nagyobb azz érdeklõdés a sport iránt :)
talán egyszer majd jössz velem szemben egy busz mögött (mint én szoktam) és egyszer nem csak online módon találkozunk.... sõt láttam Te is bárdosos voltál, én az vagyok.. :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Pont azért ilyen nagy a csend, mert esett a hó meg hideg volt, de még mindig áll, csak lehet, hogy egy tervezett részt ki kell majd hagynunk, mert ott agyagos a talaj és az addig nem fog megszáradni(elsülyedni meg ugye nem akarunk).

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás
Jó látni, hogy szaporodik a topikba írogatók száma.
Csak így tovább!
A 18-i túráról tudtok valamit? Nagyon nagy a csend néhány napja. Miért van ez?
Miért esett a hó?:scared:Március van, ilyenkor a napnak kéne sütnie, és a hõmérõnek túl kéne lendülnie a nullán.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
Szia Szláj!
Iwiw után itt is összefutunk! Ez a fórum egy fokkal jobban pörög mint az iwiw-es Kerékpárosok hol vagytok!
üdv.: Anett

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sunset!!!!
Életemben eddig 4szer voltam sítáborban, de nem volt semmi gond, meg csak akkor leszek állat, ha a busz elémkerül vmilyen úton módon :)
A -10 fok meg kellemetlen, fel kell öltözni és napszemüveg a fejre és go tekerni :D