Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Annyi helyismeretem azért nekem is van, hogy tudjam melyik a Gorba. De annyival biztos nem mentél rajta mint én.:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Én mentem már nagytányérral hegyre(Gorba).Gyengébbek kedvéért(mx-ért) a Gorba Tata után van tarján felé.Az a hegy a Gorba! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts

Mx! akkor fûzzél bele bowdent, vagy fûzess, 750ft ott ahol én csináltatom....

Fûznék bele bowdent, ha lenne, de nincs. Holnap meglátogatom Levi bácsit és veszek nála. Kikérem magamnek én szeretem Grolscht, csak azért nem tudtam marasztalni mert már nem voltam itt amikor õ lelépett.:love1: :D
A nagytányér kónuszt Scnellthomas majd utánad megcsinálom. Az még Armstrongnak se menne.:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts

Ifibiker milyen gépen nyomulsz? Esteleg lehet láttunk már!>>fekete,kék színû MAtrix vázas Sora szettes géppel!elég lesz??:)

Asszem egyszer már láttalak, vagy 2szer. Utoljára néhány baráõtommal és egyik oszttársam anyukájával lépcsõztünk zenesulinál, asszem Te jöttél oda...
persze erre biztos ne memléxel, én is csak homályosan......

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Ifjúgyermekünk,utak Hõscincére.Az idézet innen használatával idézni tudsz!Benne van a nevében! :)
Azt a szöveget amelyiket idézni szeretnéd,a szöveghez tartozó idézet innen-t használhatod! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Tomas,örülnék is neki ha 1.5 millás trekem lenne,szerintem le se szállnék róla!!:D

Köszi az üdvözléseset!!!

Ifibiker

Ifibiker

vendég

• fórumtag
  • 58 posts
Ifibiker milyen gépen nyomulsz? Esteleg lehet láttunk már!>>fekete,kék színû MAtrix vázas Sora szettes géppel!elég lesz??:)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
rátok hogyan hat a Grolsch-kór?én néha kihagyok pár betût a napokban.Ti mit vettetek észre magatokon?Eddig tökéletesen tudtam gépelni,gyorsan és pontosan,és SOKAT(Mx kedvence)!De mióta elkaptam Anettõl már nem olyan mint a régi kezem. :D Komolyan!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Mx...látod?é tegnap megmondtam,hogy esélytelen vagy.Még meg se próbáltad megakadályozni,hogy golsch elhagyja a fórumot!Te nem is szereted Grolsch-t!ÁRULÓ! :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Mx! akkor fûzzél bele bowdent, vagy fûzess, 750ft ott ahol én csináltatom....

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Asszem kezdem érteni. Csak az a baj, hogy az elsõ váltónak van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy ha nincs benne bowden, akkor leugrik a legalsó fogaskerékre. Tehát a nagytányér ugrott. A két kistányér meg nem hiszem hogy jót tenne bárminek is.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Nagytányért tudod mi?Az a legnagyobb tányér a hajtómûvön!Hajtómû=pedál(alkalmankénti bringaszerelõi állásomból tapasztaltam hogy az emberek 80% ha jön és azt mondja hogy leesett a pedál akkor a hajtókar esett le valójában)

A kónusz a fogaskeréksoron(a hátsó keréken levõ fogaskerekek) a legkisebb fogaskerék.
Remélem érted már,ha nem akkor a választ 10percen bellül olvashatod ebben az üzenetben módosítás alatt.vagy kérdezd Grolsch-t mert õ is országutis.Remélem ismeri is a mondást,mint minden igazi országutis! :D

Módosításocskám : Hát mivel alkalmanként bringaszerelõ vagyok,így azt tudom tanácsolni hogy kézzel feszítsd fel a nagytányérig a váltótestet és az intervallum csavarját ami az alsó állásért felel csavard be addig amíg el nem ér arra a pontra hogy ha elengeded a kezeddel a váltót akkor ottmarad a nagytányér vonalában! Nem menekülsz,mindenre van megoldás!

Szóval "nagytányér-kónusz,kizárólagosan 12%-nál meredekebb és 1km-nél hosszabb emelkedõn,CSUKOTT SZÁJJAl!" :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Meg sörözöl!Mert a feladat az feladat!Ugye?

igen feladat! Gazdász feladat :polej: :sloneczni
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Akkor ezennel elnézést kérek minden olyan embertõl a topikon belül aki a szerénység legkisebb jelét se mutatja. Különösen a guruló sündisznóktól.:)
Schnellthomas elmagyaráznád ezt a kónusz-nagytányér izét. Nem akarok tudatlan maradni.:D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Meg sörözöl!Mert a feladat az feladat!Ugye?Szóval Kosovó?priviben?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Szerény emberek topikja.:D

Szerény? Én nem vagyok szerény! Én sündisznó vagyok és néha gurulok!
kimaradt a kikérem magamnak :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
MX...nagyon bölcs vagy!Te vagy ma a vezetõnk!Éljen!

Hipp Hipp Hurrá!Hipp Hipp Hurrá!Hipp Hipp Hurrá!Hipp Hipp Hurrá!

Miért probléma ha nincs elsõ váltód?Országutis mondás a nagyobbak között(pl én :D )
"nagytányér-kónusz fiam!" remélem tudod és ismered mindkettõt!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Szerény emberek topikja.:D
De lehet akár szerény létszámú topik is. Azt hogy szerény hozzászólású topik én itt nem merném leírni.
Lehet, hogy ezért megkapom a magamét, de én most azért örülök a hónak mert ha sütne a nap akkor se tudnék menni tekerni, ugyanis nincs elsõ váltóm.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Jelentem: a globális felmelegedés késik!
úgyhogy schnell vedd csak fel a pólódat! :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szerény?Szerény létszámú vagy szerény hozzászólású topic?

Õõõ..tegnap mennyit is?124 hozzászólást írtunk?Jól számoltam?Khhm... :D