Gratula a 4. helyhez. Ha megfelelõek a körülmények akkor elképzelhetõ a közel 40-es átlag, rövid távon mindenképp szerintem.
Schnellthomas te meg gyógyulj meg.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 20. - 14:01
Posted 2006. March 20. - 13:15
Sziasztok megint!
Csak 4. lettem,de ahogy elnézem lenne egy kérdésem...szerintetek egy 14-15 éves gyerek tud menni önerõbõl 39,78-as átlagot????:S nekem ez furcsa,de csodák lehetnek...
Csak 4. lettem,de ahogy elnézem lenne egy kérdésem...szerintetek egy 14-15 éves gyerek tud menni önerõbõl 39,78-as átlagot????:S nekem ez furcsa,de csodák lehetnek...
Posted 2006. March 20. - 12:47
Sziasztok!!
Képzeljétek,a vasánapi versenyen nem tudom még,hogy hányadik lettem,de 36.2km/h-s átlagot mentem!!!
Majd megírom,hogy hányadik helyet értem el...!
Képzeljétek,a vasánapi versenyen nem tudom még,hogy hányadik lettem,de 36.2km/h-s átlagot mentem!!!
Majd megírom,hogy hányadik helyet értem el...!
Posted 2006. March 20. - 11:50
sziasztok!
Írok,mert a hangom az elment valamerre.a lázam már lassan megy lefelé.széthánytam magam a napokban úgyhogy energiám -9999999999999% alatt van.A gyógyszerek semmit se érnek.mindig levitték egy picit,de aztán fel is ment a 40közelébe.szombaton már szóltam délután apunak,hogy most hívja ki az ügyeletes dokit és adjon egy injekciót,olyat mint amit 2004ben is kaptam,mert az órák alatt levitta a lázam.a telefonba azt mondta a doki az apámnak hogy legyünk türelemmel.Errõl ennyit.minek fizetem a TB-t ha nem kapok ellátmányt?Na megyek,mert még nem tudok sokat ülni ezen a sámlin a gép elött.
Sziasztok hátam mögött köpködõk!
Írok,mert a hangom az elment valamerre.a lázam már lassan megy lefelé.széthánytam magam a napokban úgyhogy energiám -9999999999999% alatt van.A gyógyszerek semmit se érnek.mindig levitték egy picit,de aztán fel is ment a 40közelébe.szombaton már szóltam délután apunak,hogy most hívja ki az ügyeletes dokit és adjon egy injekciót,olyat mint amit 2004ben is kaptam,mert az órák alatt levitta a lázam.a telefonba azt mondta a doki az apámnak hogy legyünk türelemmel.Errõl ennyit.minek fizetem a TB-t ha nem kapok ellátmányt?Na megyek,mert még nem tudok sokat ülni ezen a sámlin a gép elött.
Sziasztok hátam mögött köpködõk!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 19. - 20:02
Ha nagyon muszály akkor megyek én közúton is. De azért egy dagonyának nincs párja, vald be Szilárd.
Az lehet, h. ettõl 1 kicsit beállt a villám, remélem nem kel elvinni kipucoltatni...
Amúgy a buszozásnak sincs párja a maga nemében!!!!! , meg ennek sem.
Posted 2006. March 19. - 19:59
Ha nagyon muszály akkor megyek én közúton is. De azért egy dagonyának nincs párja, vald be Szilárd.
Posted 2006. March 19. - 19:55
Ha akarod én döngetek Veled egyet vmerre közúton is, másnap Mxszel dagonya, persze Mxet sem kihagyva a közutazásból!!
Posted 2006. March 19. - 19:52
Tatabányán laknak a szüleim és sokat vagyok még ott. Szárligeten lakom a barimmal, de inkább csak esténként vagyok ott.(második otthon) És igen Keszthelyen tanulok. De nem sokáig... meg vannak számlálva a napjaim. Júniusban örökre otthagyom õket hehehe! :cheers:
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 19. - 19:49
Grolsch
Te Tatabányán laksz és Keszthelyen tanulsz, vagy fordítva?
Te Tatabányán laksz és Keszthelyen tanulsz, vagy fordítva?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2006. March 19. - 19:44
Na helló mindenkinek!
Örülök, hogy fogytak a kilóméterek! És jelentem részemrõl is megtörtént, de egy Kelly's-es srácot sem láttam a városban:(
Viszont láttam egy BVSC-s srácot Szárligeten aki nem köszönt:mad:
Benne vagyok a jövõ heti összeröffenésben, de elõre szólok...szerintem nem szerencsés a városban tekerni. Ma is egyfolytában pirosat kaptam. Egyiket a másik után. brrr!
Ja és a dagonyában nem vagyok benne! Ezért utálom a montizást ...mindig csak a sár! Megyek lefele egy dobocskáról és megszûnik a kerekem forogni. Akkor össze-vissza bénázok. Többet vagyok talpon mint a nyeregben...
Örülök, hogy fogytak a kilóméterek! És jelentem részemrõl is megtörtént, de egy Kelly's-es srácot sem láttam a városban:(
Viszont láttam egy BVSC-s srácot Szárligeten aki nem köszönt:mad:
Benne vagyok a jövõ heti összeröffenésben, de elõre szólok...szerintem nem szerencsés a városban tekerni. Ma is egyfolytában pirosat kaptam. Egyiket a másik után. brrr!
Ja és a dagonyában nem vagyok benne! Ezért utálom a montizást ...mindig csak a sár! Megyek lefele egy dobocskáról és megszûnik a kerekem forogni. Akkor össze-vissza bénázok. Többet vagyok talpon mint a nyeregben...
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 19. - 19:43
Posted 2006. March 19. - 19:34
Nem rossz ötlet. Kíváncsi lennék mit szólna hozzá. Szerintem szereznénk nála néhány rossz pontot. Fõleg ha tudná, hogyan néztünk ki.
Én élethûen le tudom írni magam!!!!
Akkor megteszem, mert ilyen buzgó vagyok!
Képzelj el egy embert, aki szakadó esõben megy maraton versenyre. NA képzeld el Õt a verseny végén és a bringáját is....
Nah ezt a képed szorozd meg 10zel és olyanok voltunk mi...
Posted 2006. March 19. - 19:26
Nem rossz ötlet. Kíváncsi lennék mit szólna hozzá. Szerintem szereznénk nála néhány rossz pontot. Fõleg ha tudná, hogyan néztünk ki.
Posted 2006. March 19. - 19:18
Visszük Grolscht is, biztos tetszene neki!!!!!!!!!!!!!
Ifibiker!
Hogy ment az idõfutam????
Ifibiker!
Hogy ment az idõfutam????
Posted 2006. March 19. - 19:08
Posted 2006. March 19. - 18:48
De jó volt ma tekerni!!!! Sõt már a brinyóm is tiszta, meg én is!!!!!
Jövõ héten is(, ha nem osztálykirándulok)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jövõ héten is(, ha nem osztálykirándulok)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Posted 2006. March 19. - 17:18
Na most eszt én annyira nem értem. Nálunk "max" kivágnak, ha második tárgyfelvétel után se bírsz levizsgázni.
Posted 2006. March 19. - 16:46
És miért tiltottak el 2 évre?
Matek miatt..........
Nem ment úgy,mint ahogy szerették volna
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love: