Grolsch ha most te póbálsz meg lelépni szó nélkül akkor én leszek morci!
Istenem!!!!!!!!!Olyan szép álmom lesz, hogy már alig várom!BESZÉLTEM GROLSCH-sal!Egyszerûen imádom a hangját!vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
:love1:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Started by
schnellthomas
, 2005. April 13. 10:50
Posted 2006. March 20. - 22:14
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 20. - 22:14
Na csak jól emlékeztem, legalább az emlékezetem nem csalt meg
Szal ScnellT át leszel neveleve montizásra
Szal ScnellT át leszel neveleve montizásra
Posted 2006. March 20. - 21:58
jaja,van egy merevvillás montim,csak még sose avattam fel.sokat töprengtem,hogy merev villa vagy teló,aztán gondoltam a teló drága így nagyobb az esélye hogy ellopnák ha valahova letenném 1 percre.illetve a merev villába nem veszik el a sok energia esetleges kiállva tekeréskor.meg a merev villa könnyebb is,így egy könnyû bringával méginkább lehet szakítani a városban,esetleges padkákra is könyebb felugratni.
Szlájka,nem menekülök én semmilyen sportevékenység elõl!Bármi ami magas pulzussal,vagy ép az ellentétjéval,a végtelenül alacsony pulzussal kapcsolatos az mind jöhet,csak ne a sulipadba kelljen rohadni!
Szlájka,nem menekülök én semmilyen sportevékenység elõl!Bármi ami magas pulzussal,vagy ép az ellentétjéval,a végtelenül alacsony pulzussal kapcsolatos az mind jöhet,csak ne a sulipadba kelljen rohadni!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Posted 2006. March 20. - 21:31
Okay! Menjünk Vértest nyúzni.... bár én a Gerecsét jobban ismerem és jobban is csipom. De hát a Vértest is meg kell ismerni egyszer.
Aztán semmi durvulás mert én kislány vagyok!
Aztán semmi durvulás mert én kislány vagyok!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Posted 2006. March 20. - 20:24
Grolschnak van montija, és már mindenki elfelejtette, de még amikor csak 3an írogattunk Mxel és Schnellel, akkor írta h. van egy merevvillás montija és még írta is, h. nem kell neki teló... asszem jól emléxem és akkor Õ sem tudja magát kihúzni a Vérteses tekerés alól
Posted 2006. March 20. - 20:21
Egy vértes tekeréshez mit szólnátok? Unokahugimtól kaptam eg Vértes térképet és tök jó útvonalakat találtam benne. Majd mint nagy Vértes ismerõsök a véleményeteket szeretném kikérni. Az útvonalat összeirom és feldobom majd!
Ha van valakinek esetleg olyan ötlete,amin Schnell és Grolsch is részt tud venni ou-val az szóljon.
Nekem ami van útvonalam, az szerintem 85%-ban terep.
Ha van valakinek esetleg olyan ötlete,amin Schnell és Grolsch is részt tud venni ou-val az szóljon.
Nekem ami van útvonalam, az szerintem 85%-ban terep.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2006. March 20. - 20:08
SchnellT!!!!
Még csak Mxet ösmerem személyesen, de ezen még lehet változatni!!
Ano mekkora sárban mentéll ma???
Jah jelentem a szombati osztélykirándulás át lett étve április 1re, ami jó is meg rossz is
Így tudok tekerni hétvégén, de a törökbálinti tekerésrõl sajna lemaardok
Még csak Mxet ösmerem személyesen, de ezen még lehet változatni!!
Ano mekkora sárban mentéll ma???
Jah jelentem a szombati osztélykirándulás át lett étve április 1re, ami jó is meg rossz is
Így tudok tekerni hétvégén, de a törökbálinti tekerésrõl sajna lemaardok
Posted 2006. March 20. - 20:03
Már csak egy hét pihi és elkezdõdik a szép fokozatos erõsítés!!! Vághatod a centit lassan visszafelé. Nemsokára te is az aszfalt ördöge leszel!!
:peace: :spoko:
:peace: :spoko:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Posted 2006. March 20. - 19:39
Posted 2006. March 20. - 19:37
Egyetlenkém,elhiszed hogy még nem vagyok csúcsformában?Ép csak perceket tudok ideülni,mert az elmúlt 3napban csak feküdtem az ágyban és a halálomon voltam.De azért köszönöm hogy gondoltál rám!Én sokat gondoltam rátok!
És álljon meg a menet.Már mindenki ismeri a másikat személyesen?Kivéve engem?Hu de cink...
Na majd bringázgatok én is egyszer veletek...egy szép napon.vagy szakadó esõben,de nem ám a hétköznapi égszakadás,az gyenge.Olyanban amikor 80as szél fúúúú'ja az orcánkba a nem ép permetnek nevezhetõ gigantikus méretû cseppeket!
És álljon meg a menet.Már mindenki ismeri a másikat személyesen?Kivéve engem?Hu de cink...
Na majd bringázgatok én is egyszer veletek...egy szép napon.vagy szakadó esõben,de nem ám a hétköznapi égszakadás,az gyenge.Olyanban amikor 80as szél fúúúú'ja az orcánkba a nem ép permetnek nevezhetõ gigantikus méretû cseppeket!
Posted 2006. March 20. - 18:30
...tárgytalan...
Schnell túl korán léptél le és nem néztél ide vissza!
Schnell túl korán léptél le és nem néztél ide vissza!
Posted 2006. March 20. - 18:14
Schnell! Tudsz segíteni priviben, vagy MSN, hogy beállítsam az átdobót? Én tök béna vagyok hozzá (azt sem tudom melik csavar mit állít) de a mai nap a Levinek sem sikerált hehe.
De azért mégsem hehe mert én szívok...
De azért mégsem hehe mert én szívok...
Posted 2006. March 20. - 17:39
Na asszem én ma megyek és tekerek egy laza 40km-es vérteskört ... csak a szokásosat ... remélem hogy sikerül 2órás körüli futamot mennem
Na mivan Manó?Itt jóidõ és most is lustizol?illene egy 1.5órás kört menned!NE PUNNYADJ HAYES!
Posted 2006. March 20. - 17:34
Jójó,de muszály néha nevelni az öcsémet!Igaz nem én vagyok az apja...
Posted 2006. March 20. - 17:00
Jajj Schnell! Miért kell lehordani szegénykét.
Szerintem az a srác, aki 14 évesen 40 km/h-s átlaggal dönget, az vagy isten-adta tehetség, vagy tényleg k'rva sokat edzet, aminek a következménye lehet, hogy felnõtt korára halálra fogja unni az egészet. 14 évesen még nem kell naponta 100 km-ereket tekerni.
Van olyan sulis társam aki Európa bajnok triatlonista volt gimis korában. Most meg tök nem látszik rajta. Gizda mint állat meg dohányzik és gyûlöli a sportot. Azt mondja kiskorában annyira hajszolták, hogy már nem tudott örülni a gyõzelemnek.
Szal tök felesleges elb'szni az ember kiskorát.
Szerintem...
De gondolom tudtok felhozni ellenpéldát is... ez csak az én véleményem.
Ja és még szeretném hozzátenni...
Ifibiker! Ha Gerald Ciolek tud 80-al sprintelni 18 évesen, akkor én már semmin nem csodálkozom
Szerintem az a srác, aki 14 évesen 40 km/h-s átlaggal dönget, az vagy isten-adta tehetség, vagy tényleg k'rva sokat edzet, aminek a következménye lehet, hogy felnõtt korára halálra fogja unni az egészet. 14 évesen még nem kell naponta 100 km-ereket tekerni.
Van olyan sulis társam aki Európa bajnok triatlonista volt gimis korában. Most meg tök nem látszik rajta. Gizda mint állat meg dohányzik és gyûlöli a sportot. Azt mondja kiskorában annyira hajszolták, hogy már nem tudott örülni a gyõzelemnek.
Szal tök felesleges elb'szni az ember kiskorát.
Szerintem...
De gondolom tudtok felhozni ellenpéldát is... ez csak az én véleményem.
Ja és még szeretném hozzátenni...
Ifibiker! Ha Gerald Ciolek tud 80-al sprintelni 18 évesen, akkor én már semmin nem csodálkozom
Posted 2006. March 20. - 16:16
õ nagy guru ebben!
Józan paraszti ész is elég,hoy rájöjjél,ha nincs kilóméter a lábadban,nem fogsz 70nel suhanni!
Posted 2006. March 20. - 16:14
szerintetek egy 14-15 éves gyerek tud menni önerõbõl 39,78-as átlagot?
Gábor....ezt te sem gondolod komolyan?Ha valaki elvert akkor nem kell megkérdõjelezni hogy tud-e annyit menni,vagy sem!Lehet hogy neki 5ször annyi kilije van mint neked,nem?Valaki nem csak tunyul a görgõn és ámítja magát hogy "áááááááááá,görgõzök,jééééééééééé!"
Ugye nem egyszer kérdeztem hogy hány kilid van már!?mennyit is mondtál?500-at?Szóval nincs mirõl beszélni!Persze,tudom szar volt az idõ!(psssz,megsúgom,hogy az otthoni görgõzéshez nem számít a kinti idõjárás! )
Posted 2006. March 20. - 15:08
Posted 2006. March 20. - 14:57
Posted 2006. March 20. - 14:24
Na asszem én ma megyek és tekerek egy laza 40km-es vérteskört ... csak a szokásosat ... remélem hogy sikerül 2órás körüli futamot mennem