Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
SchnellT!!!!
Tudsz nekem priviben küldeni, vagy a kosina007@freemail.hu-ra egy versenynaptárt????
Ha igen, akkor nagyon köszi, ha nem akkor is!!! :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
igen, tudom ... ismerem azt az utat is ... viszont ha kijössz az erdõbõl és nem Vérteskozma felé fordulsz hanem balra, akkor el lehet menni vagy gántra vagy Csákvár felé ... azok is jó utak!

Ano ha azon az úton amit írtál az egyik vagyis az egyetlen keresztezõdésnél jobbra fordulsz akkor Vérteskozmánál jössz ki onnan meg Várgesztes fele tudsz hazajönni. Próbáld ki egyszer. Kicsit talán hosszabb amin te szoktál menni.

Mert tekerni jó!

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,453 posts
Ennyi finnyás embert.:D Féltek egy kis sártól.
Ano ha azon az úton amit írtál az egyik vagyis az egyetlen keresztezõdésnél jobbra fordulsz akkor Vérteskozmánál jössz ki onnan meg Várgesztes fele tudsz hazajönni. Próbáld ki egyszer. Kicsit talán hosszabb amin te szoktál menni.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
ÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ akkor szerintem annyira nem aktuális a szombat:(

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Háát Mx barátommal voltunk erdõben vasárnap és hát volt sár meg hó és olvadó hó is, nyakig sáros és vizes lettem, a bringáról nem is beszélve, de Õt majd kikúrálom :)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Ja mondjuk, ha nálatok is dágvány van, akkor nincs értelme. Azt hittem, hogy csak nálunk van ekkora sár, mert errefele agyagos a talaj.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Háát így elsõ meggondolásra lehet róla szó, de már megint borul be, holnaptól esõt mond :(. De ha jó idõ lesz, akkor ok!!
De nem dagonyázok többet soha életemben, veszek aszfaltgumit és outon fogom nyomni!!!! Szegény bringám még mindig azt a dagonyát bája, a láncot jól megkentem, de még mindig nyikorog szegény, szal még kér...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Na kérdés lenne következö: Asszonyt viszem le Tbányára suliba szombaton, és ha esetleg lenne valaki, innen a forumból, aki ráérne és lenne kedve tekerni , akkor vinném a cangámat is. Szilárd mondjuk te, ha már ugy se tudsz 1-én jönni. Természetesen minden az idöjárás fügvénye,de ha ilyen jó idõ lesz, mint ma + tegnap, akkor szerintem nem gáz.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Persze hogy pénteken megyünk.addig bejáratom a bringámat,lemosom,meg átnézem.és ha kell,BEÁLLÍTOM a VÁLTÓT!!! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Akkor jól értettem kötelezõvé tetted a tekerést nekem péntek délutánra????? Vagy rosszul vettem ki a szavaidból mondanivalód lényegét???

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Muszály,kérem!MUSZÁLY! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Nem kérlek nekem még néhány hónapig a tanulás az elsõõõõõõõõõõõõõõ, fõleg, h. mindennap témazárót írok, ha elfelejtetted volna (de ezt már kiveséztük) de pénteken rá érek és megyek egy kört egy nálam erõsebb gyorsabb beképzeltebb emberkével, aki most épült fel a mozgássérültségébõl :D :D :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
HUHUUUUUUUU de szerény itt valaki :))

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Szláj,mi az hogy nincs idõd...?Mármint a mozgássértültségbõl felépült,nálad JOBBAN kerékpározó,nálad 100x ERÕSEBB izomzatú egyénre gondolsz?Rám?Ne bunkózz már kérlek! :D :D

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Akkor megyünk tekerni pénteken!!!!! :)
Addig nincs ilyenekre idõm sajna :(

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
LEVETTÉK A GIPSZEM!!!szerelhetem vissza a stoplit a cipõmre... :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
hehe ... akkor így jártál :P

örülnék ha 2 óra alatt letudnám tekerni ...
mindenestre ma sokminden kiderül ... és akkor lesz mihez viszonyítanom a javulásomat :)
Mert tekerni jó!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
mAno,mAno,mAno...NEM JÓÓ!!!!!1:30as idõt akarok!ez nem eredmény és nem is fitt erõnlét!Az edzõd vagyok te kis punnyadt!kiruglak a csapatból ha így folytatod! :D

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Na itt vagyok énis megint ... sajna a tegnapi tekerés elmaradt bizonyos okokból ... de majd ma megpróbálom bepótólni ... már nagyon bevagyok indulva ...

Szilárd: én addig nem megyek terepen amíg elviselhetõ mennyiségû nem lesz a sár ... sajna a sár nagyon kitudja kezdeni az alkatrészeket, így ha nem muszáj nem koptatom õket mert kissé drágák voltak ... ilyenkor aszfalton szoktam edzeni (elárulom hogy még ott is hó van meg latyak meg víz hegyek) ... Síkvölgy felé indulok majd a környebányai horgásztó felé veszem az irányt ahol elkanyarodok balra a rugógyár irányába, majd kb 1,5-2 km arrébb be lehet menni aszfalton egy erdõgazdasági úton a természet lágy ölébe és ha ott végigmész, akkor (persze van 1-2 keresztezõdés ahol tudni kell, hogy merre fordulj :D ) a birkacsárda fölött lyukadsz ki ... és onnan haza ... nekem ez háztól házig szokott 41km lenni ...

Schnell: az 1:36-os rekordidõm jóidõre és kicsattanó kondira vonatkozik (jelenleg egyik feltétel sem adott) ... amugymeg akkor volt benne egy 10-11km-es terepes szakasz is ...
Mert tekerni jó!

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
:scratchhe Szerintem beteg....
szerintetek is?
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg