Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Ma délután angolon vagyok, de as pénteket rá tudom szánni egy "adom alád a sebességet" tekerésre... pénteken 3tól szabad vagyok, tehát célszerû lenne utána találkozni vhol. (legfeljebb lealázol, veszteni valóm nincs) :)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Egyenesben meg dombon aláztam 1000rel, szal nem akkor arc, amekkorának mondja/mondta magát!!! :D

Balatonkerülõ(Tour de pelso) neked mennyi idõ alatt menne?
Táv : 200-210km fene tudja pontosra.
idõm : 5óra 40perc
csak hogy ne verjem itt a nyálam és ne sztároljam magam! :D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
De a pihenõnap sem arról szól hogy beül a tévé elé és csipszet majszol!

Szilárd,most rólam beszélsz?Jössz délután tekerni?Akkor adhatjuk eghymás alá a tempót hegyen fölfelé,ha annyira tesztelni akarsz! :D
Én csak vártam Mx-re!Azért "aláztál"!!!
Meg 1sebességes kerékpárommal spóroltam az energiámmal!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
ha a váltás jó maradt és a hangon kívûl nincs más baja, akkor szerintem simán ...

nem próbáltál bele "utángyártottat" venni?
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Köszi, hogy szólsz, de szerintem nekem elég spec az esetem, mert ugye fösulira járok és nem mondhatom azt, hogy nagyon meg vagyok terhelve(kivéve vizsgaidõszak) és ezért merem ezt igy csinálni, mert napjába nem csinálok semmit.

Más:
Olyan problémám van, hogy a multkori sárban tekerés után a lánc megette a Sram x9-es hátsóváltóm felsõ görgöjének a fogait. Vittem szervizbe, de nem tudtak nekem keríteni görgöt bele. Azt mondták, hogy nyugodtan használjam azon kívül, hogy hangos nem lesz más baja, majd ha lesz görgö szólnak.

Szerintetek be merjem vállalni így a szombatot?

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
csak vigyázz ... mert ha túledzed magadat, akkor fájni fog mindened és hetekig nemfogsz tudni megmozdulni sem ...

én jártam már így és ezért szólok idõben!
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Csak az a baj, hogy amikor nem edzem akkor meg hiányzik és rosszul érzem magam. Mondjuk azt, hogy nem erõsödök kétlem, mert a minap voltam nadrágot venni és 2 számmal nagyobb kellett a combom miadt, mint ami a derekamnak kellett volnat.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
errõl beszéltem énis ...

szerintem túl sokat edzel ...
a profik is ugy csinálják hogy 2-3 nap edzés után van egy pihenõnapjuk ...

pihenés nélkül nincs erõsödés, mert nem az edzéssel erõsödsz ... hanem az edzés utáni pihenéssel!!
Mert tekerni jó!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Azt írtam, hogy minden nap, de azért az egy kicsit tulzás, mert ugy szokott kinézni, hogy hétköznaponként tényleg minden nap, szombat pihi, vasárnap meg kirándulás, vagy valami szabadidös program. Egyébként lehet, hogy most csak 2 hónapja edzek újból, de ez csak a tél miadt volt a tél kezdetéig rendszeresen edzettem.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,653 posts
  • LocationCsömör
Szerintem nincs annál nagyobb butaság ha valaki minden nap edzik hogy jobb formában legyen ...

ez tévhit!!

Keményen kell edzeni az tény, de a megfelelõen közbeiktatott pihenõnapokkal együtt ... ugyanis akkor erõsödsz amikor pihensz!!!!

tehát ha te gyorsan akarsz sokat fejlõdni akkor ajánlom neked a kétnapontai edzéseket és az edzések között pedig mindenképpen pihenj!!

ezt csináld 1 hónapig és utána áttérhetsz a 2nap edzés egy nap pihenõre ... majd újabb 2 hónap múlva a 3nap edzés egy nap pihenõ, de a 3nap edzésedben legyen egy intenzív, egy hosszú és egy "lájtos" edzés is ...

szerintem ezzel a szisztémával sokkal jobban tudsz majd fejlõdni!

Ja és ami nagyon fontos még, hogy rendesen és normális kajákat kell enni!!! Enélkül mit sem ér a sok-sok edzés ...

... mert ugyan 2 hónapja minden nap edzek, de azért még messze nem vok a topon:p

Mert tekerni jó!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Ha valaki vasárnap még bringára akar ülni akkor Börzsöny 120 Túra. Vácról indulunk. Szigorúan aszfaltos túra lesz ha jól tudom. Tehát ou-ok elõnyben

Bõvebb infó az egyesületi honlapunkon.
www.kerekparos.hu
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Nem tudom,mert még sajna nem jártam arra. majd szombaton minden kiderül. A térképet nézve túl nagy szintkülönbségek nincsenek,tehát túl nagy hajtásra nem kell számítani. Szép nyugis tempóban szándékozok menni,mert nem az a cél,hogy mindenki meghalljon a táv felénél.

Szép nyugis lesz. Ha valakineknem tetszik akkormajd elõremegy és felméri a terepet.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Az erönlétrõl jut eszembe: Nagyjából milyen nehéz lesz a tura, mármint mekkora szintkülönbségek vannak benne? Vagy milyen nehézségüek az ösvények, vagy ilyesmi, mert ugyan 2 hónapja minden nap edzek, de azért még messze nem vok a topon:p

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
az nem fog menni az egyik pillanatról a másikra! Örülj ha nyár közepére olyan formában leszel amilyennel neki lehet állni bárminek.

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Remélem lesz idõm még nyár elõtt, h. erre a kondíciós állapotra eljussak, mert nyáron szét szeretném tekerni magam... (a bakonyban!)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
sok edzés,tekerés és nem lesz semmilyen hátránya hogy otthagyjál bárkit. De nem az a cél hogy lenyomj mindenkit és két kilóméter múlva KO, hanem hogy folyamatosan tudd tartani a tempót és érjed el azt a pontot amit kitûztél magadnak. És csak annyira fáradj el, amennyire muszáj
:)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Kössz!!! :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
tudod a Kezdõknek mindig minden eleinte jobban megy. Sebaj lesz ez még így sem

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Lehet, h. igazad van, és elhamarkodott kijelentés volt, de én még kezdõ montis vagyok, vagyis annak tartom magam :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Az rövid távon nem jön ki az emberbõl! Husszún lehet hogy nem aláznád le. Nekem az egyesületbeli egyik társam felfelé verhetetlen,de lejtõn lefelé meg simán otthagyod.
Szóval ezt így ennyibõl nem lehet kijelenteni