Ma délután angolon vagyok, de as pénteket rá tudom szánni egy "adom alád a sebességet" tekerésre... pénteken 3tól szabad vagyok, tehát célszerû lenne utána találkozni vhol. (legfeljebb lealázol, veszteni valóm nincs)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. március 28. - 13:18
Írta 2006. március 28. - 12:50
Egyenesben meg dombon aláztam 1000rel, szal nem akkor arc, amekkorának mondja/mondta magát!!!
Balatonkerülõ(Tour de pelso) neked mennyi idõ alatt menne?
Táv : 200-210km fene tudja pontosra.
idõm : 5óra 40perc
csak hogy ne verjem itt a nyálam és ne sztároljam magam!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 28. - 12:30
De a pihenõnap sem arról szól hogy beül a tévé elé és csipszet majszol!
Szilárd,most rólam beszélsz?Jössz délután tekerni?Akkor adhatjuk eghymás alá a tempót hegyen fölfelé,ha annyira tesztelni akarsz!
Én csak vártam Mx-re!Azért "aláztál"!!!
Meg 1sebességes kerékpárommal spóroltam az energiámmal!
Szilárd,most rólam beszélsz?Jössz délután tekerni?Akkor adhatjuk eghymás alá a tempót hegyen fölfelé,ha annyira tesztelni akarsz!
Én csak vártam Mx-re!Azért "aláztál"!!!
Meg 1sebességes kerékpárommal spóroltam az energiámmal!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. március 28. - 12:05
ha a váltás jó maradt és a hangon kívûl nincs más baja, akkor szerintem simán ...
nem próbáltál bele "utángyártottat" venni?
nem próbáltál bele "utángyártottat" venni?
Írta 2006. március 28. - 10:32
Köszi, hogy szólsz, de szerintem nekem elég spec az esetem, mert ugye fösulira járok és nem mondhatom azt, hogy nagyon meg vagyok terhelve(kivéve vizsgaidõszak) és ezért merem ezt igy csinálni, mert napjába nem csinálok semmit.
Más:
Olyan problémám van, hogy a multkori sárban tekerés után a lánc megette a Sram x9-es hátsóváltóm felsõ görgöjének a fogait. Vittem szervizbe, de nem tudtak nekem keríteni görgöt bele. Azt mondták, hogy nyugodtan használjam azon kívül, hogy hangos nem lesz más baja, majd ha lesz görgö szólnak.
Szerintetek be merjem vállalni így a szombatot?
Más:
Olyan problémám van, hogy a multkori sárban tekerés után a lánc megette a Sram x9-es hátsóváltóm felsõ görgöjének a fogait. Vittem szervizbe, de nem tudtak nekem keríteni görgöt bele. Azt mondták, hogy nyugodtan használjam azon kívül, hogy hangos nem lesz más baja, majd ha lesz görgö szólnak.
Szerintetek be merjem vállalni így a szombatot?
Írta 2006. március 28. - 10:13
csak vigyázz ... mert ha túledzed magadat, akkor fájni fog mindened és hetekig nemfogsz tudni megmozdulni sem ...
én jártam már így és ezért szólok idõben!
én jártam már így és ezért szólok idõben!
Írta 2006. március 28. - 09:40
Csak az a baj, hogy amikor nem edzem akkor meg hiányzik és rosszul érzem magam. Mondjuk azt, hogy nem erõsödök kétlem, mert a minap voltam nadrágot venni és 2 számmal nagyobb kellett a combom miadt, mint ami a derekamnak kellett volnat.
Írta 2006. március 28. - 09:31
errõl beszéltem énis ...
szerintem túl sokat edzel ...
a profik is ugy csinálják hogy 2-3 nap edzés után van egy pihenõnapjuk ...
pihenés nélkül nincs erõsödés, mert nem az edzéssel erõsödsz ... hanem az edzés utáni pihenéssel!!
szerintem túl sokat edzel ...
a profik is ugy csinálják hogy 2-3 nap edzés után van egy pihenõnapjuk ...
pihenés nélkül nincs erõsödés, mert nem az edzéssel erõsödsz ... hanem az edzés utáni pihenéssel!!
Írta 2006. március 28. - 08:58
Azt írtam, hogy minden nap, de azért az egy kicsit tulzás, mert ugy szokott kinézni, hogy hétköznaponként tényleg minden nap, szombat pihi, vasárnap meg kirándulás, vagy valami szabadidös program. Egyébként lehet, hogy most csak 2 hónapja edzek újból, de ez csak a tél miadt volt a tél kezdetéig rendszeresen edzettem.
Írta 2006. március 28. - 07:43
Szerintem nincs annál nagyobb butaság ha valaki minden nap edzik hogy jobb formában legyen ...
ez tévhit!!
Keményen kell edzeni az tény, de a megfelelõen közbeiktatott pihenõnapokkal együtt ... ugyanis akkor erõsödsz amikor pihensz!!!!
tehát ha te gyorsan akarsz sokat fejlõdni akkor ajánlom neked a kétnapontai edzéseket és az edzések között pedig mindenképpen pihenj!!
ezt csináld 1 hónapig és utána áttérhetsz a 2nap edzés egy nap pihenõre ... majd újabb 2 hónap múlva a 3nap edzés egy nap pihenõ, de a 3nap edzésedben legyen egy intenzív, egy hosszú és egy "lájtos" edzés is ...
szerintem ezzel a szisztémával sokkal jobban tudsz majd fejlõdni!
Ja és ami nagyon fontos még, hogy rendesen és normális kajákat kell enni!!! Enélkül mit sem ér a sok-sok edzés ...
ez tévhit!!
Keményen kell edzeni az tény, de a megfelelõen közbeiktatott pihenõnapokkal együtt ... ugyanis akkor erõsödsz amikor pihensz!!!!
tehát ha te gyorsan akarsz sokat fejlõdni akkor ajánlom neked a kétnapontai edzéseket és az edzések között pedig mindenképpen pihenj!!
ezt csináld 1 hónapig és utána áttérhetsz a 2nap edzés egy nap pihenõre ... majd újabb 2 hónap múlva a 3nap edzés egy nap pihenõ, de a 3nap edzésedben legyen egy intenzív, egy hosszú és egy "lájtos" edzés is ...
szerintem ezzel a szisztémával sokkal jobban tudsz majd fejlõdni!
Ja és ami nagyon fontos még, hogy rendesen és normális kajákat kell enni!!! Enélkül mit sem ér a sok-sok edzés ...
... mert ugyan 2 hónapja minden nap edzek, de azért még messze nem vok a topon:p
Írta 2006. március 27. - 21:30
Ha valaki vasárnap még bringára akar ülni akkor Börzsöny 120 Túra. Vácról indulunk. Szigorúan aszfaltos túra lesz ha jól tudom. Tehát ou-ok elõnyben
Bõvebb infó az egyesületi honlapunkon.
www.kerekparos.hu
Bõvebb infó az egyesületi honlapunkon.
www.kerekparos.hu
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. március 27. - 21:18
Nem tudom,mert még sajna nem jártam arra. majd szombaton minden kiderül. A térképet nézve túl nagy szintkülönbségek nincsenek,tehát túl nagy hajtásra nem kell számítani. Szép nyugis tempóban szándékozok menni,mert nem az a cél,hogy mindenki meghalljon a táv felénél.
Szép nyugis lesz. Ha valakineknem tetszik akkormajd elõremegy és felméri a terepet.
Szép nyugis lesz. Ha valakineknem tetszik akkormajd elõremegy és felméri a terepet.
Írta 2006. március 27. - 21:06
Az erönlétrõl jut eszembe: Nagyjából milyen nehéz lesz a tura, mármint mekkora szintkülönbségek vannak benne? Vagy milyen nehézségüek az ösvények, vagy ilyesmi, mert ugyan 2 hónapja minden nap edzek, de azért még messze nem vok a topon:p
Írta 2006. március 27. - 20:59
az nem fog menni az egyik pillanatról a másikra! Örülj ha nyár közepére olyan formában leszel amilyennel neki lehet állni bárminek.
Írta 2006. március 27. - 20:50
Remélem lesz idõm még nyár elõtt, h. erre a kondíciós állapotra eljussak, mert nyáron szét szeretném tekerni magam... (a bakonyban!)
Írta 2006. március 27. - 20:47
sok edzés,tekerés és nem lesz semmilyen hátránya hogy otthagyjál bárkit. De nem az a cél hogy lenyomj mindenkit és két kilóméter múlva KO, hanem hogy folyamatosan tudd tartani a tempót és érjed el azt a pontot amit kitûztél magadnak. És csak annyira fáradj el, amennyire muszáj
Írta 2006. március 27. - 20:42
Írta 2006. március 27. - 20:41
tudod a Kezdõknek mindig minden eleinte jobban megy. Sebaj lesz ez még így sem
Írta 2006. március 27. - 20:36
Lehet, h. igazad van, és elhamarkodott kijelentés volt, de én még kezdõ montis vagyok, vagyis annak tartom magam
Írta 2006. március 27. - 20:31
Az rövid távon nem jön ki az emberbõl! Husszún lehet hogy nem aláznád le. Nekem az egyesületbeli egyik társam felfelé verhetetlen,de lejtõn lefelé meg simán otthagyod.
Szóval ezt így ennyibõl nem lehet kijelenteni
Szóval ezt így ennyibõl nem lehet kijelenteni