Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
21661 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Sun a proféta szóljon belölled

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Igen SchnellT fent vagyok még egy fél órát!!! :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Lábad hogy bírja a terhelést????
:jogging:

Ha jártál arra felé,akkor talán ismered valamennyire a terepet is, vagy csak az aszfaltos részét?
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
én is elmentem terepet felmérni a helyi erdõbe. Van egy igazán jó terepem,vegyes véleménnyel. Ha holnap fúj még egy kicsit a szél,vagy süt a nap akkor szerintem is jó lesz.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na az élménybeszámoló:

Elindultam otthonról,hogy a vértes felé vegyem irányomat elõszõr.Így is tettem,kimentem Tb vége felé hogy egy rúgógyár-körrel kezdjem meg a Várgesztest.Kiértem várgesztesre,felmentem a várhoz,ahol szusszantam egyet.Visszaindultam és vértessomlón találkoztam a triatlonista ismerõseimmel,így visszafordultam Várgesztesnek hogy dumcsizzak a rég látottakkal.Kiértünk V.gesztesre,majd visszafordultunk Tatabánya felé.Õk még megálltak futni a síkvölgyi temetõnél én meg eljöttem mert még várt a hegyünk.egy már jónak mondható 11perc 10másodperces idõvel felértem a turulhoz,benéztem a gépemell a kilátó(volt bánya solnija) felé.Sárral nem találkoztam úgyhogy ha az idõjárás is igazat mondott akkor szombatra kéne tenni,mert 20fokos idõt mondtak,meg esõt VASÁRNAPRA!Mindenképp szombat lenne jó akkor!Úgyhogy nyeregbe fiatalság!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Na de fiatalok!Tudjátok már mi mehet közösbe és mi privi üzibe! :D
Ezt azért nem a fórum kellõs közepén kéne megdumálni,hogy fröcsög-e vagy sem!
:D
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Most annyira haragszom:D el se tudod képzelni.

Hát remélem, hogy ilyen marad az idõ, mert akkor jót fogunk tekerni, de ha holnap esni fog, akkor nekem C

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 hozzászólás
Halihó

Ha ilyen marad az idõ akkor szombaton támadunk! Találkozó Szárliget vasútállomás.
A 9:35-kor induló vonat lesz a nyerõ és kb 10:30 körül leszünk ott

Hotmaat:
Én maradok a vonatnál amennyiben nem baj. Most nem harizol ugye. Csak az ismerõsöm a délibõl azzal jön és nem látom sok értelmét,hogy akár bián vagy tbálinton leszálljon.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

de akkor ígérd meg, hogy most is fröcsögni fog és nem tapadni

Neked bármit.:D
De azt mindenképpen hogy csak fröcsögni fog és nem tapadni.:D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Grolsch a sár miatt nem állt be a kerék, mert híg volt, így csak mindenfelé fröcsögött.:D

Hát én nemrég mentem agyagos sárban, abban ugy be áll a kerék, mint a sicc föleg, ha v fékje van az embernek(akkor még az volt). Képzeld el, hogy olyan 7-8 cm sár rakodik a gumira, és a kerekek olyan 5kg-ot nyomnak nem túl funi

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Grolsch a sár miatt nem állt be a kerék, mert híg volt, így csak mindenfelé fröcsögött.:D

ja csak fröcsögött?
Az zsír!!! Akkor megyek :D

de akkor ígérd meg, hogy most is fröcsögni fog és nem tapadni
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hóban álltalában jó, csak mondjuk akkor nem amikor neked kell utat törni a 20cm-ben, de magyarországon az a baj, hogy a tél sajna nem=hó elég gyakran saras:( Egyébként montizni szerintem a legjobb koraösszel, amikor a fák elkezdenek barnulni, meg hullatni a levelüket, de még normális idõ van, mert akkor csodaszép az erdõ.

mxpro

mxpro

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.453 hozzászólás

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
http://kep.tar.hu/so...0660/20692277#2

ezt azért az outim nem szeretné :D

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
hihi
én meg pont télire vettem a montit, mert télen nem szívesen outizok.
Télen jó, mert fagyott a talaj, vagy hó van, akkor meg nem gáz ha kicsúszik az ember alól a talaj...sõt vicces, meg a hó nem is csúszik annyira mint a sár.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát nem tudom én mondjuk pont féltem a bringám, mert azért igen sokat kell az alkatrészekér dolgozni és ugye köztudott, hogy a sár nem tesz nekik tul jót.
Egyébként ezért szokott a montisok 1 része télen outizni, mert ugye ott nincs sár.
A saras maratonokon meg szerintem csak a profik(akiknek kötelezõ) meg azok indulnak el, akik már elõre beneveztek és nem akarják, hogy elusszon a pénzük.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
...szép kis élménybeszámoló lesz
heheheh
úgy könnyû, hogy nincs tanúúú

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás
jójó... de írtam, hogy nem a kosszal van bajom, mert a szappan csodákra képes, hanem az a gond, hogy elmegyek hétvégén bicózni, de nem tekerés a vége, hanem véget nem érõ koncentrálás, hogy ki ne dõljön alólam a bicó, meg sétálva gyorsabban le meg fel érek a dombokra, mert a sártól már nem forog a kerék...

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Azért én ma felnézek egy picikét,hogy mi a helyzet valójában az erdõben!
Este összefoglalót tartok!Vagy legyen ÉÉÉLMÉÉÉNYbeszámoló? :D

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
Hát most mond azt hogy egy disznó vagyok aki szereti a sarat! :D
nem jó,csak nem kell foglalkozni vele!Gondolj mindig arra hogy utánna milyen jó lesz megfürödni!vagy tévedek?