Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Komárom-Esztergom megye bringásai ide!

- - - - -

• Please log in to reply
21661 replies to this topic

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Majd mikor az egyetemen,vagy a fõiskolán Zh alatt azt magyarázzák a füledbe,hogy miként vagy ennyire képes,mikor ezt egy ált.iskolai 6-os is simán megcsinálja, akkor még az élettõl is elmegy a kedved. Fõleg ha Tudod,hogy úgy hívják a Matektanszék vezetõjét,hogy Führerné . Gondolhatod
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Engem(minket a raajz teacherem küld el örökké, megjegyzem 100ezres Gianttel jár és 6 diplomája van meg napi 20órát tanít!!!! irigylésre méltó, vagy szánalomra, jah és van kertje, ahol még a 20óra tanítás mellett 8 órát permetez, vagy kapál, naon utálom!

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Kivan zárva hogy rosszabb legyen!Ez egy olyan lúzer fasz akivel elvileg csak akkor kötekedhetnél ha végig csináltad már azt amit õ,pl mittudomén milyen maratonok(futóverseny) meg ilyen olyan teljestménytúrák.Ja és kedvenc felvágós sztorija hogy annó amikor katona volt kibaszták a helikopterbõl egy társával az alföld közepén hogy egy no name hídat védjenek meg(ez volt a katonai gyakorlat).Szegényeknek nem volt élelmük,se italjuk,aztán jött a paraszt aki hozott nekik piát,de nem vizet hanem bort amire nem igazán vágytak.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Nekem(nekünk) azt ugatja a biosz teacher, hogy egy senkik vagyunk meg azok is maradunk. Meg ez 5.-es anyag... egy ált iskolás nem adna ki ilyen munkát a kezébõl. Nah erre mondom, egy trágya iskolás tanári állással mit akar ez a majom ?:D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Nem vagy egyedül ezzel a "majom" szindrómával. Tölem is néha megkérdezik,hogy mennyire vagyok normális,mert õk még kocsival se mennének annyit mint amennyit én megyek bringával,mert az sok.
A sok eltunyult emberrel nem kell foglalkozni,mert ha magadra veszed akkor csak magadat idegesíted fel a nagy semmiért. Szóval az ilyenek az egyik füleden be, a másikon pedig dupla olyan gyorsan menjen ki. Ne is figyelj rá

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
én bioszból érettségizetem meg abból voltam fakton...
Schnell tanuljál, mert a Bánkit már sok nálad trógerebb is kijárta azt mégse dõlt össze a világ.
A tanárokról meg már korábban kifejtettem a véleményem... hogy legtöbbjük a való életben egy rakás nulla. Tehetetlen sz'rkupac.
Úgyhogy le kell tojni mit ugatnak, mert nagy részük még tanítani sem tud, ami elvileg a foglalkozása.

Amúgy meg muszály leérettségizned, mert kiröhögnek a csajok a dizsiben!!!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Wheheehehheheh :D Nyugi én tanárom rosszabb...

Izé

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
Jól olvasom, h. ott akarod hagyni a sulit?????
Nehogymá', ne legyél hülye!!!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

tervezõ?
Mik vannak?! :D

Útvonaltervezõkbõl kb 15-öt feltudok azonnal sorolni neked. Hülyeségnek látszik, de néha nagyon jó dolog

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

Szerintetek aki pedálozik az egy majom?KOMOLYAN KÉRDEZEM!!!

Nem kaptam egy választ sem,de azért kérdeztem mert tegnap nagyon összekaptam a biosz tanárommal.A naplóból megint elkezdett papolni nekem,hogy biztos megszerethettem a 10. osztály ,mert így újra fogom járni.Mondom neki hogy dehogy fogom újrajárni.Kérdi hogy mit fogok akkor csinálni?Mondom neki elmegyek dolgozni,meg biciklizni.Erre õ: "jaaa,biciklizni,pedálozni mint egy majom!?"
hát itt elküldtem a jók*rva annyjába magamban.Mondom neki "ja-ja,megkerülni a balatont 5óra 40perc alatt mint egy MAJOM!" visszakérdezet hogy mit?Erre ráüvöltöttem hogy SEMMI!!!!Amúgy ezt a beszélgetést egy már 10perces vita elõzte meg,csak idáig fajult.Ja és elkell hogy mondjam ez egy Péch antalos tanár aki kerékpárral közlekedik sok helyre!Pl az iskola között ha van úgy ideje!
Ennyit a Majomról és a pedálozásról!Rohadjon meg az ijen buzi tanár!!!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
tervezõ?
Mik vannak?! :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Értettem, csak beirtam tervezöbe, hogy vasutállomás és azt dobta ki, hogy vasut utca.

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
akkor felállás holnapra.

Ketten megyünk vonattal. Hotmaat kocsival, Grolsch helyi önkéntes és Schnelltomi bringával támad. Mx-rõl most nem tudok semmit,de a jövetel mellett dönt remélem.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Grlosch a vasutállomás valahol a vasut utca környékén van, mert arra nyomtattam utvonaltervet. Átküldenéd a Tel számod privbe, arra az esetre, ha eltévadnék plízzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ne vitatkozz egy helybelivel a kutyafáját! :D
A vasút átmegy a falun, ezért 2 utca öleli körül az állomást. Jobbról a Petõfi S., balról a Vasút utca, de az utóbbi kicsit komplikáltabb (talán) és amúgy meg a Vasút utca olyan trutymák, hogy míg végigmész rajta gyök 2-vel kiesik a fogtömésed.
Én csak jót akarok! :)

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
NEm kel azt tartani, megoldják a többiek, legfeljebb ha hazaértünk, akkor egy kicsit olvasnunk kell! :D

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Grlosch a vasutállomás valahol a vasut utca környékén van, mert arra nyomtattam utvonaltervet. Átküldenéd a Tel számod privbe, arra az esetre, ha eltévadnék plízzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
küldtem vissza privit.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts

SchnellT!!
Tartod odafelé a szélárnyékot, mert ha igen, akkor mehetünk, de Tarján felé és úgy vissza :D

Én tartom a frotot itt! :D

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Én ezt tavaly Flash Across-on tapasztaltam mikor az osztrákoknál a szöllõk között aszfalton kaptunk egy kis szelet. Ha kiszakadtál egy bolyból akkor véged volt,mert kifacsart mint egy narancsot. Tehát rászorultál a társaidra és muszáj voltál velük tartani a sebességet

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Szerintetek csak ott fúj a szél ? Szabolcsban nagyobb van. Aszittem kifújja a vesémet tegnap :D

Izé