Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. április 03. - 16:04
Látom 89es vagy!Ha montival indulok talán egy korosztályba tesznek minket!És ha van montim akkor miértne indulnék azzal?
Jó nem genyózok,nyerd meg a montis korcsoportodat,én is megnyerem az országutis korcsoportomat!
Jó nem genyózok,nyerd meg a montis korcsoportodat,én is megnyerem az országutis korcsoportomat!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 03. - 15:46
Legyen a Tiéd az 1500.!És?
Mikor születtél Szilárd?
Sikerült elcserélnem a váltót egy felsõbowdenesre!
Mikor születtél Szilárd?
Sikerült elcserélnem a váltót egy felsõbowdenesre!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 03. - 14:16
Le sem reagáljátok, h. meek versenyre??
Na jó ezt azért írtam, h. 1500. az enyém legyen!!!
Na jó ezt azért írtam, h. 1500. az enyém legyen!!!
Írta 2006. április 03. - 14:15
Írta 2006. április 03. - 14:11
Na most megyek váltót nézni,megpróbálom kicseréltetni felsõ bowdenesre.Szurkoljatok!
Írta 2006. április 03. - 13:52
Szia Marci!
Örülök hogy megismerhettelek!Tomival együtt!Sõt az egész fórumnak egy hatalmas baráti ölelés!
Örülök hogy megismerhettelek!Tomival együtt!Sõt az egész fórumnak egy hatalmas baráti ölelés!
Írta 2006. április 03. - 10:45
Hola!
Fõtérképész Úr, a fotókat köszönettel megkaptam, a gerincének jobbulást kívánok Jó volt a túra, egy kicsit lehetett volna több sár... Én még nyomtam utána egy gyors Diós árok-Normafa-Jánoshegy-Szépjuhászné kört
Marci
Fõtérképész Úr, a fotókat köszönettel megkaptam, a gerincének jobbulást kívánok Jó volt a túra, egy kicsit lehetett volna több sár... Én még nyomtam utána egy gyors Diós árok-Normafa-Jánoshegy-Szépjuhászné kört
Marci
Írta 2006. április 02. - 21:12
Szevasz Szláááááj!
Örülök neki hogy jót tekertél!Csodálatos idõ volt ma!Hogy merre voltam a bakonyban?Hát,Bakonynána mellett voltam egy vízesésnél.
Örülök neki hogy jót tekertél!Csodálatos idõ volt ma!Hogy merre voltam a bakonyban?Hát,Bakonynána mellett voltam egy vízesésnél.
Írta 2006. április 02. - 21:06
Aszfalt, földút volt vagy 500 méter. 10.30-kor indultunk és kb. 6-ra értünk vissza Vácra. Két defektel, megállásokkal, 3x ipolyi átkeléssel, sütizéssel és az árvízi munkálatok megtekintésével Nagymaroson.132 km??? földúton meg ilyenek??? Mennyi idõ alatt lehet ezt letekerni???
Jó volt, kellemesen elfáradtam. Különösen, ha figyelembe veszem, hogy tegnap is mentem egy 60-at, és azt nagyrészt szintbe.
Írta 2006. április 02. - 20:58
Sziasztok!
Hazaértem. 132km,1380-an szint és egy tuti gerinc zsibbadás. Nem tudom mikorra fogom kiheverni, de remélem minnél elõbb.
132 km??? földúton meg ilyenek??? Mennyi idõ alatt lehet ezt letekerni???
Írta 2006. április 02. - 20:38
Milyen videók Sun?Nekem is kell!
Mikor visszavitted a pulóvert akkor sikerült Anettrõl egy kb 20mp-es videótcsinálni,ahogy DH-zik lefelé.
Rólad is akartam,de hiába vártam.......
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 02. - 20:36
Sziasztok!
Hazaértem. 132km,1380-an szint és egy tuti gerinc zsibbadás. Nem tudom mikorra fogom kiheverni, de remélem minnél elõbb.
Hotmaat
bocsánat elgépeltem. A jót átküldtem privibe. A tegnap estét kössz, hogy gondoltál rám,de 8-ko szó szerint beájultam az ágyba.
Most is ez fog velem törtáénni negyed órán belûl.
Majd holnap mesélek a mai napról. Élménydús volt. Ipolyon átkelés 3X, plussz a Dunába is fürödtünk.
Jó éjszakát mindenkinek.
Hotmaat
bocsánat elgépeltem. A jót átküldtem privibe. A tegnap estét kössz, hogy gondoltál rám,de 8-ko szó szerint beájultam az ágyba.
Most is ez fog velem törtáénni negyed órán belûl.
Majd holnap mesélek a mai napról. Élménydús volt. Ipolyon átkelés 3X, plussz a Dunába is fürödtünk.
Jó éjszakát mindenkinek.
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
Írta 2006. április 02. - 20:04
Annyira jót tekertem ma, hogy csak na, gyúrok az április 9-i amatõr országúti montis versenyre!!!!
SchnellT!!
A Bakonyban merre voltál???
SchnellT!!
A Bakonyban merre voltál???
Írta 2006. április 02. - 19:46
Most már fennt van az összes a Túrák alatti menüpontban. A videó emailbe átment!
Milyen videók Sun?Nekem is kell!
Írta 2006. április 02. - 18:26
Huh,marhajót túráztam a bakonyban.A tatabányai fotós társulattal mentem fotózgatni.Elfáradtam ma is mint a dög.De most azért még talpon vagyok.
Írta 2006. április 02. - 09:49
Na gyereke én 11-ig fentvoltam tegnap, meg grilleztünk meg minden. Sun probáltalak hívni, hogy akkor jöttök e, de folyamatosan ki voltál kapcsolva, biztos, hogy jó számot adtál meg?
Írta 2006. április 02. - 08:13
Húúú majd ha lesz pénzem, akkor simán meglepem magamt eggyel, de az sajna még odébb van
Írta 2006. április 01. - 22:00
Írta 2006. április 01. - 21:44
Na majd jövõre megyek Londonba a prologra. Ott fogok dörömbölni a Hotel szoba ajtaján! Hihi
Uhh...halálos fegyver 08!!!
Írta 2006. április 01. - 21:35
Lehet venni boltan tmobilos mezt?????
Ha igen akkor mennyi???
2 éve voltam a Tour de France befutón. Ott vettem Párizsban. Volt egy bolt, ahol az összes profi csapat mezét meg lehett venni. Ott vettem magamnak zöld trikót is. Magyarországon sehol nem lehet kapni (sajnos) Pedig szerintem lenne rá igény.
Alá akartam iratni Zabellel de nem voltam elég gyors :cry:
Na majd jövõre megyek Londonba a prologra. Ott fogok dörömbölni a Hotel szoba ajtaján! Hihi
De ha szeretnél magadnak T-mobilos mezt akkor vagy Bécs, vagy rendelhetsz a http://www.fanshop.t...er.aspx?cid=201 honlapról. Kiküldik Mo.-ra is. 15 ezer Ft (60 euro) plussz posta költség, de az nem vészes. Amúgy Adidas szal nem gagyi
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg