Schnell hálás köszönet a képekért!!! Látszik, hogy mekkkora szél volt! Legalább senki nem tagadhatja le.
Sunset: Köszi a gratulációt!
Igen-igen örülök magamnak, hogy a kitûzött célt elértem. Végigmentem és korábban azt mondtam 1'20-nál rosszabat menni ciki lenne, és 1'14 volt. Szóval elégedett vagyok.... de van még hova gyúrni
És az a pofa szél nagyon kemény volt. Kisebb dombon lefele úgy hogy tekertem majdnem visszafújt
Tényleg gondolom Tamással nem fordul elõ sûrün, hogy defektet kap versenyen.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Komárom-Esztergom megye bringásai ide!
Indította
schnellthomas
, 2005. április 13. 10:50
Írta 2006. április 09. - 18:58
Írta 2006. április 09. - 18:56
1km-et?
gyalog nem ment volna gyorsabban!Edzõkerék volt úgyhogy nem sajnáltam annyira.olyan 15km/h-s tempóval becsorogtam szép lassan.
gyalog nem ment volna gyorsabban!Edzõkerék volt úgyhogy nem sajnáltam annyira.olyan 15km/h-s tempóval becsorogtam szép lassan.
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 09. - 18:53
valamit valamiért...
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Írta 2006. április 09. - 18:51
Írta 2006. április 09. - 18:39
Hát ez elég gáz! Mért nem kaptad vállra a bringát és futás! Szerintem gyorsabban beértél volna a célba és a "kigyúrt vádlid"-at mindenki sasolhatta volna.
Grolsch,Schnellt!
Gratula:witaj:
:mmraise:
Grolsch,Schnellt!
Gratula:witaj:
:mmraise:
Írta 2006. április 09. - 17:54
Anett a képeket elküldtem az email-címedre!
"Hogy soha többet ne fordulhasson elõ veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! ":)
Írta 2006. április 09. - 17:11
na,na,na???Paris Roubaix gyõztese:Fabian Cancellara!!!:impra:
Írta 2006. április 09. - 16:57
De aztán takarítsd le elötte gõzborotvával a MOL-on!
Hogy visszafelé?Fújt végig minden felõl,csak nem hátulról!!!És hogy rohadjon meg a defekt,már azt terveztem hogy milyen lesz az utolsó 200m felfelé.Hogy muszály lesz összeszorítanom a fogamat és tekerni,tekerni,és tekerni!!!Erre tarján végén a buszmegállónál,még a s-kanyar emelkedõ elött pssszzzzzz....
Aztán én meg válaszul a kerékpáromnak,b*zmeg,b*zmeg,B*ZZZMEG!!!!
sajnos ettõl sem javult meg,de azért jó volt kimondani,mert kevésbé volt utána dühítõbb.
Hogy visszafelé?Fújt végig minden felõl,csak nem hátulról!!!És hogy rohadjon meg a defekt,már azt terveztem hogy milyen lesz az utolsó 200m felfelé.Hogy muszály lesz összeszorítanom a fogamat és tekerni,tekerni,és tekerni!!!Erre tarján végén a buszmegállónál,még a s-kanyar emelkedõ elött pssszzzzzz....
Aztán én meg válaszul a kerékpáromnak,b*zmeg,b*zmeg,B*ZZZMEG!!!!
sajnos ettõl sem javult meg,de azért jó volt kimondani,mert kevésbé volt utána dühítõbb.
Írta 2006. április 09. - 16:48
Télleg szembeszél volt visszafelé????
Ha megyek, akár dobgóra is állhattam volna az amatõr montisok között, ehelyett és pick szalámit pakoltam, jelzem szombat délután is meek, vasárnap Kelly's Találkozóra megyek Pöstre, húúú de jó lesz az egész
Ha megyek, akár dobgóra is állhattam volna az amatõr montisok között, ehelyett és pick szalámit pakoltam, jelzem szombat délután is meek, vasárnap Kelly's Találkozóra megyek Pöstre, húúú de jó lesz az egész
Írta 2006. április 09. - 16:44
Hát egy hihetetlenül kibaszós versenyen oltunk,legalábbis velem kibaszott eléggé.Az utolsó 1km-en kaptam egy defektet.
Anett csodatos teljesítménmyt mutatott,bár csak az 5. helyre volt elég.De nagyon jól ment!!!GATULÁLOK GROLSCH!!!!!!!!!!!
Anett csodatos teljesítménmyt mutatott,bár csak az 5. helyre volt elég.De nagyon jól ment!!!GATULÁLOK GROLSCH!!!!!!!!!!!
Írta 2006. április 09. - 09:29
Milyen versenyen voltatok ma???????????
Írta 2006. április 09. - 09:20
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
(44.9 KB)
Ki is lehet a képen...
Király a háttér, csak ezt minimum 15%-os emelkedöhõz kellet volna beretusálni és a háttérbe a pulzusmérõbe 130-at irni. Akkor lett volna teljes a kép. Ja és egy kis dagonyás,nyomvályus, ágakkal keresztbe tüzdelt talajt hozzá.
Ha ezek után Grolsch nem teszi ezt velem:rocketman ,akkor.......
Szeretünk GROLSCH!!!!!
Írta 2006. április 09. - 06:30
Na hát akkor mindenkinek sikerekben gazdag,de bosszadalmakban allán ritkább versenyt kívánok!HAJRÁ GROLSCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2006. április 08. - 22:15
Jó éjt!
Én is eeballagok :outofhere
Én is eeballagok :outofhere
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. április 08. - 22:12
Pfff...marhajó!
Na én azt hiszem lassan elmegyek aludni!Jó éjt!
Na én azt hiszem lassan elmegyek aludni!Jó éjt!
Írta 2006. április 08. - 22:01
okay-okay:
Nettó 300 ezer Ft fizetés, Specialized S-works full carbon Tramac, nyaraló Tahitin...
...áhh csak hogy maradjunk a realitásoknál
ideális férj adatai: 70-30-40
70 éves, 30 milliója van és 40 fokos láza... de ennek már szakálla van
Nettó 300 ezer Ft fizetés, Specialized S-works full carbon Tramac, nyaraló Tahitin...
...áhh csak hogy maradjunk a realitásoknál
ideális férj adatai: 70-30-40
70 éves, 30 milliója van és 40 fokos láza... de ennek már szakálla van
Írta 2006. április 08. - 21:56
Nincs is itt!
Jajj,Sun lázas és nagyon izzad.Az ágyban fekszik és a halálán van.Most õ lett madárinfluenzás.JOBBULÁST SUNSET!!!!!!!!!!
Anett,akkor mesélj mégis mire buknak a csajok?
Jajj,Sun lázas és nagyon izzad.Az ágyban fekszik és a halálán van.Most õ lett madárinfluenzás.JOBBULÁST SUNSET!!!!!!!!!!
Anett,akkor mesélj mégis mire buknak a csajok?
Írta 2006. április 08. - 21:50
Most mi a bajod velem?Jó nem vagyok romantikus alkat,de azért a vádlim nagyon csinin kivan gyúrva!
Jajj a csajok nem a vádlira buknak. De mindjárt elkezd Szilárd fegyelmezni, hogy privi, meg piros karika 18-assal a közepén!!
Írta 2006. április 08. - 21:48
Ha tudja tartani végig a 170-es pulzust esetleg magasabb tartományt,akkor dobogóra esélyes!
Nekem nem szokott olyan alacsonyan lenni. Én 185-ön eszem iszom alszom, sõt vicceket mesélek! :lol1:
Írta 2006. április 08. - 21:47
Most mi a bajod velem?Jó nem vagyok romantikus alkat,de azért a vádlim nagyon csinin kivan gyúrva!