Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ja, Tibivel elég sokat bicóztunk
és nem dicsérte õ se :D

többkérdés?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
én mondtam egy alternatívát
blackom nem volt de kb 2 évig kisértem folymatosan naponta szemmel egy életét
teljesen hibátlan villa az ELITE

(nem csak néztem nyúztam is)
további kérdéseidet nem értem
meg az elõzöket sem
mi van?!

semmi személyes dolgot nem írtam a történetbe

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem értelek titeket. azt mondtam, ilyen meg ilyen feltételek mellett keresek villát. nem azt kérdeztem, mi lenne a jobb. õszintén nem érdekel. próbáljunk meg a villára koncentrálni. v-fékes kell, mert csak. duke nem jó, marathon nem jó. értékelném az értelmes hozzászólásokat a továbbiakban.
(zolle / thez: melyikõtöknek volt black-je?)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
bowdenes avid?
olyanja minden suttyónak van!
na de egy arch supreme..
blackben?

nemis mozog a teló, de legalább szét is tökik :D

thez mindenképp irigy
úgy ismerem
sõt, énis.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
irigy vagy, ennyi.
sajnállak.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
amúgy iogazság
avidot eladni, rebát megvenni(nem írom le h rele akármi, mer uaz) na szal avid árából meg bowdenes avidot megvenni.
és jó lesz!

vagy tényleg black.
csak azt nagoyn meg kell merevíteni.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
RFL

vagy vegyél a relevationhoz egy elcaminot, az van annyira sznob mint az arch supreme.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
zolle:
feltétlen ugy érzed, be kell szólni? egyfelõl biztos vagy benne, hogy az enyém lesz a bicikli? nem. másfelõl van valymi közöd ahhoz, hogy amit veszek és ahogy biciklizek, azok között milyen arányosság van? nincs.
akkor meg?!
le lehet szállni rólam!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

az arch supreme ugy szétnyomja a marathon s fékszemeit, mint az állat! kell rá valami, fõleg ha black lesz.

yapp
pedig elölfékhidas
sztem kérd meg ZSM-et hegesszen a blackra egy 30mm-es alutömböt.
az talán megvédi:P

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
akkor ne.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
inkább tanulj meg bringázni, a ráfordított alkatrész válogatási idõ alatt/helyett

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az arch supreme ugy szétnyomja a marathon s fékszemeit, mint az állat! kell rá valami, fõleg ha black lesz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hú dew jó lesz nézni ahogy a black ki-be mászkál:P
mármint a külsõszár-becsúszó...
kiszélesedik, majd egyenes.
én vagy nem fékeznék vele, vagy nem néznék oda, hatalmas könnyeket ejtve fékezéskor...

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
arch supreme arra való hogy ne kelljen fékmerevítõ

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
egyenlõre black a befutó, a thommey által javallt revelation azért nem jó, mert nincs v-fékszem :) (kell!)
it-s black. az nice. és plexibõl csináltatok fékmerevitõt, az jó lehet? csak hogy látszódjon az avid arch supreme :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

keményedik, de elég jól mozog 100-on is, ha még keményebbet akarsz, akkor lock out

vagy följebb tekered a kompressziót (Rockshox)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Engem az érdekelne, hogy az U-turn-os telónál pl.: pike úgyebár lehet 140-95 mm között állítani a teló útját ami jó meg minden , de ezt csak rövidebb idõre lehet leengedni vagy mondjuk hosszabb ( akár állandóan is ) lehet rövidebb? Meg pl ha lemegy 95-re akor felkeményedik a teló? Azt tudom hogy menet+rugó= útállítás:bananadan...... szóval azt nem kell magyarázni.

keményedik, de elég jól mozog 100-on is, ha még keményebbet akarsz, akkor lock out
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Engem az érdekelne, hogy az U-turn-os telónál pl.: pike úgyebár lehet 140-95 mm között állítani a teló útját ami jó meg minden , de ezt csak rövidebb idõre lehet leengedni vagy mondjuk hosszabb ( akár állandóan is ) lehet rövidebb? Meg pl ha lemegy 95-re akor felkeményedik a teló? Azt tudom hogy menet+rugó= útállítás:bananadan...... szóval azt nem kell magyarázni.

Elvben annyira állítod, és annyi ideig hagyod ott, ameddig akarod. Bár korábban elhangzottak olyan vélemények, hogy nem javallott minimum beállításra (95) venni és huzamosabb ideig úgy tartani. Nálam 100-on van a Serpensben, de nem veszem feljebb, mert hanyattesõs lesz.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mindegiyk 06-os REBA-bol van feher. Ma neztem.

A 2006os Reba WC is fehér.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak