Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
BomberCrux:hát nem én találtam ki,gondolhatod.Azt Mondták(szó szerint)Hogy valószinüleg le fognak állni a hungary villákkal,mert elég sokat vittek vissza,mert elengedték a levegõt.A srác hozzátette,hogy neki is ilyen van a gépében,és még semmi baja nem volt vele.Ennyi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Endroo

L.CS.-t kérdezdd, Õ anno húzatott rugót Szilvinek a Hi5-be.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Tudnátok-e abban segíteni, hogy hol lehetne egy Shock Works Joy-ba keményebb rugót csináltatni, vagy venni. Mondjuk a Hajdún kívül, mert mire ott kész lesz, kinõ a szakállam.

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Abból a Marzo szériából már vittem vissza a nyáron. Amugy tényleg jól mozog, és nem drága.
Érdekes, nekem tavasszal még nem mondtak ilyesmit a kerékvárban, pedig már akkor is jópár példány futott.

BomberCrux

BomberCrux

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szerintem ami megéri az a Marzocchi Bomber MXR. Ha úgy kéred rugó-olajos 100mm-t rugózik és csak 52500.-

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Speed metalban vettem,és a kerékvárban mondták ezt a hungary-a-s dolgot.Õket viszont kb.6 éve ismerem,gondolom nem kamuztak.(és miért tették volna
?)

kiscsango

kiscsango

törzsvendég

• fórumtag
  • 715 hozzászólás
Baliman!
Talán a Faktorban vetted? Ott szokták ezt mondani a Hungary-A-ra. Viszont ha az eladó nem figyelmeztetett a rugócserére, ne menj oda többet, ez lett volna a minimum.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
hát mondjuk ha azt mondtuk volna, hogy szét esik alattad( ami nem igaz), akkor gyorsan eladta volna...

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Hát ez a rugócsere pl. jó ötlet volt.Magamtól biztosan nem jutott volna eszembe.Rengeteg telot megnéztem,hatalmas a választék,mindenki mindent mond mindenre(rokszsoksz a király,Hungarya-t ne vegyek,mert a 60%-át visszaviszik,stb)Elsõsorban az ára,és a post mount miatt választottam manitout(na és persze marhára tettszik:)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
baliman

en ertem min kell keresztul menni vasarlaskor.. de utanna mit segit ??? a jo tanacs ......

ha mar ugy is megvetted !

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
A júliusi bikemagben a Shopping Guidebe volt Manitou keménn rugó pont azért ha valaki 70 kg fölötti keménynek találhatja. Ár ha jól emlékszem 6000Ftot írtak. Ezt vagy Com-hoz írták vagy az Elite-hez.

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
A Manitou különösen puha rugót rak bele! 90 kghoz tuti kelleni fog az új rugó! Gyári Manitout oylan 3-5e Ftért kapni..

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Csupa kedves ember...

Azért vásárlás után,mert épp volt ennyi pénzem,és épp volt egyetlenegy darab ilyen telló kb.egyforintosnyi optikai hibával.A kérdés épp arra vonatkozott,hogy álltalában 60-70kg.os emberkékre gyártják a villákat,és a +20kg ugye már belezavarhat a dolgokba.(pl.rugós nyeregcsõnél,mikor felültem benyomódott teljesen,mikor leszáltam kirugózott:)Jó lenne ha nem ezt játszaná el a telló is.
Majorlacinak:Miért mi mást ajánlasz?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
batran hasznalhatod azt a telot ha maradsz a Xc teruleten ..

en inkabb azt kerdojeleznem meg miert vasarlas utan teszed fel a kerdest..????...????

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

én nem értek a cc-hez, de azért 90kg-hoz blac comp-ot?? :-\ :-\ :-\

Eztet bátran kifejtheted ám !

Andix

Andix

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Mi köze van a súlyhoz a teló márkájának-típusának???? ::)
Azért mondjuk a 90kghoz már megpróbálhatsz egy gyárinál keményebb rugót, mert ez így tuti túl puha lesz neked!

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 hozzászólás
én nem értek a cc-hez, de azért 90kg-hoz blac comp-ot?? :-\ :-\ :-\

Baliman.

Baliman.

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Manitou blac comp villát vettem a napokban 70ezer pénzért,kiváncsi vagyok a tapasztalatokra akinek van ilyenje.Kb.90kg vagyok,és cc-túra felhsználásra fogom használni(ha felépül végre a bicóm..)Bírni fogja? :)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 hozzászólás
Ez a Cannondale saját villája a Lefty!
Ne is keresd a másik lábát ugyanis nem gyártottak neki!

ÉS még mielõtt arra gondolnál mint ahogy énis tettem hogy milyen merev lehet ez így,elmondom hogy ezzel versenyeznek is a Cannondale-es 4x-os vagy Dual-os csapatokba!

ridelikehell

ridelikehell

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Szeretnék valamit kérdezni mert kiváncsi vagyok rá:
Múltkor láttam pinkbike-on egy képet egy keróról aminek
nagyonfura telója volt..
lásd a képen:http://www.pinkbike..../bspic91078.jpg
hol a másik válla? :D