Ras: még egykerekezni sem tudok :-[ , de gondolom nem triál ugrándozásokra gondoltál, hanem a letörésekre v. mire. Nemigazán szeretem az ilyeneket...ráadásul hogy ilyenekrõl hall az ember...kicsit inába száll a bátorsága. Legalábbis nekem.
Sajnálatos, hogy le kell õket beszélni!
Maguktól nem tudják? A gyár ajánlása nem véletlen, pont az ilyen arc átrendezés miatt kellene alapból figyelembe venni ezeket. Tudom, ilyenkor jön be az, hogy de hát az mennyivel drágább, nincs rá keret stb...
Ördögi kör ez!
Itt jön be az, hogy kinek mennyit ér a testi épsége, netán az élete.
Az én telómmal biztos, hogy nem fogok sem ugrálni, sem DH-zni. Ami CC közben elõfordul néhány kisebb felszállás, annyit meg kibír a teló. És itt nem 2-3m-es letõrésekre gondolok.
eric simán... csak tényleg ne urgrálj vele... abszolute nem arra való, és amióta MG kissé átrendezte az arcát egy z3-al azót eléggé le vannak beszélve a fórumon az embeerk a CCtelóval való ugrálgatásról..
Moderátorok nem kéne ezt a topicot zárolni és nyitni egy 2. ilyen topicot, mert 90 oldalnál járunk és 100 oldalig nem emlékszem, hogy eljuttunk már valaha..
miert kell ra vissza irni, hogy rst...
ird ra hogy HAPPY TOOLS vagy LG's v. az en villam! barmi mast!
nem ragaszkodnek ahhoz, hogy ua legyen kiirva ra mint a gyari cuccon!
Azt mondjátok meg, hogy RST matricát lehet-e kapni, vagy inkább csináltassak egy dekorossal. Engem zavar a sárga-fekete összeállításban a kék teló, és át szeretném festetni sárgára. A tárcsafék nyereg fekete lesz gyárilag, fekete a gumiharang is, és így talán egységesebb lesz a gép.
Nagyon hülye vagyok?
Bagi!
Lehet, csak nem volt megszólítás és érthetõ volt az én dolgomra is!
Hú,nagy kavarodás van készülõben... :
Gabi:szerintem Major ezt: "Nem akarlek ilyesztegetni, de ez nagyon CC teló..." Ericcartmennek írta a Marzo-ra, Dude pedig azt hitt,hogy neked van Marzocchid...
Persze lehet,hogy nincs igazam.