Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Írta 2005. október 25. - 13:31
Írta 2005. október 25. - 13:03
És boltban? Nem ismerek esztergályost, meg nehéz lenne elmagyarázni, hogy pontosan mi kellene.minden esztergályos.1 sörért.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. október 25. - 13:01
Írta 2005. október 25. - 12:54
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. október 25. - 07:53
Írta 2005. október 24. - 23:50
Írta 2005. október 24. - 23:40
ja, van épített gyári polarx 220e körül, pike-vel, csúszós váz, avid tárcsák.
gyári
menynivel is több? 100-al.
ilyen télleg van?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. október 24. - 22:41
No:) én még mindig a RST telónál vagyok:D
Mert én nemnagyon ugratgatni akarok vele(csak egy kicsit) hanem menni az erdõbe mint a hülye. Inkább ilyen lájtos dh, de mondjuk annak sem nevezhetõ. Lehet hogy most gyíknak néztek, hogy ilyen biciklit veszek erre a célra, de nekem ez a Polar-X jön be. Úgyhogy sztem arra jó még az a teló.
ilyen biciklit használtam évekig... (2002-töl most tavaszig)
és bevált!
de a jó mozgás idõvel hiányozni fog, majd a telót cseréld le a gyári polarx-ben, más tuninigra nicns szükség rajta, jó bicikli úgy ahogy van
Írta 2005. október 24. - 22:35
No:) én még mindig a RST telónál vagyok:D
Mert én nemnagyon ugratgatni akarok vele(csak egy kicsit) hanem menni az erdõbe mint a hülye. Inkább ilyen lájtos dh, de mondjuk annak sem nevezhetõ. Lehet hogy most gyíknak néztek, hogy ilyen biciklit veszek erre a célra, de nekem ez a Polar-X jön be. Úgyhogy sztem arra jó még az a teló.
Nyugodtan vedd meg, egyszer úgyis cserélni fogod:pmármint a telót, de ezt írja alattam thez is.
Írta 2005. október 24. - 22:22
Írta 2005. október 24. - 22:03
Egyébként szerintem ebben a kérdésben csak úgy lehet dönteni, hogyha lenne egy statisztika a bringavásárlókról. Anyagi helyzet stb...de ilyen nincs.
Mert mondhatom azt az esetet, hogy van egy miller gyerek aki már régóta tanulmányozza a bringázást és egy normális gépet akar venni. Lehet, hogy ilyenbõl kettõ van az országban, de lehet, hogy több. Meg például fotósoknál is,akik eleinte cask fotózták, de beleszerettek és ki akarják próbálni, bár ez nagyon elenyészõ mennyiség, sõt hülyeség...:chin:
Írta 2005. október 24. - 21:59
nagyonis.
ezért vesznek ilyet kezdõbringának, belejönnek, lecserélik a telót ezt emg azt majd jön a nagyobb gép
persze ez sok idõ, nem 1-2 nap.
Írta 2005. október 24. - 21:59
Írta 2005. október 24. - 21:57
épített bicót az vesz akinek nincsen tapasztalata, és még nem csinált ilyen jellegü biciklizést, vagy nem rendes biciklivel
(pl 20 colos acélvázas akármivel tolta)
annak elõrelépés
vesz bele idõvel egy jó villát, és van egy patent gépe
aki tapasztalt(ergó alapból jobb villal veszi) annak úgyis van már alkatrésze, ergó nem komplettet vesz
aki miller, az nem polarxet vesz
ha igen, akkor épít egyet magának
milyen esetek vannak még.
ja, van épített gyári polarx 220e körül, pike-vel, csúszós váz, avid tárcsák.
gyári
menynivel is több? 100-al.
Írta 2005. október 24. - 21:53
']Ha egy picit figyelmesen olvastad volna el a hozzászólásaimat, akkor nem ezt írtad volna mert:
nem azt írtam, hogy drágább, jobb villát rkjanak a pxbe, hanem, hogy több ár konstrukció lehetne, magasabb felszereltség stb. Tehát megmarad ez a setup is, de lenne jobb felszereltséggel is. És mindenki örül.
Kapisch?
jo de így nehezebb a sorozatgyártás, nem? amugy nem elvetendö 5let
Írta 2005. október 24. - 21:40
nem azt írtam, hogy drágább, jobb villát rkjanak a pxbe, hanem, hogy több ár konstrukció lehetne, magasabb felszereltség stb. Tehát megmarad ez a setup is, de lenne jobb felszereltséggel is. És mindenki örül.
Kapisch?
Írta 2005. október 24. - 21:37
de ez csak egy feltételezés, nem néztem utána.
Írta 2005. október 24. - 21:32
írtam, hogy minden rendben van, csak a teló hibádzik....ez igaz, de akkor talán jobb lenne csak a vázat rendelni.
Írta 2005. október 24. - 21:31
']Sztem már kicsit offos a dolog, de polarxbõl jó lenne több/drágább konstrukció is, mert igazából csak a villa, ami igazán hibádzik. pölö: pistike megvette a polarxet 130ért, rögtön cserélt benne villát, vett egy drop offot 70ért, így 200at költött, de ha egybõl drop offal lett volna, akkor mondjuk csak 180at kellett volna költenie.
on
ez igaz, de akkor talán jobb lenne csak a vázat rendelni.
én személy szerint megértem ezt, és talán bonyolult lenne megcsinálni ezt h legyen egy drágább meg egy olcsobb polar x is.
meg én még nem érezném olyna nagyon h szar a villa, és a kezdök hamar szétzúzzák a villákat a béna ugratásaikkal. és akkor nemm1 h egy 10 vagy egy 50 e ft-os villa megy szét.
Írta 2005. október 24. - 21:03
Rst-hez képest minden elõrelépés....
Nemtom én csak egyszer mentem az idei polarx-el, de valami tragikus az a villa.Az mz compot is csak egyszer próbáltam, azért az jobb egy fokkal, és szerintem jobban is bírja.Szóval ilyen áron...
Apróban 10-15-ért már találsz.Legalább késõbb tudni fogja mitõl jó egy villa, lesz viszonyítáési alap.
Szerintem érdemes gyûjteni. Bár magam ellen beszélek mer taladó az enyém is:) (Thez nyomdokaira léptem volna? )