Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
AJAJ!!! Magint hülyeséget mondtam... :-X

Összekeertem a PRO Delux-al!!!

Biztos ez is jó, de ezt nem ismerem!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
Feltöltött kép

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
25 ? ? ? :o :o :o

Elvileg ez az RS topp DH/FR tagja!!! túlfolyótartál,y oda-vissza csill meg minden!!!
Mondjuk már elég rég óta ez a neve szóval arra figyelni kell mien évjárat, de állítólag a 2001-2003 az majdnem ugyanaz és nagyon jó is!!!
Ja és elvileg 400 USD...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ROCK SHOX super deluxe rugostag tok uj 25eft?
milyen tapaszatalat van vele? hibak...

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Én beszéltem telefonon valamelyik boltvezetõ kisasszonyal és az ami így le van akciózva az használt...

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Itt a ridebike oldalán van egy akció RST tárcsafékre:18e---->7e! Ez milyen tárcsafék? Úgyhallottam nem a legjobb... :-\

mge

mge

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Bocsi, nem tudtam milyen kategóriára gondoltok. A neten lévõ árlistán tényleg csak alsó kategória van, de lehet, hogy a boltban komolyabbak is vannak. Nem tudom milyen gyakran frissítenek.

Egyébként a PROBIKE honlapon az, hogy ROCK SHOX Psylo XC'03 86900 Ft, nem elírás? A 2002-es vagy 30000-rel drágább volt...

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Most,hogy így mondod Mge,az Árkádban tényleg van néhány alsókategóriás Suntour...

mge

mge

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Ride bike honlapon www.ridebike.hu az árlistán vannak SUNTOUR telók, meg a boltban is láttam egy párat (másfél hónapja). Tél van, nem hiszem, hogy elkapkodták õket.

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Hali!

Lehet tudni hogy melyik boltokban kaphatok Insync vagy Suntour telót? Honlapokat,hirdetéseket böngészve nem találtam ilyet. Egy helyen azt mondták, a Suntourt idén már nem foralmazza senki.Furcsa.
Ja, és kösz a címeket!....:-)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ja

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
A középméretes AHEAD az mekkora "-ban? Az az 1 1/8"-as?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Thanx Tamaskaaa and BombrideR

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

van az a telo márka hogy "ZZYZX" azt hogy kell ejteni? "ZISZX" vagy "SZISZX" vagy egyáltalán milyen származásu? ez egy rövidités? ha igen akkor minek?

David gyarto a Bullet Brothers es a Hanebrink design-olta nekik az USA-ban ..

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
mi ez a bm-es dolog?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
re: X-Fusion téma: igen, tam számára is érdekesnek tûnik az árszabás, tekintve, hogy az itthon 25 ezerre mondott Vector Pro a Workshopban átszámítva olyan 90ezer HUF... ::)

van az a telo márka hogy "ZZYZX" azt hogy kell ejteni? "ZISZX" vagy "SZISZX" vagy egyáltalán milyen származásu? ez egy rövidités? ha igen akkor minek?

én spec zézéipszilonzéiksznek szoktam ejteni, nem tudom mennyire helyesen... :D Egyébként amcsi gyártóról van szó szerintem, mivel gyakran találkozom olyan felirattal, hogy "ZZYZX usa". De a Corratec bicikliein is általában ilyen hajtókar, nyeregcsõ, kormány stb van, és a Corratec nem amerikai... úgyhogy döntsd el magad! 8)

Nem feltétlen ajánlom a rugócserét, csak annak, aki a szokottnál sokkal vékonyabbb testalkattal rendelkezik, szvsz a Marzo puhábbik rugója 60 kg alá való. Volt szerencsém próbálni a közepeset és a puhát is, és az én 70 kg-mnak nem jó a soft.

rnie

rnie

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Helló Mindenki!Bocsi,csak a telókhoz tennék hozzá annyit,hogy még mielõtt gyorsan eladnátok a hátsó rugóstagotokat a BM-ban megjelent C.KFT.által forgalmazott X-Fusion tagokra való áttérés miatt,(már hallottam ilyet)ne sietsetek mert még csak most szeretnének tárgyalni a behozatal feltételeirõl,de szerintem a hirdetett árakon meddõ,mert a tagok ára kb.78-85e.ft.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
És még mindig várom a pénteket.... ;D ;D Már megvan beszélve a találka, azt mondja a gyerek hogy 10cm a rugóútja a Marzocchi MXC-jének, ami nemsokára talán az enyém lesz. :D Szép állapot, eddig nuku olajcsere me nem kellett eddig állítólag. És piros színû... :DJeeeeee

Xdaw

Xdaw

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
off
jó zenét nyomnak ma a raceface oldalon
on

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
hideg idõben a telom nem mozogja ki a 30cm -et nem túlzok!!! DE kell a telonak kb 100-150 km. Ez a bejáratás. Ha nem puhul jöhet a tunning vagy a rugó csere!!