És csillapitása van? Mert kb ennyiért (vagy olcsóbban egy pár ezressel, nem tudom, de egy-ét oldallal visszább ott van az ára) lehet 130 mm-eres Suntour villát kapni, amin bár nem állitható, de legalább olajos csillapitás van. Én azt venném egy csillapitatlannal szemben, még akkor is, ha az 10 mm-rel többet tud.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. április 03. - 16:11
Írta 2003. április 03. - 16:05
Írta 2003. április 03. - 15:57
Az 5.5-ös MoZo 55.000 azt hiszem, de a honlapon nyilt patronos csillapitás van irva, mint csillapitó egység, itthon meg nem tudom, hogy van-e egyáltalán benne valami.... (persze a rugón és az elasztomeren kivül)
Szóval. Mivel 140 mm-t és duplavállat olcsóbban nem kapsz újonnan, megéri, de ha bele mersz vágni egy használtba, akkor BoltOn-os DH1-et kapni ennyiért... Mintha Palmer tudna egyet, kérdezzd Õt. (lehet, hogy pont azt árulják, ami a Zsuzsié, és akkor az király kis villa! Szép állpot, jól mozog, minden)
Amúgy a keresõbe beirod, hogy 5.5, és rákeresel a Tech részben, csak ne felejtsd el beállitani, hogy több napot keressen vissza, ne csak 30-at, vagy nem tudom mennyi az alap.
Szóval. Mivel 140 mm-t és duplavállat olcsóbban nem kapsz újonnan, megéri, de ha bele mersz vágni egy használtba, akkor BoltOn-os DH1-et kapni ennyiért... Mintha Palmer tudna egyet, kérdezzd Õt. (lehet, hogy pont azt árulják, ami a Zsuzsié, és akkor az király kis villa! Szép állpot, jól mozog, minden)
Amúgy a keresõbe beirod, hogy 5.5, és rákeresel a Tech részben, csak ne felejtsd el beállitani, hogy több napot keressen vissza, ne csak 30-at, vagy nem tudom mennyi az alap.
Írta 2003. április 03. - 15:39
Igazabol itt az a kerdes mennyi az annyi? ? ? Nem nez ki ez a villa annyira rossz, de megis mennyiert adjak ? ? ?
Írta 2003. április 03. - 15:32
Üdv. Kis segítségre lenne szükségem. Arra lennék kíváncsi hogy ha volt már szó a Mozo x-5.5 c. telóról azt kb. hol találom meg. Ha nem akkor esetleges tapasztalatok, szóbeszédek érdekelnének. Ha az embernek éppen nincs túl sok jó magyar forintja akkor meg "szabad"-e venni v. felejtsem el? Köszi
Írta 2003. április 03. - 15:22
Ez hülyeseg!!! Attol hogy megforditassz egy nyomorudat nem lesz hosszabb!!!! Magyarul nem kerül kiljebb semmi!!! Raadasul az sem bizso, hogy egyatalan nem meglehet forditani!!!
Írta 2003. április 03. - 15:19
Én lehet hogy leszûkítem a villámat 80mm-re 100-ról. Hol lehet venni olyan távtartót, illetve kb mennyiért?
Írta 2003. április 03. - 15:17
Dani: a Scrap-ben exr comp 100 van,a Nunuban meg exr comp 80.
Nekem a Scrapbõl való van.
Lehet,hogy a nyomórúd van benne fordítva,nézd meg,de lehet,hogy csak egy távtartó van benne!
Kellemes szerelgetést!
Nekem a Scrapbõl való van.
Lehet,hogy a nyomórúd van benne fordítva,nézd meg,de lehet,hogy csak egy távtartó van benne!
Kellemes szerelgetést!
vendég_vdani_*
Írta 2003. április 03. - 15:10
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Tegnap mikor vettük amc-nek a Stuffot akkor ott kinn volt egy Scrap is. Abban is EXR Comp teló van.
Viszont ahogy láttam annak kijjjjjebb van a becsúszószára. Azt mondták a ProCrossban, hogy azért, mert a nyomórúd fordítva van belerakva. Ez érdekelne. Hogy tudom ezt én is megcsinálni? Vagy evidens ha szétszedem?
VDaNi
Lenne egy kérdésem.
Tegnap mikor vettük amc-nek a Stuffot akkor ott kinn volt egy Scrap is. Abban is EXR Comp teló van.
Viszont ahogy láttam annak kijjjjjebb van a becsúszószára. Azt mondták a ProCrossban, hogy azért, mert a nyomórúd fordítva van belerakva. Ez érdekelne. Hogy tudom ezt én is megcsinálni? Vagy evidens ha szétszedem?
VDaNi
Írta 2003. április 03. - 12:18
dboxy
Két oka lehet, hogy nem tuningolható:
1) Az alsó persely alá max 1-2 mm-t lóg a becsúszó, ergo nem lehet jobban kihúzni
2) olyan bonyolult a csillapitószelep/egyéb belsõ felépités, hogy nem tudod megcsinálni ugyanazt hosszabban.
Nem elég a 125 mm? A Psylo isten villa.
Ákos
Amiket Te felsoroltál, azok közül talán a Judy TT, amiket ras sorolt, azok közül meg a Z5 és a 2000-res Judy XC. (az a legjobb szvsz.)
-Mrc-
A Judynak 28.6-os, a Duke-nek 30-as a becsúszója. (kb 30% merevség különbség) A csillapitószelep ugyanaz.
sala
A Manitou-t a Velotrade fofgalmazza.
Két oka lehet, hogy nem tuningolható:
1) Az alsó persely alá max 1-2 mm-t lóg a becsúszó, ergo nem lehet jobban kihúzni
2) olyan bonyolult a csillapitószelep/egyéb belsõ felépités, hogy nem tudod megcsinálni ugyanazt hosszabban.
Nem elég a 125 mm? A Psylo isten villa.
Ákos
Amiket Te felsoroltál, azok közül talán a Judy TT, amiket ras sorolt, azok közül meg a Z5 és a 2000-res Judy XC. (az a legjobb szvsz.)
-Mrc-
A Judynak 28.6-os, a Duke-nek 30-as a becsúszója. (kb 30% merevség különbség) A csillapitószelep ugyanaz.
sala
A Manitou-t a Velotrade fofgalmazza.
Írta 2003. április 03. - 11:01
ha olajos akkor esetleg nem e folyna ka szimmeringek, persze jó szétszedve is látni :
meg hogy a becsúszószárak épek-e, nincs e rajtuk nagyobb karc, mennyire van lezúzva a külsõ részein (ebbõl következtetni lehet kb arra is mennyire vigyáztak rá...)
majd az okosok mondják még én kb ennyit tudok...
meg hogy a becsúszószárak épek-e, nincs e rajtuk nagyobb karc, mennyire van lezúzva a külsõ részein (ebbõl következtetni lehet kb arra is mennyire vigyáztak rá...)
majd az okosok mondják még én kb ennyit tudok...
Írta 2003. április 03. - 10:50
Még annyit kérdeznék, hogy mit kell megnézegetni, ha használt telót veszek?
Köszi a választ!
Köszi a választ!
Írta 2003. április 03. - 10:43
Írta 2003. április 03. - 10:39
Írta 2003. április 03. - 10:34
vendég__*
Írta 2003. április 03. - 08:23
Olé 8)
Szerintetek 72 pénzé érdemesebb 2002-es Duke XC-t vagy 2001-es Judy Race-t venni ????????
(vagy netán egyiket sem )
Frírájdolni hobbyszinten akarnék, oszt sem nem akarom hogy tolni kelljen fölfelé a bicó-t hegynek, de az sem jó ha összeroppan a villa lefelé...
Szerintetek 72 pénzé érdemesebb 2002-es Duke XC-t vagy 2001-es Judy Race-t venni ????????
(vagy netán egyiket sem )
Frírájdolni hobbyszinten akarnék, oszt sem nem akarom hogy tolni kelljen fölfelé a bicó-t hegynek, de az sem jó ha összeroppan a villa lefelé...
Írta 2003. április 02. - 23:03
Szerintetek meg ér e 25 rókát egy zt5 fly light air
használták vagy 2X hegyen és jó álapotú asszem olyan 1,5-2 éves amúgy mennyi újjonan Elvileg elég valószínû hogy nem b@sznak át de azért megerõsítés??
Miért beszélünk csúnyán?
használták vagy 2X hegyen és jó álapotú asszem olyan 1,5-2 éves amúgy mennyi újjonan Elvileg elég valószínû hogy nem b@sznak át de azért megerõsítés??
Miért beszélünk csúnyán?
Írta 2003. április 02. - 22:54
nekem nem van!
de ha latnam akkor lehet kilehetne vmit talalni!
az egy dolog ki mit mond!
attol meg lehetseges lehet!
de ha latnam akkor lehet kilehetne vmit talalni!
az egy dolog ki mit mond!
attol meg lehetseges lehet!
Írta 2003. április 02. - 22:51
???
mi az h nincs?
multkor kapásbol 4et láttam 1más mellett...
de mind1!
csak én 1általán nem értek a tunningoláshoz,és a Bikmakkék azt mondták a tesztben,h nagyon bonyolult,lehetetlen tunningolni.
ezt akartam megtudni,h lehet e valahogy vagy tényleg az...
mi az h nincs?
multkor kapásbol 4et láttam 1más mellett...
de mind1!
csak én 1általán nem értek a tunningoláshoz,és a Bikmakkék azt mondták a tesztben,h nagyon bonyolult,lehetetlen tunningolni.
ezt akartam megtudni,h lehet e valahogy vagy tényleg az...