Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
És csillapitása van? Mert kb ennyiért (vagy olcsóbban egy pár ezressel, nem tudom, de egy-ét oldallal visszább ott van az ára) lehet 130 mm-eres Suntour villát kapni, amin bár nem állitható, de legalább olajos csillapitás van. Én azt venném egy csillapitatlannal szemben, még akkor is, ha az 10 mm-rel többet tud.

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Reklámot mellõzve (zöldpont) 38500 HUF

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Az 5.5-ös MoZo 55.000 azt hiszem, de a honlapon nyilt patronos csillapitás van irva, mint csillapitó egység, itthon meg nem tudom, hogy van-e egyáltalán benne valami.... (persze a rugón és az elasztomeren kivül)
Szóval. Mivel 140 mm-t és duplavállat olcsóbban nem kapsz újonnan, megéri, de ha bele mersz vágni egy használtba, akkor BoltOn-os DH1-et kapni ennyiért... Mintha Palmer tudna egyet, kérdezzd Õt. (lehet, hogy pont azt árulják, ami a Zsuzsié, és akkor az király kis villa! Szép állpot, jól mozog, minden)

Amúgy a keresõbe beirod, hogy 5.5, és rákeresel a Tech részben, csak ne felejtsd el beállitani, hogy több napot keressen vissza, ne csak 30-at, vagy nem tudom mennyi az alap.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Igazabol itt az a kerdes mennyi az annyi? ? ? Nem nez ki ez a villa annyira rossz, de megis mennyiert adjak ? ? ?

Predog

Predog

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Üdv. Kis segítségre lenne szükségem. Arra lennék kíváncsi hogy ha volt már szó a Mozo x-5.5 c. telóról azt kb. hol találom meg. Ha nem akkor esetleges tapasztalatok, szóbeszédek érdekelnének. Ha az embernek éppen nincs túl sok jó magyar forintja akkor meg "szabad"-e venni v. felejtsem el? Köszi

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ez hülyeseg!!! Attol hogy megforditassz egy nyomorudat nem lesz hosszabb!!!! Magyarul nem kerül kiljebb semmi!!! Raadasul az sem bizso, hogy egyatalan nem meglehet forditani!!!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Én lehet hogy leszûkítem a villámat 80mm-re 100-ról. Hol lehet venni olyan távtartót, illetve kb mennyiért?

Ranger

Ranger

törzsvendég

• fórumtag
  • 748 hozzászólás
Dani: a Scrap-ben exr comp 100 van,a Nunuban meg exr comp 80.
Nekem a Scrapbõl való van.
Lehet,hogy a nyomórúd van benne fordítva,nézd meg,de lehet,hogy csak egy távtartó van benne!
Kellemes szerelgetést!

vendég_vdani_*

vendég_vdani_*
  • vendég
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
Tegnap mikor vettük amc-nek a Stuffot akkor ott kinn volt egy Scrap is. Abban is EXR Comp teló van.
Viszont ahogy láttam annak kijjjjjebb van a becsúszószára. Azt mondták a ProCrossban, hogy azért, mert a nyomórúd fordítva van belerakva. Ez érdekelne. Hogy tudom ezt én is megcsinálni? Vagy evidens ha szétszedem?

VDaNi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
dboxy

Két oka lehet, hogy nem tuningolható:
1) Az alsó persely alá max 1-2 mm-t lóg a becsúszó, ergo nem lehet jobban kihúzni
2) olyan bonyolult a csillapitószelep/egyéb belsõ felépités, hogy nem tudod megcsinálni ugyanazt hosszabban.
Nem elég a 125 mm? A Psylo isten villa.

Ákos

Amiket Te felsoroltál, azok közül talán a Judy TT, amiket ras sorolt, azok közül meg a Z5 és a 2000-res Judy XC. (az a legjobb szvsz.)

-Mrc-

A Judynak 28.6-os, a Duke-nek 30-as a becsúszója. (kb 30% merevség különbség) A csillapitószelep ugyanaz.

sala

A Manitou-t a Velotrade fofgalmazza.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
ha olajos akkor esetleg nem e folyna ka szimmeringek, persze jó szétszedve is látni ::)
meg hogy a becsúszószárak épek-e, nincs e rajtuk nagyobb karc, mennyire van lezúzva a külsõ részein (ebbõl következtetni lehet kb arra is mennyire vigyáztak rá...)

majd az okosok mondják még én kb ennyit tudok...

akosvaradi

akosvaradi

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Még annyit kérdeznék, hogy mit kell megnézegetni, ha használt telót veszek?
Köszi a választ!

akosvaradi

akosvaradi

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás
Köszi szépen Ras a kimerítõ választ! :)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
http://www.bikemag.h...id=9&markaid=16

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Manitou forgalmazo neve kellene nekem.
Köfi.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Olé 8)
Szerintetek 72 pénzé érdemesebb 2002-es Duke XC-t vagy 2001-es Judy Race-t venni ????????
(vagy netán egyiket sem :P )
Frírájdolni hobbyszinten akarnék, oszt sem nem akarom hogy tolni kelljen fölfelé a bicó-t hegynek, de az sem jó ha összeroppan a villa lefelé... ;)

praisefari

praisefari

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szerintetek meg ér e 25 rókát egy zt5 fly light air
használták vagy 2X hegyen és jó álapotú asszem olyan 1,5-2 éves amúgy mennyi újjonan Elvileg elég valószínû hogy nem b@sznak át de azért megerõsítés??

Miért beszélünk csúnyán?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem nem van!
de ha latnam akkor lehet kilehetne vmit talalni!

az egy dolog ki mit mond!
attol meg lehetseges lehet!

dboxy

dboxy

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
???
mi az h nincs?
multkor kapásbol 4et láttam 1más mellett...
de mind1!
csak én 1általán nem értek a tunningoláshoz,és a Bikmakkék azt mondták a tesztben,h nagyon bonyolult,lehetetlen tunningolni.
ezt akartam megtudni,h lehet e valahogy vagy tényleg az...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
talan mert meg senkinek sincs!