Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
oké
rendben van ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
nem vagyok en rossz kedvemben ,mibol vetted..?

van sajat anyanyelvunk , es 30000 szo ,amibol MA az atlag ember hasznal kb.kettoezret , koszonheto az ilyen es hasono megnyilvanulasnak

... probaljuk mar sajatmagunkat ezekbol megertetni ..

vagy lehet huzni egy angol forumra ..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
miert ne lehetne?
sot!

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 hozzászólás
csõváz és hátszél 2all!
Monnyátok, sztetek lehet streetelni egy meganehéz 99es shockworks dh2 duplavallas csirkével??
gondolok itt bunny-ra, manual-ra/wheelie-re, stb..

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
hejjj BombI de rossz kedvedben vagy ???

ProBike árlista, legutolsó BikeMag:
Psylo XC 2001 = 74900
Psylo XC 2002 U-turn = 81900
(Psylo SL Tullio 2003 = 129900)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
shut yr F.#^%* mouth, speak yr own what yr mama gave you ..

is it help..??

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Help me quickly, please!

Mennyibe kerülhet HUF-nak szinvonalán egy Rock Shox Psylo XC?

Thanks for helping! lajos

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Ma olajat cseréltem a villámban. :) Sikeres volt a mûtét. Vettem 5-ös és 10-es Liqui Moly olajat, és ebbõl kevertem magamnak 7.5-öset. Apró csavarjaira szedtem a villát, és meglepõ módon utánna össze is bírtam rakni. Szebb lett a hangja, de végállásban egyáltalán nem csillapít, úgy átszalad rajta az olaj, és az ECC is enged kissé.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Hali!

Maitou Xvertrol vannak tapasztalatai valakinek?
Miben rosszabb/jobb mint a Black Comp mondjuk?

en ugy lattam hogy valoszinu nem olyan merev, mert nem reverse arch, az hogy nem 100% rugo, hanem rugo+elasztomer az kicsit bosszant, viszont ugye nem fluid flow hanem TPC+ ami azert 2 kategoriaval foljebb van.
Nem tudom maszasnal mennyire pogozik a 105mm, ez lenne meg kerdeses.

Csak mert 65000-ert lattam ma egy 0km-es darabot, es erosen elgondolkodtam :)

Nálunk van a családban 2 X-Vert is ! Igaz az egyik egy Supernova ami azért más tészta / ;) / , a 2-es rajtszámmal viszont egy X-Vert Air versenyez.
Nagyon-nagyon jól mozog -a Supernova is, amiben ugyanolyan rendszerû rugózás van, mint a sima X-Vert-ben-egy SX villához képest sokkal merevebb, tárcsát nyugodtan tehetsz rá, persze a 200-as tárcsát nem kell erõltetni.Csillapítás nagyon tág határok között lehet állítani. Jah, ezek 2001-es villák tapasztalatai, salának 2000-res van, ha jól tévedek, én még nem tapasztaltam, hogy le akrna jönni valamelyik tekerentyû, igaz egyik sincs meg valami régóta.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
ja-ja! Lehet hogy a csúnya gyáros bácsik nem véletlenül tûzik a cucc mellé a használati utasítást! ::)

lajos ;D

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
ezek szerint a haznalati utasitast megis illik elolvasni meg betartani... ;D

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás

A hirdetésben van egy black elit 65 e ért , ismerem a tulajt, hibátlan állapotban van. Már ha szived szerint black-ot vennél.

Bocsi, elbambultam és nem vettem észre.
És köszi :)

Zak McKracken

Zak McKracken

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
koszi sokat segitettel :)

nem a te hirdetesed volt, mert egz boltban lattam, epp az fogott meg benne hogy tenyleg teljesen uj, meg nem volt beszerelve gepbe.

holanp megyek jobban megszemlezem, szerintem az en durvabbfajta CCs felhasznalasomhoz jo lenne, a merevsege meg csak eleg a tarcsafeknek, nem hiszem hogy a six sport annyival jobb.

na meg meglatom, koszi :)

Zak

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Zak:
Nekem pont ilyen van!Lehet hogy az én hirdetésem olvastad? ;D A tapasztalataim: kezdem a hibáival1.Nem túl merev ami szerintem a gyorszáras kerékrögzitésnek tudható be és a vékonyka vállaknak.2.Rendszeres zsirzás.3 nem túl jó tömitettség(a gumiharang levételét felejsd el!).4.a visszaut csillapitás állitója elég könnyen megadja magát.
A pozitivumok:1.Nagyon egyszerü szétszedni takaritás céljából amit havont ajánlok.2.a csillapitás tág határokon belül állitható.3.Sebességérzékeny szelepek habár csak két állás van.Tehát ha kb 2cm-en belül mozog akkor gyorsabb ha ennél nagyobbat akkor lassabb.4.Elég finoman mozog.MIndent eltüntet a rugóút határain belül.
Remélem segitettem.
Üdv.

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Halihó!

Szerintem azért jobb úgy a gépra nézni hogy a becsúszanó szár már messzirõl a szemedbe tükrözi a napfényt! Ezzel mindíg megadja a kezdõ hangulatot a tekeréshez! Én legalábbis úgy szeretem ha más nem is de a becsúszó az csillog-villog! :-\ ;D

::)Xvert ::)

szlatmik

szlatmik

vendég

• fórumtag
  • 134 hozzászólás
Azt, hogy felesleges, azt a becsúcsó takarítására írtam. A teló belsejét természetesen illik kitakarítani néha, de a becsúcsókat törölgetni szerintem fölösleges, kivéve persze, ha rászárad mondjuk a sár ;D

Xvert-et sajna nem ismerem közelebbrõl

Zak McKracken

Zak McKracken

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Hali!

Maitou Xvertrol vannak tapasztalatai valakinek?
Miben rosszabb/jobb mint a Black Comp mondjuk?

en ugy lattam hogy valoszinu nem olyan merev, mert nem reverse arch, az hogy nem 100% rugo, hanem rugo+elasztomer az kicsit bosszant, viszont ugye nem fluid flow hanem TPC+ ami azert 2 kategoriaval foljebb van.
Nem tudom maszasnal mennyire pogozik a 105mm, ez lenne meg kerdeses.

Csak mert 65000-ert lattam ma egy 0km-es darabot, es erosen elgondolkodtam :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Spec egy átlag bringás heti 2-3 max 5 órát teker,és ennek az idõnek kb felét tölti terepen,ahol a teló tényleg munkára van fogva,és a por miatt mondjuk koszos lehet.Szóval úgy havonta-kéthavonta kell belenéznie a telójába,és azért a legtöbb teló nem egy Black bonyolultságával bír (hanem egy csupasz rugó,és kész),ergo 10-15 perc alatt lemegy a szétszedés-zsírzás-összerakás folyamata.Ez nem vmi sok idõ,mégis,kb. kétszer lesz hosszabb az élettartam.van még olyan,aki azt állítja,h nem éri meg? ;D

nehablo

nehablo

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
a www.rockshox.com - on pl. fent va negy csomo szerelesi utmutato. meg az is, hogy milyen gyakran kell szerelni. de ki szedi szet a cuccot minden 20 ora tekeres utan??? :P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Mi az,h "ha gagyi akkor úgyis mind1" ?!? >:(
Igenis tessék odafigyelni! :)
A régi géppel párszor volt olyan,h egy esõs tekerés után fejre fordítva a gépet egy pohárnyi víz csorgott ki a Mozoból.Az üres szár be is rozsdásodott kicsit belülrõl...A rugónak szerencsére még semmi baja,gyárilag is annyi zsírt volt benne,mint egy nagyobb bálnában,no meg én is kentem már párszor,a biztonság kedvéért.
Az új teló még semmi ilyet nem produkált; az XXX seals tényleg olyan brutál,mint azt mondták! 8)