Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Teleszkópok - általános eszmecsere

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
16970 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Lehet hogy mar van sok 160-160 -is, regebben amikkel talalkoztam azok 170 -esek voltak.

De lataltanban ilyen szakszerutlen leiras alapjan eleg nehez segiteni :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Hát én errõl még nem hallottam...raktam már föl Shimano PM-IS adaptert Hayes,Shimano,Avid fékhez, és nem volt gond...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

nekem pm-es volt, és pm-es villán...simán ment 160-assal---

Jaj Thommey, ne kelljen meg neked is elmagyarazni. Neked aztan igazan tudnod kene, hogy 160 IS -rol PM altalaban 170 -es ;) 160-160 nem nagyon van.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
nekem pm-es volt, és pm-es villán...simán ment 160-assal---
170-es tárcsa csak akkor kellhet, ha véletlenül olyan PM-IS átalakító van a villán, ami a 4 dugattyús XT fékhez kellett anno---

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nekem nem volt gondom vele. Szerintem neked PM -es van, es azert kell 170-es tarcsa hozza.
Vidd el egy normalis szervizbe, ahol ertenek is hozza.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

A hiba az ön készülékében van...nekem volt mini...és elérte a tárcsát...csak be kell húzni azt a kis fém kart, ami a kormányon van...

nem ugy nem érte el, hanem h nah hogyan mondjamszal a fékezõ felülete lett volna nagyon kicsi, annak a sávnak amin fognia kellett volna csak a fele volt meg.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Vole a minit gyárilag árulják 180 as tárcsával is.a 160 as tárcsát alig érte el, szinte hozzá sem ért a fékpofa (kis túlzással).

A hiba az ön készülékében van...nekem volt mini...és elérte a tárcsát...csak be kell húzni azt a kis fém kart, ami a kormányon van...

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Malna, a Mini 160 -as tarcsahoz van.

Ha a szerelo srac nem tudta felrakni rendesen, akkor oda nem vinnek semmit javittatni ;)

Vole a minit gyárilag árulják 180 as tárcsával is.a 160 as tárcsát alig érte el, szinte hozzá sem ért a fékpofa (kis túlzással).

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Malna, a Mini 160 -as tarcsahoz van.

Ha a szerelo srac nem tudta felrakni rendesen, akkor oda nem vinnek semmit javittatni ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

ha nincs már, csak alátét, akkor be kell férjen 180as tárcsával, valamit elronthattál, ha nem passzol... mert ha jól sejtem a hope alapból 180as tárcsához van

mondjuk egy fotó sok mindent megoldana

nincs foto mert már nem vagyoka bicili boltban.A fék nyregbe lógott bele a tárcsaszal rövidek voltak a szemek, a 160 as hoz meg hosszúak.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
ha nincs már, csak alátét, akkor be kell férjen 180as tárcsával, valamit elronthattál, ha nem passzol... mert ha jól sejtem a hope alapból 180as tárcsához van

mondjuk egy fotó sok mindent megoldana

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

van e bármi a teló rudacskái (fék tartó szem) és a féknyereg között?

szerelõ srác rakta fel, nem nagyon láttam , de az alátéteken kívül nem volt semmi ha jól láttam.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
van e bármi a teló rudacskái (fék tartó szem) és a féknyereg között?

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Jah, tenyleg, Mini.

IS -es vagy Pm -es?

Elore szolok, hogy az IS -Pm atalakito valszeg 170 -es, ezert nem jo most egyik tarcsa sem, es ez nem a villa hibaja. Ha nem Pm -eset veszel, akkor egyikre sem lesz igy jo.
De az eszedbe jutott mar hogy tegyel ala egy-ket alatetet? Es akkor mar jo is lenne.

alátét sem oldotta meg, azt meg nem tom h is -es vagy pm-es.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Aga, csak kerdes meddig. Az a baj a wd40 -el, hogy kioldja a maradek zsirt is, es mivel eleg lagy dolog, ezert a wd40 nem sokaig tudja kenni a villat. Inkabb zsirozd be rendesen.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

húú ez izgi, hozom a popcort meg a kólát.

Figyeled jön az akció ;)
wd40 mindent megold, legalábbis mozog tõle a villám.

Ride everywhere.

.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jah, tenyleg, Mini.

IS -es vagy Pm -es?

Elore szolok, hogy az IS -Pm atalakito valszeg 170 -es, ezert nem jo most egyik tarcsa sem, es ez nem a villa hibaja. Ha nem Pm -eset veszel, akkor egyikre sem lesz igy jo.
De az eszedbe jutott mar hogy tegyel ala egy-ket alatetet? Es akkor mar jo is lenne.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

Milyen feked van?

Amugy a kereso nem dobott ki semmit?

most akartam felrakatni egy hope mono mini-t, denem passzolt, a pike nekem drága de még az is lehet h az lesz, de teccik a drop off comp is és ezért érdekelne.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Milyen feked van?

Amugy a kereso nem dobott ki semmit?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
szóval senkinek semmi tapasztalata, senki nem használt soha ilyen telót...értem, azé kösssz.