a súly alatt arra gondolt szerinte mhogy a Mozo EZER nehéz...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Teleszkópok - általános eszmecsere
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 02:46
Írta 2003. szeptember 04. - 22:00
Írta 2003. szeptember 04. - 21:54
vendég__*
Írta 2003. szeptember 04. - 20:34
hmm... z1? ;D várok ettöl nem kell félni ;D ;D
jó, egyébként csak a súly miatt -meg a design... - félek a mozotól. szoval, akkor várok csak lor, annyit, mégis mennyit várjak? amugy meg köszi mindenkinek a helpet.
jó, egyébként csak a súly miatt -meg a design... - félek a mozotól. szoval, akkor várok csak lor, annyit, mégis mennyit várjak? amugy meg köszi mindenkinek a helpet.
Írta 2003. szeptember 04. - 20:10
mg: neked lassan veszek egy sakkkeszletet!
meghozza a kovetkezo felallasban.
elefantcsont babuk lehetoleg nagy formatumuak.
es, hoyg miert?!
azert elefantcsont es azert nagy, nehogy letorj belole egy darabot amit lenyelve bajod eshet!
es azert is elefantcsont mert az nem gyulekony!
frui:lehet varnek a helyedben mert lehet lesz vmi ajanlatom! ;-)
meghozza a kovetkezo felallasban.
elefantcsont babuk lehetoleg nagy formatumuak.
es, hoyg miert?!
azert elefantcsont es azert nagy, nehogy letorj belole egy darabot amit lenyelve bajod eshet!
es azert is elefantcsont mert az nem gyulekony!
frui:lehet varnek a helyedben mert lehet lesz vmi ajanlatom! ;-)
Írta 2003. szeptember 04. - 19:56
a six is kibírja egy darabig de kérdezd meg MGt hogy érdemes e cc telóval huzamosabb ideig olyasmit csinálni ami túlmutat a felhasználási területén...
ne mvéletlen hogy a hasonló cipõben járók egyike sem Sixet vesz hanem Mozot
ne mvéletlen hogy a hasonló cipõben járók egyike sem Sixet vesz hanem Mozot
vendég__*
Írta 2003. szeptember 04. - 19:53
jo akkor elmondom a tényállást. én békességben éltem CCzgettem, míg komolyabban rá nem találtam a jánoshegy örömeire. nem szeretném szátkurni a vázam, ezért elkeztem nézegetni más vázakat. nem akarom semmi veszélyesre használni, dirtezni, meg dhzgatni. gondoltam vennék vmit 30 körül és hopp megláttam a hitecet. naszoval az a lényeg, hogy én valszeg nem törném el a sixet sem, csak a vázam egyelõre tul jó lesz hozzám képest. ebbe kéne vmi olcsó villa ami jó lesz tanulásra, meg idõre amig pénztgyûjtök és helló. asszem r500 lesz ;D ;D ;D
Írta 2003. szeptember 04. - 19:04
Hááát... Én nem nagyon értek ezekhez, de az biztos, hogy egy SixSport van (fekete) berakva oda elõre, és nem biztos, hogy nagy állatkodásokat érdemes lenne beválalni vele...
Nekem valahogy kicsit puhának tûnik... (vagy nehéz lennék a 73 kilómmal ??? ) Meg az elõfeszítést sem érzem, hogy baromira tudnám szabályozni a tekerentyûvel. De lehet, hogy a hiba a készülélkemben van... :-\
Nekem valahogy kicsit puhának tûnik... (vagy nehéz lennék a 73 kilómmal ??? ) Meg az elõfeszítést sem érzem, hogy baromira tudnám szabályozni a tekerentyûvel. De lehet, hogy a hiba a készülélkemben van... :-\
Írta 2003. szeptember 04. - 18:55
Rás nem arra akart célozni hogy abba a dualba nem kéne belerakni egy Six-et?
vendég__*
Írta 2003. szeptember 04. - 18:46
egyébként meg mi az hogy túra teló? a túra az angol szabadfordításban crosscountry - azaz cc
a judy és six egy gyengébb cc teló.
(az hogy cc nem csak túrázás lehet ;D, az más kérdés)
a judy és six egy gyengébb cc teló.
(az hogy cc nem csak túrázás lehet ;D, az más kérdés)
Írta 2003. szeptember 04. - 18:34
vendég__*
Írta 2003. szeptember 04. - 18:19
najó én nem akarok senkit meggyõzni, ne hidd el, de szvsz a judy és a six is túra teló. de mind1, szarok rá, mert tökmind1, veszek vmit aztán heló. azért mert nem shermanom van nyugodtan tudok dhzni, csak kevesebbet vállalok be...
Írta 2003. szeptember 04. - 18:12
mi az hogy túrateló ???
mondd el a kritériumokat!...
alap CC teló a Judy TT is.. mellesleg nem hinném hogy a teljesítmény túra röidítése más nyelven is TT lenne (és az SL az milyen szakág rövidítése ???)
mondd el a kritériumokat!...
alap CC teló a Judy TT is.. mellesleg nem hinném hogy a teljesítmény túra röidítése más nyelven is TT lenne (és az SL az milyen szakág rövidítése ???)
Írta 2003. szeptember 04. - 18:02
Jaj. Képzeljétek meghalt a shermanom. 5 cm út, megszorult utánna. Csillapítás+ erõfeszítés nem állítható. Visszaküldtem a nagykerbe õk meg kaliforniába. 1 hónap. áááááááááááááááááááááá
vendég__*
Írta 2003. szeptember 04. - 17:51
nem, a six az egy túra teló, azaz tt teló másrészt, lehet, hogy várok még, vagy eccerüen mégis veszek egy r500at és mégtöbbet várok. na mind1, elõbb még a vázat kéne megszerezni ;D
Írta 2003. szeptember 04. - 17:40
A Six egy cc teló. Az, hogy 2 kiló, csak azt mutatja, hogy nem a legjobbak közül való. :-\ A 28.6-os cr-mo becsúszó az tipikusan nem a merevség mintapéldánya. Szerintem nem a legmegfelelõbb választás egy HT Dual.ba. Psylo, Fox vanilla, Z1, DJ1-2-3, Black, Flick, ilyesmi kellene bele. Tudom, ezek drágábbak (fõleg a fox... ) , de van egy olyan mondás, hogy az alacsony ár miat érzett öröm rövidebb ideig tart, mint a gyenge minõség okozta bosszúság. Szal sztem inkább spórolj még egy kicsit, minthogy utánna csak szidd magad, hogy nem jó villát vettél. (jó=(itt) megfelelõ)
vendég__*
Írta 2003. szeptember 04. - 17:28
Rás, kicsit lenézõ lettél mostanában. amugy meg szvsz a six rohadtul nem cc teló, ha már itt tartunk, mert 2 kiló és másrészt meg árban, súlyban, tudásban hasonló, majdnem u.a. -20mm eltéréssel- mint a judy tt, aminek a neve is mutatja, hogy mire való.
a kérdésem arra vonatkozott, hogy nagyon hülyén néz ki egy dual vázban egy 100 milis teló. de utána néztem kicsit a váznak és rendesen meglepõdtem! nem tom mér, de a dj-s vûltozatban pont egy six figyel de hogy miért, azt nem tom... mondjuk csilis változat de hasonló
a kérdésem arra vonatkozott, hogy nagyon hülyén néz ki egy dual vázban egy 100 milis teló. de utána néztem kicsit a váznak és rendesen meglepõdtem! nem tom mér, de a dj-s vûltozatban pont egy six figyel de hogy miért, azt nem tom... mondjuk csilis változat de hasonló
Írta 2003. szeptember 04. - 17:18
vendég__*
Írta 2003. szeptember 04. - 17:13
háj, nem hioszem, hogy ki lehetne kapcsolni a csillit, szerintem is komolyabb a probléma egy tekerõnél.
amugy lenne 1 kérdésem is. ez olyan amolyan esztétikai kérdeés vagyishogy nem rontja el az összképet a hitec dualba rakott manitou six? nem tom, hoogy mihez tervezték (a feketére gondolok) de ha esetleg ilyenem lesz, akkor kb ilyen árban fogok tudni hamarosan telót venni. mozot meg nem akarok
amugy lenne 1 kérdésem is. ez olyan amolyan esztétikai kérdeés vagyishogy nem rontja el az összképet a hitec dualba rakott manitou six? nem tom, hoogy mihez tervezték (a feketére gondolok) de ha esetleg ilyenem lesz, akkor kb ilyen árban fogok tudni hamarosan telót venni. mozot meg nem akarok
Írta 2003. szeptember 04. - 15:44
manitu:
van benne csilli gyarilag.
de lehet man nincs benne olaj.
az also szimering lehet mar elengedte a dolgokat
És az nem lehetséges, hogy az a baj, hogy a csillapítás állító csavart túltekert? ???
Mert azon puhítottam mielõtt ilyen lett.
Szal' az nem lehet, hogy annyit állítottam a csillapításon, hogy már "ki is kapcsoltam" ?
Írta 2003. szeptember 04. - 12:05
Hmmm... és akkor hol van a nyomórúd, meg a csillapítófej... csak nem abba a kis részbe sikerült nekik belezsúfolni... Egyébként igazad lehet, mert máshogy nemigen mûködne... Így viszont csak félig USD, mert egyrészt az alujja megy fel (ez az USD), de ugyanakkor a a felüjje is megy le (ez meg a rendes). Szaxavak Palmer kollégától csenve.