A TPC+ -ról annyit,h a Doradokban is ez van asszem,el lehet képzelni,mennyire "rossz"...
Ezt inkább ne feszegessük, sajnos... :cry:
A TPC+ -ról annyit,h a Doradokban is ez van asszem,el lehet képzelni,mennyire "rossz"...
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
nem a mozgásért húzták ám le..... csak részint.
Azt a villát nyugodtan megveheted, személyesen én alakítottam át és olajat is cseréltem benne, azért olyan jóMert a Probikeban néztem egy valszeg átalakított kingpint ami marhajól mozgott...
Ez azért van, mert igazából szinte senki nem próbált ilyet, csak innen onnan hallották, hogy szar.Kár, hogy csak rossz vélemény van róluk, akinek meg van csinálva az miért nem ír semmit róla???(kivéve bikmakk cikk)
szóval ha a felsõ távtartó helyett rövidebbet csináltatok, az alsó mûanyag központosító bigyóból meg lefaragok körben egy kicsit, akkor jó lesz?
van a felsõ távtartóknak vmi lényeges szerepe?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Can I fit Titanium springs in 7" Boxxers & how much weight will I save?
You can fit the '05 8" Titanium springs to all models of 7" Boxxers with the aid of a new spacer kit & machining of the compression side spring perch (the 8" springs are 30mm longer & 2mm less internal diameter than 7"). If you order a set of Ti springs for your 7" Boxxer we will supply the spacer kit & machine your damper for free. Total weight saving is around 200 grams depending on which spring rate you are running.
Errõl beszélek. Legalább már nem duplavállas kell bele
Szintén Marzó.
Errõl beszélek. Legalább már nem duplavállas kell beletulajdonképpen ez a kérdés ezen a héten most hangzik el harmadszorra ennyiért pike, de most már megtudtuk hogy az se jó. szóval marzó
Ride everywhere.
.
latnat: 80 körül nem kapsz 150et mozgót max hasnyáltan.
pike ~83, valami serman kb bõven 100 felett, és ennyi
boxxi ride is ~130e....